Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ialomita Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut lucrător comercial

  BURGERO isi mărește echipa! Vino sa lucrezi alături de noi intr-un mediu modern, plăcut, stabil unde efortul și implicarea să îți fie răsplătite! Căutam băieți tineri pasionați de gastronomie cu ajutorul cărora să bucurăm și mai mult clienții. Dacă ești organizat, serios, sociabil si dornic de muncă, ești potrivit pentru noi! Garantam seriozitate reciproca! Te vrem in echipa noastră cât mai curând! Detalii la nr de telefon: sau te așteptam sa ne cunoaștem personal la sediul BURGERO din Bd. Matei Basarab, nr. 26, Slobozia

 • URGENT Angajam Barbati si Femei agenti Paza

  Beneficii: asiguram transport pentru persoanele din provincie - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program 24 ore, se ofera scolarizare salariu la timp 4500 ron! Cerinte minime 8 clase. Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte noua doi - doi sase trei - patru cinci sapte O zi frumosa!

 • Angajare Manipulant marfuri

  SOCIETATEA RECYTEX 2 IMPORT EXPORT S.R.L., avand punctul de lucru Sos. Amara 10, Slobozia, Ialomita,, angajeaza un manipulant marfuri. Cerinte: cunostinte minime de limba engleza. CV-urile se depun la punctul de lucru al companiei sau se pot trimite pe e-mailul: r e c y t e x 2 @ h o t m a i l . c o m Pentru detalii apelati numarul de telefon din anunt.

 • Urgent! Angajam spalatori auto cu/fara experienta

  Spalatorie Auto XXL( zona cu vad, clientela formata) aflata pe varianta Urziceni(Ialomita) angajeaza fete sau baieti cu/fara experienta! Cautam seriozitate si colaborare pe termen lung. Se ofera Contract individual de munca, Salariu Atractiv, plus alte comisioane in functie de serviciile prestate. Caut urgent - locuri limitate! Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati (Tel: - - dl. Vasile Valerica).

 • Ingrijitor animale

  Caut ingrijitor la capre care sa stie sa mulga. Ofer conditii bune de cazare, mentionez ca nu trebuie sa se duca cu ele. Mai multe detalii la telefon.

 • Caut ingrijitor animale

  Caut ingrijitor la capre care sa stie sa mulga , ofer conditii bune de cazare, mancare tigari. Mai multe detalii la telefon.

 • 4

  Angajare Lacatus montator

  Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi montatori structuri metalice/panouri termoizolante Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Castig: 4000 ron/luna

 • ingrijire batrini

  Doresc să iau în îngrijire și întreținere un batrin la mine acasă oferind toate condițiile și experiența mea

 • îngrijire batrini

  doresc să iau în îngrijire și întreținere un batrin la mine acasă oferind toate condițiile și experiența mea

 • angajez muncitor constructii

  cautam meserias în finisaje:glet,zugrăveli,gresie faianta.

 • 5

  Companie de Telecomunicatii

  Companie de telecomunicatii angajeaza agent vanzari ,se ofera salariu fix+comision din vanzari+tickete de masa

 • Ingrijire persoane varsnice

  Bună ziua!Caut sa ingrijesc,ca intern,persoana varstnica în Bacău.Experienta în domeniu Ofer și rog seriozitate.Va mulțumesc!

 • angajez sofer c, e

  sofer cu atestate si minim un an vechime

 • 7

  Angajam lac.mec,instalator,sudor,electrician in conditii de depl. in tara in special in Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • 6

  Angajez sofer tir

  Angajez soferi categoria C+ E( tir) pe raza municipiului Urziceni,Jud. Ialomita, pentru transport marfuri generale in tara, ofer salariu atractiv si seriozitate.

 • 2

  Angajez sofer

  Firma de transport marfa S.C. Pantazi TransLogistic S.R.L. Cotorca, Ialomița angajează șofer de transport marfa categoria C+E cu experiență. Cursele se fac doar in România!Mai multe detalii la nr de telefon .

 • Carp Expert Lake angajeaza

  SC CARP EXPERT LAKE SRL, cu sediul in Urziceni, str. Mihai Viteazu nr. 28, jud. Ialomita, angajeaza 5 muncitori necalificati in pescuit si vanatoare, cu cod COR 921601. Se solicita cunostinte de limba engleza. Se ofera salariu brut de 3000 lei. Relatii la telefon. CV-urile se pot depune la sediul firmei pana la data de 31.08.2023.

 • 5

  Angajare Șofer de Tir

  Agenția de muncă PRV Cosal Invest SRL din Județul Prahova angajează șoferi profesioniști cat. CE pentru firmele noastre Colaboratoare din Italia. Padova, Bologna, Firenze, Modena, Parma, Piacenza, Bergamo, Milano, Torino. Cursele sunt doar intern Italia sau la cerere va putem oferi și curse internaționale. Cerințe: -seriozitate și responsabilitate - experiență minimă -Actele necesare: - Permis, - atestat profesional de marfă, -card tahograf - aviz medical,aviz psihologic si fisa de medicina muncii. SALARIZARE: în funcție de tipul de muncă pe care îl alegeți dvs. Minimul se pleacă de la 2500 euro până la peste 3000 euro, salariul/Ro +diurna/extern = salariul net 3000euro. Pentru detalii sunați sau mesaj whtsapp la numerele : - după orele 16:00.

 • 12

  agenti asigurari generale

  Companie de asigurari cauta persoane responsabile, dinamice, care doresc sa se pregateasca si performeze in domeniul vanzarilor de asigurari generale. Oferim traininguri de specialitate, suport in toata activitatea de vanzare, loc de munca stabil, posibilitatea de dezvoltare personala si profesionala.

 • Salveaza cautarea