Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Companii Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 504 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 19

  Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Sofer categ B si Sofer categ. C+E Cerinte : - Permis conducere - Atestat transport marfa pentru categ C Responsabilitati : - Deplasari in Timisoara sau in tara - Intocmirea fiselor auto Beneficii - Salariu fix - Tichete de masa Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr. de telefon 730643789 / 723186646 .

 • 26

  Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Muncitor salubrizare. Cerinte -persoana onesta si harnica - dorinta de a munci Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - prima de concediu - prime de Sarbatori -ore suplimentare platite dublu Responsabilități: - Executa lucrari de incarcare reziduuri menajere si industriale din recipientii in care acestea sunt depozitate in autovehicul - Executa lucrari de incarcare recipienti colectare duala - peturi, plastic, hartie, carton, etc. - Executa lucrari de incarcare a utilajelor cu materiale diverse in cazul curateniei de primavara si curateniei de toamna. - Executa lucrari de igienizare (spalare) a autovehicolelor societatii - Efectueaza curatenia la locul unde a stationat autovehiculul, dupa terminarea operatiei de golire a recipientilor. Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon .

 • 11

  Clarismart Consulting cauta pentru companie de productie din Timisoara o persoana pentru postul de Consilier vanzari showroom. Cerințe: - Studii medii sau superioare - Experienta minim 1 an in domeniu - Abilități de comunicare - Implicare în activitate - Dorință de a munci Beneficii: - Salariu atractiv+ bonus din vanzari - Transport asigurat - Program L-V 9.00-17.00 Responsabilități: - Prezinta produsele din magazin - Preia comenzile de la clienti - Intocmire contract de livrare - Vanzarea produselor din magazin-emitere facturi/avize Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV atasat sau sa apeleze nr de telefon .

 • 17

  Clarismart Consulting angajeaza Frigotehnist, Lacatus, Sudor, Electrician, Instalator pentru companie din Timisoara , in domeniul instalatiilor. Cerinte: Studii de calificare in domeniu constituie avantaj Disponibilitate la deplasari Disponibilitate de lucru in santier Experienta in domeniu constituie avantaj. Beneficii: Salariu motivant Transport asigurat Posibilitate de cazare Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV atasat sau sa apele nr. de tel .

 • 3

  Clarismart Consulting cauta Inginer Instalatii si Inginer drumuri pentru companie din Timisoara. Cerinte : - Studii tehnice - Cunostinte si abilitati tehnice - Permis auto categ B - Cunostinte utilizare PC - Abilitati manageriale Responsabilitati : - Urmarire si verificare lucrari pentru companii - Apovizionarea cu materiale - Legatura cu beneficiarul Program de lucru de L-V . Beneficii - Salariu fix - Bonusuri realizari Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr de telefon sau sa trimita CV atasat.

 • 27

  Clarismart Consulting angajeaza pentru o campanie din Timisoara, Muncitori necalificati pentru foraje. Cerinte: - minim 8 clase - seriozitate.punctualitate,responsabilitate -disponibil pentru deplasari in tara -sa aiba indemanare,conditie fizica Responsabilitati : -deplaseaza si monteaza utilajele in vederea efectuarii lucrarilor de teren. -executa foraje -executa sondaje deschise -monteaza electrozi, intinde cabluri -demonteaza utilaje Beneficii: - se ofera salariu atractiv -se deconteaza transportul -program de lucru L-V 8.00-17.00 - mediu de lucru placut. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa office@clarismart. ro sau sa sune la nr. de telefon afisat .

 • Angajez manipulanti marfa. Detalii la telefon.

 • Cautam curieri pentru platforma Tazz by eMag (Timisoara) Cerinte: - Bicicleta, Trotineta, Scuter, Motocicleta sau Autoturism. - Smartphone Android sau IOS - Seriozitate - Varsta de minim 18 ani Beneficii: - Dispeceri care stau la dispozitia ta pe toata perioada in care esti activ pe aplicatie. - Programul este flexibil, va fi stabilit cu o zi inainte si poate fi modificat in functie de necesitate. - Nu ai nevoie de experienta. - Esti propriul tau sef! - Oferim suport pe intreaga perioada de colaborare. TARIF 14 lei/comanda efectuata (cu carte de munca) TARIF 15 lei/comanda efectuata (SRL sau PFA) Plata se face in data de 5 si 20 ale lunii. Carte de munca inregistrata la ITM, protectia si medicina muncii! In cazul in care detii un SRL sau PFA, se poate incheia contract de colaborare. Mai multe detalii la telefon:

 • 1

  Angajam manipulant marfa pentru depozit logistica. Se lucreaza 2 schimburi de la 06:00- 14:30 respectiv 14:00-22:30. Transport asigurat in Timisoara. Activitatea presupune ambalare si manipulare bauturi. Contract pe perioada nedeterminată. Salarizare incepand de la 2300 net+ spor de ore suplimentare. Pentru detalii va rog sa lasati un mesaj privat cu numarul de telefon sau sa ne contactati la numarul .

 • 8

  Firma de constructii angajeaza: - finisor fatete polistiren - zidar - finisor gresie faianta Oferim: - pachet Salarial Atractiv; - program de Lucru Fix; - Carte de Munca; Cerem: - seriozitate. Lucrarile Sunt in Timisoara cat si in Localitati Limitrofe.

 • 9

  LTHD Corporation angajeaza operatori pentru echipament taiere metal cu Laser. Program de luni pana vineri, 2 schimburi (07:00-15:30 si 15:00-23:00) Puteti trimite CV la adresa . Telefon de contact - 0727737545

 • 2

  Responsabilitati: * Raspunde de buna functionare, intretinerea, reparatia tuturor utilajelor fabricii, astfel incat procesul de productie sa se desfasoare in parametrii optimi; * Repara si intretine instalatii electrice, echipamente clasice, semiautomatizate si automatizate; * Realizeaza diagnosticarea defectiunilor aparute la mecanismele utilajelor. Cerinte -experienta in activitatea de mecanic, in fabrica, pe linii de productie - calificare in meseria de electrician - cunostinte de specialitate in domeniu - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Beneficii Oferite - salariu foarte atractiv, - tichete de masa; - Al 13 salariu; - transport asigurat. Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr de telefon .

 • 2

  Angajăm soferi categoria C+E pentru transport mărfuri generale trailer(container) extern/comunitate Conditii necesare: - permis conducere categoria C+E; - card tahograf; - atestat transport marfa; - aviz medical; - aviz psihologic; - cunostinte de limba engleza sau franceza ori germana începător-mediu - perioada de lucru negociabila (in combinatie cu plecarea acasa) - salar atractiv +bonusuri

 • 6

  Angajam manipulanti marfa cu sau fara experienta. Salariul NET depaseste 2400 lei. # Salariul de incadrare este de 3290 lei brut, la care se adauga urmatoarele beneficii: # tichete de masa de 18 lei/zi; # bonus de prezenta de 150 lei brut; # prime si bonusuri lunare; # spor de noapte; # spor de weekend; # ore suplimentare platite 200%; # program in 3 ture, patru schimburi;

 • 2

  Apt Timisoara angajeaza mecanic, lacatus, lacatus mecanic, frezor, strungar, mecanic agricol , mecanic auto. Se cere: Diploma de calificare; Experienta in domeniu constituie un avantaj Oferim: - Salariu: 2740 lei Brut ( in funtie de experienta poate sa fie mai mult) - Tichete de masa de 15 lei/zi - Bonus lunar de 504 lei brut - Al -13 - lea salariu - Prima de Paste - Prima de Craciun - Ore suplimentare platite 200% - Transport asigurat Se lucreaza un program de 3 schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 36

  APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca brazori/ sudori. Experienta in sudura cu oxiacetilena reprezinta un avantaj. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute. SE LUCREAZA 2 SCHIMBURI. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 54

  Cautam sa recrutam si sa angajam OPERATORI PRODUCTIE pentru una dintre cele mai mari si prestigioase companii de automotive, pentru fabrica de anvelope din Timisoara, la Padurea Verde. Cerinte: # Studii medii; # Experienta de lucru in fabrica; # Indemanare; # Disponibilitate la efort fizic sustinut; # Disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi; Beneficii: # Salariu de incadrare: 3878 lei brut - 2270 lei net; # Bonus lunar de productivitate intre 100 si 1000 lei brut; # Spor de weekend; # Tichete de masa (18,18 lei/tichetul); # Al 13-lea salariu; # transport asigurat din Timisoara, Giroc, Mosnita Noua, Ghiroda, Dumbravita, Giarmata, Cerneteaz, Sanmihaiu Roman; Ruta: Ictar-Budinti - Iosifalau - Topolovatul Mare - Sustra - Recas - Izvin - Remetea Mare; Ruta: Buzias - Bacova - Vucova - Cheveresu Mare - Sacosu Turcesc - Uliuc - Dragsina - Albina - Urseni; Ruta: Cornesti - Sanandrei - Dudestii Noi - Becicherecu Mic; Relatii la telefon ;

 • Salveaza cautarea