Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Pecica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajăm vînzătoare la magazin alimentar,în orașul Pecica.Prezintă avantaj o minimă experiență în domeniu.Informații la telefon.

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1800 - 2400 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (120 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - prime initiere incepatori (100 euro/luna); - prima revenire (250 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Angajam persoane ambalare si etichetare a carnii si a produselor din carne! Beneficii: -Contract de munca în Germania fără nici un fel de taxe si fara comision! - Salar net intre 1200 si 1400 ,bani cu care ramaneti după retinerea cazarii,utilitatilor si transportului de la cazare la munca si inapoi. - 25% in plus pt orele de noapte. - Concediu legal platit 24 zile pe an(2 zile pe luna). - Asigurare medicala. - Cazarea se face in camere de 2 persoane, camere de cuplu! -Alocatie pentru persoanele care au copii minori 219 /copil. -Echipament de lucru asigurat gratuit de catre firma! Descrierea postului: Munca la banda(ambalat ,etichetat carne si produse din carne) Programul de lucru de 5 si 6 zile pe saptamana ,8 ore pe zi cu posibilitatea de a face ore suplimentare (maxim 12h pe zi cu tot cu pauze. Varsta cuprinsa intre 18 si 55 ani! OBLIGATORIU : CAZIER (doar pentru bărbați) si adeverinta de la medicul de familie cum că sunteti sănătoși apti de munca! !!! AJUTAM CU TRANSPORTUL ROMANIA GERMANIA SI RETINEM LA PRIMUL SALARIU! RUGAM SI OFERIM SERIOZITATE! Pentru mai multe detalii vă rog să mă sunați la numărul

 • 4

  Angajez sofer 3.5to extern pentru curse tur retur domiciliat Arad sau Pecica

 • 1

  Cerințe: Experienta si seriozitate, permis conducere cat C, autorizatie de macaragiu -ISCIR Condiții: Salariu atractiv, tichete de masa Responsabilități: Intretinere utilaj, indeplinirea atributiilor conform fisei postului, respectarea procedurilor si instructiunilor de lucru.

 • Angajez vopsitor,ptegatitor si tinichigiu auto. Conditii de lucru foarte bune,serviceul este nou,toata aparatura noua cuptor de vopsit nou,conditii foarte bune pe timp de iarnă. Programul de lucru este de LUNI-VINERI 8:00-16:00. sâmbătă si duminica liber. Salariul este in functie de cunostinte. Mai multe detali la nr .

 • 4

  Angajăm soferi profesionisti cat. B, C, C+E pt transport marfa internațional (camioane mega, dube frig, sprinter) Cerinte : - Permis d conducere, atestat si card tahograf valabile - Experienta in conducerea autovehiculelor d transport marfuri intern si international Detalii la :

 • Angajăm barman în orașul Pecica,experiența reprezintă un avantaj.Detalii la telefon.

 • 2

  Magazinul Miltech serv s.r.l Arad cauta vânzător sau vânzătoare în zilele de weekend. Adică se lucrează Vineri de la 11:00 -23:00 Sâmbăta 09:00- 20:00 Duminica 11:00- 22:00. Necesar permis categoria B. Mai multe detali la numărul de telefon .

 • Angajez agent de securitate. Sef tura . Varsta maxima 45 ani , abilitati de conducere . Zona industriala fabrica. Program 12/24 12/48 . Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Angajam agent securitate programL-V 09;00-19:00 Cu abilitati sportive , stapan pe situatiile neprevazute, varsta maxima 50 ani . Salar foarte motivant. Mai multe detalii la telefon.

 • 3

  ANGAJE CONDUCĂTOR AUTO CAT.C +E INTERN SAU ROMÂNIA-GRECIA tur-retur CERINTE -atestat -permis cat c+e -experienta MOD DE LUCRU -se lucrează cu containere din terminal Curtici -în fiecare weekend acasă Se oferă sal. între 5.000 lei-8.000 lei pe cursele de Grecia se poate depăși 8.000 lei

 • Salveaza cautarea