Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Traducătoare autorizată pentru limba italiana ofer servicii de traducere de calitate din/înlimba italiana, în domeniile economic, juridic, medical, documente personale, scolare, etc., la prețuri accesibile. Traducerile pot fi trimise on-line, prin curier, sau se ridica personal pentru judetul Timis. Doresc si colaborari cu firme de traduceri. Mă puteți contacta la tel.

 • 2

  Profesoara cu experienta de 16 ani in meditatii, certificat Cambridge. Pret 50 ron / 1.30 h online

 • Bună ziua, Am nivel B2 la Engleză și pot oferi traduceri de documente simple (CV-uri, scrisori de recomandare/intenție, corespondență, etc) și literare (short-story, romane, cărți de copii, rezumate, etc) din engleză în română și viceversa.

 • 2

  Traducator autorizat Ministerul Justitiei cu experienta de peste 20 ani efectuez traduceri autorizate/legalizate in lb engleza, domeniile: - medical, economic, comercial, juridic, biologie, medicina, chimie industriala, etc. Deasemenea asigur servicii de interpretariat in instante civile/penale, spitale, primarii, biroul de imigrari, etc. Certified English Romanian translator & interpreter for interviews at immigration office, Courts, hospitals, Town Halls (marriages), etc- Bucharest. Pls don't hesitate to contact me. Also, I can help you with the legal translations of your deeds (certificates, diplomas, etc)

 • Cuplu mixt, chinez-român, oferim servicii de traduceri cu desfășurarea activității de la distanță, din și în limbile: Chineză - Engleză - Română (Limba Chineză si Română - limbi materne. Limba Engleză - limbă secundară). Timpul necesar pentru traducere, poate să difere în funcție de complexitatea, volumul și domeniul de care aparțin documentele de tradus. Prețul pentru traduceri este negociabil de la o lucrare la alta. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

 • Servicii de traducere din si in limba lituaniana efectuate de traducatori nativi de limba lituaniana, profesionisti cu experienta. Translatori de limba lituaniana. Traduceri autorizate din si in 36 de limbi straine, cu servicii on line in tara si strainatate si cu biroul la Cluj Napoca Cluj Napoca, str Marin Sorescu nr 1 A, ap 2, jud Cluj Tel:040264439277; mobil: 040731347148 TRADUCATOR LITUANIANA CLUJ, TRADUCERI LITUANIANA CLUJ BRASOV, TRANSLATOR LITUANIANA. PENTRU DETALII SUPLIMENTARE ACCESATI SITE-UL

 • 8

  Firma de traduceri cauta subcontractanti En-Ro si Fr-Ro. Obligatoriu FACULTATEA TERMINATA, Trados Studio 2011 sau mai nou i FACTURA. Oferim 0,06 RON/cuv. englezesc/frantuzesc (no match) si 0,03 RON/cuv. fuzzy, cu factura si TVA/sporuri incluse. Raspundeti, NUMAI DACA INDEPLINITI CONDITIILE SI ACCEPTATI TARIFELE PROPUSE, cu CV si cate o mostra de 3-400 cuv. facuta cu Trados Studio ptr. fiecare limba cunoscuta. Colaborare ocazionala prin e-mail. Vor fi contactati doar cei selectionati.

 • 1

  Cunoscătoare limba ebraica doresc colaborare cu firme de traducere pentru limba ebraica. Detalii la telefon 0746 079 497

 • NOU ! Asiguram traduceri rapide in Urziceni, cu livrarea documentelor autorizate si/sau legalizate notarial la firma sau acasa. Economiseste timp ! Trimite-ne un e-mail cu documentele scanate cu telefonul si primesti o cotatie de termen si cost in maxim 1 ora ! ...Si cel mai bine, lasă-ne să î i arătăm excelen a prin munca noastră. *** Traduceri documente de import i export Traduceri facturi fiscale Traduceri coresponden ă de afaceri Traduceri oferte comerciale Traduceri bilan uri contabile Traduceri declara ii de venit Traduceri dosare de participare Traduceri dosare i proiecte financiare Traduceri extrase de cont Traduceri ordine de plată Traduceri rapoarte de evaluare Traduceri condi ii de creditare Traduceri certificate de origine Traduceri certificate de omologare Traduceri declara ie de înso ire a mărfii Traduceri rapoarte anuale Traduceri rapoarte audit Traduceri analize de pia ă Traduceri analize economice Traduceri analiză de bilan Traduceri contracte comerciale Traduceri acte adi ionale Traduceri oferte de licitații Traduceri oferte de pre uri Traduceri liste de pre uri Traduceri rapoarte economice Traduceri acte contabile Traduceri rapoarte fiscale Traduceri cereri de oferte Traduceri comunicate de presă Traduceri scrisori de garan ie bancară Traduceri scrisori de credit Traduceri rapoarte financiare Traduceri adeverin e de venit. p.s. Persoanele juridice care incheie contract de servicii cu firma AHR beneficiaza de 20% discount si livrare gratuita a documentelor oficiale. Servicii autorizate de interpretariat.

 • Caut șofer taxi, cu atestat, pt masina nouă. Rog seriozitate

 • Traduceri simple, autorizate, legalizate, apostilate, efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei Traduceri pentru documente personale, scolare, notariale, judiciare, financiare, camera de comert, participare la licitatii, etc. www.getrad.ro #getrad#traduceri

 • 3

  We need a translator full time. I share some requirements below. - Fluent Romanian and English language must. - Knowing Turkish is a plus. - Experienced in interpreting job. - Good knowledge MS Office. - Must have flexibility with work hours in order to better accommodate business needs, Job Description - Translating logistics and customs documents. - Translating company s documents and etc. Benefits: - Lunch, - attractive salary P.S: Persoanele care vor sa ne contacteze puteti sa ne trimite-ti pe adresa de mail un cv va lasam mail-ul mai jos

 • 3

  Birou de traduceri, asigurăm traduceri în/din limbile engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară cu termen de predare adaptat nevoilor clientului. La cerere, asigurăm traduceri în/din limbi exotice, dar cu un termen de predare puțin mai lung. Traducătorii noștri au experiență în domeniul tehnic, juridic, marketing, dar și în traducerea documentelor tipizate (diplome, acte mașină, certificate). Asigurăm legalizarea la notar și apostilarea, dacă se solicită. Pentru cetățenii străini care trebuie să dea declarații/procuri notariale sau să facă alte demersuri pe lângă diverse instituții publice (ORC) sau bănci, asigurăm interpretariatul. Ne găsiți în Arad, str. I.C. Brătianu, nr. 20, sc. A, ap. 3.

 • 2

  Program full time (8h + 1h pauză de masă) L-V 09:00-18:00, cu flexibilitatea În prezent, activitatea se desfășoară de acasă, dar există posibilitatea de a se reveni la birou în viitor, sediul fiind în București, Pipera. Se caută vorbitori de germană + engleză arabă + engleză italiană + engleză Pe toate rolurile, principala activitate este cea de îmbunătățire a device-ului bazat pe inteligență artificială Alexa, prin corectarea transcrierilor existente în baza de date și verificarea a cât de bine răspunde produsul la comenzile utilizatorilor. Toții noii angajați vor beneficia de o perioadă de training plătită, de 2 săptămâni, în care vor parcurge toate informațiile despre activitate, proceduri, tool-uri, vor cunoaște echipa și managerul direct. Pentru mai multe detalii, aștept CV-ul și un număr de contact la adresa

 • Traduceri rapide Caziere judiciare in Romania pentru Contract de munca persoanelor din Pakistan-translations Afghanistan-translations Bangladesh-translations India-translations Kârgâzstan-translations Kazahstan-translations Laos-translations. Myanmar-translations Nepal-translations Sri Lanka-translations Tadjikistan-translations Tadjikistan-translations Thailanda-translations Turkmenistan-translations Ucraina-translations Uzbekistan-translations. *** Preturi excelente, fara taxa de urgenta! www.ahrtraduceri.ro AHR Translations online ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate si interpretariat la nivel national.

 • DescriereCaut job/remote job u limba rusa, limba ucraineana, traducator/traducator texte: ROM-RUS-UKR-ENG Sau alte joburi. Locatie: Ucraina. Cernauti. +/- 100 km Astept cu nerabdare propunerile dumneavoastra pe adresa de mail, sau mesaje private mail: freestogram (a) gmail .com

 • Traducator nativ de limba bulgara cu peste 10 ani de experienta in domeniul traducerilor. 30lei/pag de 2000ccs. in limba tinta.

 • 10

  Traduceri-Ploiesti Traduceri-Târgovi te Jobul de Asistent manager este liber! Te invitam sa ne cunoastem! *** Vino si convinge-ne ca esti persoana potrivita in echipa noastra. Toate acestea pentru a dezvolta si sustine proiecte de impact pentru companiile client. *** Cerinte: - rapiditate în revizuire traduceri si tehnoredactare - seriozitate și punctualitate - permis conducere cat B. Avantaje: - abilitate de a lucra pe PC - cunoasterea limbii engleze - etica profesionala - motivatie - atentie si organizare - persoana comunicativa - atitudine pozitiva - capacitate de rezolvare a problemelor - spirit de echipa - disciplina. Ne poti trimite un CV la Asteptam CV-ul si recomandări la AHR TRANSLATIONS - Fiti printre Profesionisti !

 • Venim n nt mpinarea dumneavoastră cu servicii profesionale de traducere, rapide i concentrate pe nevoile dumneavoastră Echipa noastră de traducători a transformat meseria n arta, au adus beneficii clien ilor prin corecta interpretare a termenilor specifici dintr-o limba străină n limba rom nă i retroversiune. Clien ii no tri vor avea totdeauna siguran a termenului de predare respectat, a corectitudinii traducerii i a profesionalismului echipei noastre.

 • Efectuez traduceri pentru cei interesati a instructiunilor de folosire si alte date pentru orice produs din rusa, franceză și engleza, în limba romană.

 • Salveaza cautarea