Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut vorbitor limba franceza

  Caut vorbitor de limba franceza pentru relatii comerciale. Relatii telefon

 • 1

  Disponibil online

  Șoferi Uber

  Cautam șoferi Uber si Bolt, comision 7% din net. Oferim suport pentru obținerea documentelor necesare. Ioan

 • 5

  DAV Translations SRL - Traduceri și interpretariat, apostile, supralegalizare

  Birou de traduceri, asigurăm traduceri în/din limbile engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară cu termen de predare adaptat nevoilor clientului. La cerere, asigurăm traduceri în/din limbi exotice, dar cu un termen de predare puțin mai lung. Traducătorii noștri au experiență în domeniul tehnic, juridic, marketing, dar și în traducerea documentelor tipizate (diplome, acte mașină, certificate). Asigurăm legalizarea la notar și apostilarea, dacă se solicită. Pentru cetățenii străini care trebuie să dea declarații/procuri notariale sau să facă alte demersuri pe lângă diverse instituții publice (ORC) sau bănci, asigurăm interpretariatul. Ne găsiți în Arad, str. I.C. Brătianu, nr. 20, sc. A, ap. 3.

 • Traducator lituaniana Cluj

  Servicii de traducere din si in limba lituaniana efectuate de traducatori nativi de limba lituaniana, profesionisti cu experienta. Translatori de limba lituaniana. Traduceri autorizate din si in 36 de limbi straine, cu servicii on line in tara si strainatate si cu biroul la Cluj Napoca Cluj Napoca, str Marin Sorescu nr 1 A, ap 2, jud Cluj Tel:040264439277; mobil: 040731347148 TRADUCATOR LITUANIANA CLUJ, TRADUCERI LITUANIANA CLUJ BRASOV, TRANSLATOR LITUANIANA. PENTRU DETALII SUPLIMENTARE ACCESATI SITE-UL

 • Disponibil online

  Traducator autorizat limba Italiana

  Efectuez traduceri scrise din/in limba italiana (simple/autorizate livrate prin e-mail/curier) in domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic și nu numai. Experienta, seriozitate, livrare la termen. Tariful este de 10 ron/pagina (2.000 caractere cu spatii incluse) in limba tinta. Anunt valabil in toata Romania.

 • 3

  Disponibil online

  Traduceri autorizate

  Oferim servicii de traducere în engleză, franceză, italiană, spaniolă pentru orice tip de document (certificate, caziere, adeverințe, permise, facturi, diplome, acte juridice, tehnice, medicale, bancare, etc.) Informații la telefon:

 • Executam ori ce fel de acoperiș

  Cu o experiență de 10 ani, firma noastră oferă servicii de reparații acoperișuri, comercializare și montaj acoperișuri, dar si multe alte servicii necesare montării sau reparării unui acoperiș. Suntem o firmă de constructii ce are ca domeniu principal de activitate reparațiile de acoperișuri, comercializarea si montarea sistemelor necesare unui acoperiș sigur si durabil. De asemenea renovăm si reparăm acoperișurile vechi, cu arhitectură complexă și elementele de tinichigerie, redându-le acestora aspectul și frumusețea de altădată. O altă activitate de-a noastră este aceea de întretinere și revizie a acoperișurilor deja existente, curațarea jgheaburilor și a burlanelor, montajul parazăpezilor, montajul sistemelor de degivrare , curătarea cosurilor de fum, spalarea acoperișurilor, curățarea jgheaburilor și multe alte servicii adiacente cu acest domeniu de activitate.

 • traducator autorizat limba franceza

  cunosc limba franceza avansat

 • 2

  Disponibil online

  Birou de traduceri este in cautare de traducatori in engleze,franceza,italiana,turca,rusa,ucraineana

  Birou de traduceri este in cautare de traducatori in limba engleze,franceza,italiana,turca,rusa,ucraineana

 • Agent call center germana (de acasa)

  Agent Call Center cu limba germana. Se lucreaza de acasa, cu contract de munca. Nivelul de limba germana trebuie sa fie C1 iar engleza B2. Atributiile viitorului agent: Răspunde prompt la apeluri/e-mail-uri/chat și conduce conversația într-o manieră prietenoasă și profesionistă; Participă la sesiuni de formare online, video și audio; Vorbește clar în limba germana folosind pronunție, enunț și expresii politicoase adecvate; Rămâne calmul în timpul sesiunilor de apel, respectând procedurile companiei; Păstrează punctualitatea și disponibilitatea în timpul orelor de lucru programate; Urmează instrucțiunile clientului, în conformitate cu protocolul pentru a se asigura că așteptările clienților sunt îndeplinite; Demonstrează angajamentul față de sensibilitatea culturală și lucrul într-un mediu divers. Beneficii: Proces de recrutare super-rapid - 100% online Salariu lunar competitiv Bonusuri de performanță atractive Perioada de formare plătită 100% online Bookster - abonament gratuit - livrat acasă în pandemie Bonusuri de recomandare (până la 500 de euro!) Oportunități de dezvoltare profesională Abonament medical la un centru de sănătate privat Cadouri de aniversare și ocazii speciale Reducere la școala de șoferi Credite pentru angajați la rate privilegiate Pentru a te putea recomanda catre departamentul HR trimite-mi CV-ul tau pe WhatsApp la numarul .

 • 1

  Office lady

  International office in Bucharest sec 04 need full time 2 girls with average English skills . 6 hours / day ..free accommodation and food money if need. . weekend holiday.. annual tours ...if this Mobile number not work..add to WhatsApp..and contact

 • Salveaza cautarea