Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Turnu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Firma specializata in fabricarea burghielor pentru gauri adanci in metale, din jud. Arad, angajeaza agent vanzari cu studii tehnice si experienta in domeniu, cunoscator a limbii germane sau engleze. Limba maghiara constituie avantaj. Se acorda tichete de masa. Asiguram plata navetei.

  • HT este producător de rezistențe electrice înființat în anul 1978 în Italia, iar, din anul 2004 este prezent și în România. Începănd cu anul 2017 HT face parte din grupul NIBE. Gama de produse, concepută inițial pentru aplicații dedicate echipamentelor industriale, a fost extinsă rapid cu soluții pentru pentru încălzirea casnică (rezistențe pentru calorifere electrice) și cu introducerea încălzitoarelor PTC, a încălzitoarelor microtubulare, a încălzitoarelor cu bandă, a termocuplelor și a regulatoarelor de temperatură pentru uz casnic și industrial. După mai mult de 40 de ani de activitate HT are aceeasi misiune: de a dezvolta solutți inovatoare, eficiente și orientate către nevoile clienților. Responsabilitati : Asigură funcționarea mașinilor, utilajelor și a echipamentelor de pe liniile de producție și efectuează reparațiile necesare pentru a aduce echipamentul la condițiile standard de funcționare; Urmărește funcționarea echipamentelor în scopul identificării disfuncționalităților; Execută lucrări de întreținere curentă conform instrucțiunilor specifice fiecărui echipament; Raportează defecțiunile constatate, cauzele care le-au generat și propune măsuri de remediere; Identifică și utilizează unelte și scule potrivite executării reparațiilor și înlocuirii pieselor defecte; Întocmeste si urmărește planificarea activităților de întreținere și mentenanță preventivă; Colaborează cu ceilalți membri ai echipei în vederea gestionării activității de achiziție și depozitare piese de schimb și materiale întreținere; Caută soluții pentru îmbunătățirea procesului și fluxurilor de producție; Se preocupă continuu de dimunarea și eliminarea defectelor. Cerințe Cunoștințe tehnice și/sau studii tehnice finalizate; Experiență pe o pozițe similară constituie avantaj; Cunoștințe în domeniul electric, pneumatic, hidraulic si mecanic. Cunostinte echipamente, acționari electrice (citire, interpretare și execuție scheme electrice) și automatizari. Abilități de comunicare și prezentare scris și verbal (fluență, exprimare clară și concisă); Persoană pozitivă, disciplinată, serioasă, cu atenție distributivă; Capacitate de organizare și planificare; Capacitate de îndeplinire a sarcinilor în termene limită; Cunoștințe de limba italiană nivel mediu/avansat reprezintă un avantaj; Cunoștințe de operare PC. Oferta Salariu motivant in functie de realizari, Tichete de masa, bonusuri si beneficii, ore suplimentare platite 200%, Program de lucru de opt ore, in 2 schimburi, Transport asigurat din partea societatii.

  • RESPONSABILITĂȚI: Recepția materiilor prime si încărcarea datelor in programul de gestiune; Asigura gestiunea fizica a stocurilor de marfa și operează in stoc mișcările de marfa; Respectarea procedurilor interne privind recepția, evidenta stocuri, manipulare și încărcare a mărfurilor pe locațiile stabilite; Pregătirea kiturilor pentru aprovizionarea liniilor de producție si înregistrarea mișcărilor in sistemul de gestiune; Utilizarea echipamentului din dotare; Participa activ la operațiunile de manipulare - încărcare descărcare a produselor; Păstrează continu ordinea in magazie; Utilizează eficient spațiul din magazie; CANDIDATUL IDEAL: Studii medii; Autorizare ISCIR - stivuitorist; Experiența in domeniu reprezintă un avantaj; Disponibilitate de a lucra pe 2 schimburi si de a efectua ore suplimentare; Cunoștințe operare PC; Cunoștințe minime de limba italiana - reprezintă un avantaj; Interesat de îmbunătățirea continuă a activității; Persoana dinamica, serioasa si responsabilă; Viteza si acuratețe in execuție; Condiție fizica buna si disponibilitate pentru activități repetitive; Flexibilitate si spirit de echipa; OFERTA NOASTRĂ: Salariu competitiv; Prime de sărbători; Tichete de masa; Transport gratuit (fabrica se află înainte de loc.Turnu jud. Arad).

  • 2

    Angajam soferi profesionisti cat C+E pentru curse de comunitate. Se acorda diurna de 65 Euro/zi+ salariul minim pe economie.Programul de lucru este 4 saptamani afara si una acasa. Pentru detalii sunati la tel. - Vlai Ciprian

  • Salveaza cautarea