Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate Comerciala angajeaza personal calificat si necalificat pe functia de Lucratori Comercial ... vanzari Statie peco ... Pentru mai multe detalii 0784940998 sau pe DN 2 E85 la iesire din Ramnicu Sarat spre Focsani la peco Top Oil&Gas ....

 • Recrutam personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2500 si 5500 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. (Va rog ca duminica sa nu se sune)

 • Angajam COVRIGAR / PATISER CU EXPERIENTA pentru covrigarie-patiserie aflata in BUZAU. Se ofera salariu motivant ( cuprins intre 1700 lei - 2000 lei), stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: de luni pana vineri - 8 ore/zi si doua sambete pe luna. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: 0745 07.06.05 - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam MANIPULANTI DEPOZIT- FABRICA RECICLARE. Program de lucru: 3 schimburi- 8h/zi. Se ofera: salariu + tichete de masa+ transport asigurat + 50% decontare abonament- pentru cei din afara Buzaului + alte sporuri. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Caut urgent femeie ingrijire batrana cu probleme de vedere din judetul Buzau . Rog si ofer SERIOZITATE

 • Doresti sa ai mai mult timp liber,pe care sa-l petreci cu familia, sa-ti platesti mai repede ratele la banci, vrei o vacanta exotica ? Vrei sa faci parte dintr-o echipa hotarata spre succes, fara sef, fara stres, fara un program fix, fara prea multa munca folosind automatizarea online, care reduce munca cu 80% ? Daca doresti sa lucrezi part time, am o solutie clara pentru tine si familia ta. Contacteaza-ma pe ,,oatzap", pentru a-ti da pasii pe care sa-i urmezi.

 • Angajam persoane vorbitoare de limba engleza pentru posturi de infirmier in diferite locatii din Anglia. Oferim salarizare saptamanala, transport asigurat*, training. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: +4407717207693 *Conform cu termenii si conditiile companiei

 • Divizia SC PORTE E SCALE SRL, firma producatoare de tamplarie termoizolanta, pereti cortina, fatade ventilate face parte din Grupul Aqua System prezent pe piața românească inca din anul 1990. Te vrem in echipa noastra! Tipul de candidat cautat: Studii tehnice absolvite; Experienta in tamplarie de aluminiu si pereti cortina reprezinta un avantaj; Cunoasterea programelor pentru tamplarie din aluminiu este un plus; Cunoasterea sistemelor de aluminiu si feroneriei din aluminiu reprezinta un avantaj; Cunostinte de limba engleza; Cunostinte desen tehnic, calcul matematic si principii de proiectare inginereasca; Cunostinte PC – Pachet MS Office, AutoCAD; Capacitate de a lucra in echipa; Punctual, serios si cu dorinta de a se specializa in domeniu. Principalele responsabilitati sunt: Gestioneaza implementarea proiectului alocat; Estimeaza suprafete si cantitati; Realizeaza necesar de materiale, calcule tabelare; Pregateste dosarul tehnic: sectiuni specifice, detalii de montaj (se poate invata la locul de munca, in functie de capacitatea de acumulare informatii); Intocmeste proiectele de executie in vederea lansarii in productie; Oferta solutii pentru situatiile intalnite pe santier (impreuna cu managerul de proiect); Realizeaza proiectul de montaj si-l transmite instalatorului/sefului de santier; Urmareste comenzile in procesul de fabricatie; Raspunde de calitatea lucrarilor efectuate in conformitate

 • caut sa ingrijesc batrani la domiciliu , intern sau 12/24

 • Angajam BARMAN CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Program de lucru: 1 zi lucrata- 1 zi libera. Salariul se discuta la interviu- pornind de la 1800 lei net , in functie de experienta. Mediu de lucru tanar si placut. Pentru detalii sunati la numarul: 0744668 559.

 • Angajam PERSONAL GRILL- si SHAORMARI pentru fast -food din Buzau. Program de lucru: 2 schimburi- 8h/zi. Se ofera : salariu + masa asigurata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Angajam ELECTRICIAN INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE cu experienta pe un post similar pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Candidatul ideal: - absolvent liceu tehnic/ scoala profesionala- electrician/ electromecanic - experienta in automatizari si forta - cunostinte electronica pneumatica/ energetica. Cerintele postului: Se va ocupa de intretinerea si functionarea utilajelor specifice liniilor de fabricatie. Postul presupune lucrari de mentenanta, reparatii poduri rulante ( cu invertor) , statie de betoane, utilaje si echipamente din domeniul constructiilor. Se ofera : salariu motivant + tichete de masa + 1 masa asigurata + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • Angajam personal brutărie-patiserie Relatii la tel:0726174162

 • Caut sofer personal cat. B.Experienta in domeniu minim 3 ani.Limita de varsta 30 de ani si cu domiciliul in oras Buzau.Program flexibil.Relatii la tel.0727.232112.

 • Caut loc de munca ca femeie de servici cu program de8ore deoarece trebuie sa fac naveta.as mai prefera si loc de munca ca manipulant marfa cum ar fi peny etc

 • Doresc sa lucrez ca și șofer! Am 19 ani (aproape 20) și am experienta pe 3.5t la coco rico buzau, am făcut transport persoane și colete România - Anglia și am mai lucrat pe un sprinter la negru. Ma descurc foarte bine, pot da proba pentru a vedea cum conduc. Pot fi contactat la 0760765065. Mulțumesc!

 • Tânăr caut loc de munca, posesor permis ctg b 8 ani fără incidente, experienta platforma, prelată, duba 3.5t

 • Vino in echipa mea, am nevoie de tine sa fim o echipa, iti place sa te ocupi de marketing? e vorba despre produse cosmetice, dermato-cosmetice si de curatenie, turcesti, numita Farmasi, totul depinde de tine cat de timp ai la dispozitie pentru a castiga, alatura-te companiei noastre care plateste cele mai mari comisioane, daca vrei sa lucrezi cu noi te ajut cu drag, pentru mai multe detalii lasa-ti un mesaj si va contactez eu.

 • Caut femeie de încredere pentru ajutor îngrijire femeie bolnavă, eventual internă.

 • Doresc angajare part-time...Disponibil 4/6h pe zi. Permis de conducere cat B Rog seriozitate. Tel.0758869393.

 • Salveaza cautarea