Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SOCIETATE INTRETINERE ASCENSOARE ANGAJEAZA MUNCITOR PENTRU INTRETINERE SI REPARATII, POSESOR CARNET CATEGORIA B, CU DOMICILIUL IN MUNICIPIUL BUZAU.RELATII LA TELEFON 0238722775 INTRE ORELE 8-15.

 • Angajez mecanic auto cu experienta in montaj reparatii, revizii GPL. Angajez mecanic auto cu experienta in operatii de inlocuire kit distributie , garnituri chiulasa,pivoti ,amortizoare ,bucse ,planetare, placute frana,in lucrari de mecanica intretinere auto (inlocuit filtre ,ulei etc ),pentru diferite tipuri de autoturisme . Angajez mecanic auto fara experienta

 • Angajam Tehnician pentru injectat incaltaminte cu experienta pentru: incaltamintea cu talpa injectata din poliuretan ( mono si bicolor ), in special incaltaminte trekking, de siguranta ( cu bombeu metalic ) si comfort. Cerinte: - Experienta pe masini de injectat DESMA, cu brat robotizat pentru polizat ( cardatura ) ABB, si robot de silicon ROBOT SYSTEM; - Cunostinta procesului de cusut ( orlatura ); - Limbi straine : italiana si/sau engleza; - Capacitate de lucru in echipa si de comunicare ( foarte important). Se ofera salariu atractiv- cuprins intre 900-1100 euro net + tichete de masa, cazare Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605.

 • Angajam DULGHERI SI FIERARI CU EXPERIENTA pentru societate cunoscuta din Buzau. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa. In cazul deplasarilor : se asigura transportul si cazarea + diuna aferenta fiecarei zile. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se ofera: salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam BARMAN pentru complex hotelier din Buzau. Cerinte: Studii liceale / Calificare de barman; Cunoasterea limbii engleze (nivel conversational) constituie avantaj; Experienta minima pe un post cu responsabilitati similare 2 ani; Atitudine pozitiva, abilitati de comunicare foarte bune, flexibilitate, amabilitate; Seriozitate, punctualitate; Rapiditate in realizarea sarcinilor. Responsabilitati principale: Deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii; Politete si profesionalism in servirea clientilor; Pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca; Dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat; Administrarea corecta a stocului de bauturi; Comandarea necesarului de marfa in timp util; Mentinerea curateniei la locul de munca. Se ofera: salariu motivant- negociat la interviu, conditii excelente de munca. Pentru detalii ne puteti contacta la nr ul nostru de tel: 0745 07.06.05 sau la sediul Furnica Ziliera din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri.

 • Angajez sofer profesionist pe masina de mare tonaj, curse doar tur-retur, fara comunitate.

 • Am permis cât B as dori angajare doar ca sofer daca se poate in orasele din învecinatate

 • Angajam MECANIC INTRETINERE MASINI SI UTILAJE INDUSTRIALE cu experienta pe un post similar pentru fabrica cunoscuta din Buzau. Se ofera : salariu motivant + tichete de masa + 1 masa asigurata +alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam FINISORI CU EXPERIENTA. Se ofera : salariu motivant, conditii foarte bune de munca, program de lucru de Luni pana Vineri. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj sau sunati la numarul: 0745 07 06 05.

 • Angajam BUCATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se cere: - calificare bucatar; - experienta minim 3 ani pe un post similar; - seriozitate si stabilitate. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0745070605 sau veniti la sediul nostru din galleria Mall, etaj de luni pana vineri.

 • Angajam SEF DE ECHIPA pentru fabrica de constructii din Buzau. Cerinte: - experienta pe un post similar; - capacitate de organizare si coordonare echipe de muncitori; - citire planuri. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu + tichete de masa + masa asigurata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri

 • Descriere Angajam SOFER CAMION cu experienta pentru transport marfa intern si international (tur- retur). Cerinte: permis categ C + E, atestat transport marfa si card tahograf. Salariul se discuta la interviu. Pentru detalii va steptam la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj sau sunati la numarul: 0745070605.

 • selectam personal ingrijire batrane-batrani ( badante femei ) in nord italia, zona milano, bergamo, lodi, cremona, piacenza, pavia, brescia . oferim : contract italian, cazare, mancare si salariu de la 800 €uro !!! cerinte : seriozitate maxima, experienta minim 6 lunii, cu cel putin una din urmatoarele bolii : altzhaimer, parkinson, diabet, dementa senila, insulina, imobilizati la pat, spirit de colaborare, limba italiana vorbit mediu, full time, stare buna de sanatate fizica si psihica. este necesara depunerea c.v-ului cu foto, varsta intre 29 - 59 ani, prioritate au persoanele cu experienta in acest domeniu, care au mai lucrat in italia. va rugam sa cititi cu atentie anuntul !!! numai daca intrunitii cerintele atasati cv-ul dvs cu foto si nr.telefon ! va multumim pentru colaborare

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori necalificati femei, barbati ,cupluri pentru ambalat si etichetat in fabrica de jeleuri din Koln / Germania . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi pe doua schimburi cu weekendul liber,orele suplimentare se platesc dublu . Plecarile se fac din toate judetele mari ale tarii , inscrierea si depunerea actelor se face cu minim o saptamana inainte de plecare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0737142979 sau 0748652357 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe tiruri cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Angajez soferi TIR cu experienta pentru tur -retur (RO -D)

 • Angajez agent de vanzari in domeniul panificatiei cu permis de conducere. Relatii la telefon 0751 210 479

 • Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia/Slovacia in domeniul automotive si electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-48ani BENEFICII: -nu percepem taxe sau comisioane -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia/Slovacia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie -salar de la 4 euro net pe ora Cerinte: -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • Salveaza cautarea