Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • curatenie in laborator de cofetarie

  Repostat automat
 • productie laborator cofetarie

  Repostat automat
 • curatenie in laborator cofetarie

  Repostat automat
 • Cafe bar angajează personal.

  Repostat automat
 • Descriere companie cu actionariat german si peste 15 ani de experienta in transporturi din sibiu, angajeaza soferi cu experienta, categoriile c+e. cerinte: _ detinator permis categoriile c + e _ atestat marfa si card tahograf _ aviz medical / aviz psihologic _ cazier judiciar / cazier auto ce oferim: _ salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,65 euro / zi, plus salariu pe tara _ se lucreaza 8 saptamani pe comunitate cu 4 saptamani acasa sau 4 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii _ camioanele pe care se lucreaza sunt moderne, 2015 - 2018 _ la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal _ transportul la si de la camion este asigurat de companie alte infromatii: _ plata salariala la timp _ se respecta timpii de condus si de odihna _ instruire profesionala de initiere _mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara _ se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal _ in perioada sarbatorilor de iarna nu se lucreaza pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati la numarul de telefon: 0729157428. Ionut Dinescu

  Repostat automat
 • Angajam personal necalificat, doar barbati - fabrica de scaune auto Grammer din Cehia, Tachov: - program 8 ore/zi - 3schimburi; - salariu lunar intre 625 euro si 900euro; - salariu 100 coroane pe ora (3.9 euro); - ore suplimentare platite cu 120-130 coroane/ora (4,68 euro); - scolarizare 3-5zile; - avans saptamanal din salariu; - cazare gratuita la case/camine (in conditia in care se lipseste motivat de la lucru); - fabrica ofera jumatate din pretul unei mese la cantina, jumatate se retrage din salariu; - transport gratuit din Oradea; cerinte: -minim 8 clase, pana in 50 de ani, apt medical si cazier curat.

  Repostat automat
 • Angajam barmanita cu sau fara experienta .Termen indeterminat.Pentru relatii contactati-ma la nr. mentionat.

  Repostat automat
 • ANGAJEZ FETE PT BIROU! CUNOSTINTE DE LIMBA ENGLEZA SAU ITALIANA CONSTITUIE AVANTAJ! DETALII LA TEL: 0770940590

  Repostat automat
 • Angajator de prestigiu din Norvegia care se ocupa cu asfaltari si reparatii de drumuri si poduri angajeaza operatori utilaje (excavatorist, volist, buldozerist, cilindru compactor). Se lucreaza in echipa, cu contract legal de munca cu toate beneficiile sociale si accesul la ingrijire medicala in Norvegia. Vei beneficia de un salariu de 2600 euro/luna, cazare asigurata si platita de angajator + bilet de avion si transport asigurat, contract de munca incheiat direct cu angajatorul strain. Posibilitate de a primi un avans dupa 40 ore lucrate, dreptul la concediu, dezvoltare si avansare pe plan professional, loc de munca stabil si sigur.Nu este necesara cunoasterea limbii straine.Detalii si informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0743514347.

  Repostat automat
 • Buna ziua Caut o persoană pentru transcriere documente, part time, 4-8 ore pe săptămână. Plata se face in functie de volum de documente. Pentru mai multe detalii, folositi mesageria. Multumesc.

  Repostat automat
 • Caut 2 elevi doua pentru împărțit pliante câteva ore pe săptămână. Dacă te interesează ajunul, rog mesaj.

  Repostat automat
 • selectam personal ingrijire batrane-batrani ( badante femei ) in nord italia, zona milano, bergamo, lodi, cremona, piacenza, pavia, brescia . oferim : contract italian, cazare, mancare si salariu de la 800 €uro !!! cerinte : seriozitate maxima, experienta minim 6 lunii, cu cel putin una din urmatoarele bolii : altzhaimer, parkinson, diabet, dementa senila, insulina, imobilizati la pat, spirit de colaborare, limba italiana vorbit mediu, full time, stare buna de sanatate fizica si psihica. este necesara depunerea c.v-ului cu foto, varsta intre 29 - 59 ani, prioritate au persoanele cu experienta in acest domeniu, care au mai lucrat in italia. va rugam sa cititi cu atentie anuntul !!! numai daca intrunitii cerintele atasati cv-ul dvs cu foto si nr.telefon ! va multumim pentru colaborare

  Repostat automat
 • Avem nevoie de consulanti pentru produse pentru sanatate,produse cosmetice,produse pentru uz casnic etc.comisioane intre 23 si 40%pentru mai multe detalii lasati un nr.de telefon pentru a va contacta.

  Repostat automat
 • Societate romaneasca, angajam soferi profesionisti de transport international de marfa, cu experinta sau fara. Cerinte: atestat profesional, card tahograf, nivel minim de limba engleza reprezinta un avantaj. Programul de lucru: 6 saptamani cu 2 saptamani repaus.

 • Selectam agent cercetare marketing si studiu de piata pe domeniul vanzari si publicitate. Din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - mentinerea legaturii cu clientii existenti - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Contactati-ne pe email axanseo@gmail.com .

  Repostat automat
 • Locuri de munca cu contract validat prin fortele de munca din strainatate! Se cere personal necalificat pentru fabrica Olanda ,se accepta femei, barbati si cupluri cu varste intre 18 si 55 ani. Activitatea se desfasoara la banda (ambalat, impachetat si etichetat mancare si produse alimentare semipreparate). Limba engleza constituie un avantaj .Program de lucru de opt ore pe zi in conditii decente intr-un mediu placut. Se ofera cazare cu Wi-Fi in apartamente maxim patru persoane iar cuplurile vor avea cazarea in garsoniere separat de restul grupului, 21 de tichete de masa lunar pentru autogospodarire, alocatii pentru copii minori, asigurare medicala, forme legale de munca ,contract de la 2 la 6 luni cu posibilitate de prelungire salariul 1600 de euro cu posibilitate de ore suplimentare. Info 0738268934 , 0738473796, 0742534595

  Repostat automat
 • Operator pc zona II fara experienta part/full time Reprezentant domeniul vanzari si distributie pe zona sud-vest. Selectionam din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona sud-vest: Bucuresti, Craiova, Timis, Arad, Valcea, Caras-Severin, Dolj Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare finalizate - cunostinte minime operare calculator - cunostinte minime word, excel, power point, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism, simtul raspunderii - comunicare si adaptare la nou Nivel experienta: - fara experienta sau minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

  Repostat automat
 • Angajam BONA CU EXPERIENTA pentru fetita cu varsta de 2 ani din Buzau. Se cere: experienta pe un post similar. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

  Repostat automat
 • Angajam REFERENT LOGISTICA pentru societate de constructii ce ofera in principal urmatoarele tipuri de produse, servicii si lucrari: producere, transport si pompare betoane, constructii de drumuri si platforme, constructii civile si industriale, transporturi. Cerinte: - Studii superioare absolvite; - Persoana organizata si atenta la detalii; - Excelente abilitati de comunicare si relationare cu colegii; - Foarte bune cunostinte Ms Office- Word, Excel; - Permis de conducere categoria B; - Disponibilitate deplasare pe santiere. Responsabilitati: - Preluarea rapoartelor privind consumul de combustibil al utilajelor din parcul auto; - Introducerea si monitorizarea datelor privind alimentarile autovehiculelor din parcul auto. - Verifica respectarea consumurilor de combustibil. - Mentinerea legaturii cu conducatorii auto, angajati ai societatii. Se ofera: - Pachet salarial atractiv; - Mediu de lucru profesional si competitiv; - Telefon si autoturism de serviciu. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri. Cv-urile se trimit pe adresa de email: office@furnicaziliera.ro

  Repostat automat
 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau. Se ofera: salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea