Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Nivel de studii: Calificat

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 258 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajăm Mecanic motoare barci pentru o companie din Olanda ce produce bărci și ambarcațiuni cu motor. Cerințe obligatorii: - studii tehnice de specialitate (electromecanică/ mecanica navală/ industrială); - cunoștințe și experiență în domeniul mecanic naval de minim 3 ani; - bună interpretare a planului tehnic; - cunostinte bune de limba engleză (domeniul tehnic); - permis de conducere cat. B. Lucrările implică: - montare motoare bărci, instalare pompe și/ sau alte echipamente adiacente. Ofertă: - salariu de la 2100 Euro net/ lună; - program de lucru full time; - cazare și mașină de serviciu în Olanda asigurate gratuit; - job stabil cu contract pe termen lung; - angajare cu contract românesc, detașare cu formularul A1; - asigurare medicală; - nu se percepe nicio taxă de angajare.

 • 9

  Angajăm Laminatori fibră de sticlă pentru o lucrări în Olanda. Activitatea se va desfășura la o companie ce produce bărci, yacht-uri, vase de croazieră. Ofertă: - salariu de la 1900 Euro net/ lună; - program de lucru full-time; - job stabil, pe perioadă nedeterminată; - angajare cu contract românesc, detașare prin A1; - cazare și mașină de serviciu asigurate gratuit; - echipament de lucru. Responsabilități: - laminarea manuală a bărcilor; - aplicare straturi de gel-coat, rășină epoxidică și fibră de sticlă; - laminare și prin polispray; - eliminare surplus de material și decofrare matriță; - utilizarea corectă a uneltelor de lucru și a echipamentelor; - se lucrează în atelier pentru bărci de diverse dimensiuni (6 - 25 metri); - lucru individual, cât și în echipă. Candidatul ideal: - cunoaște proprietățile rășinilor și a fibrei de sticlă; - 2+ ani experiență practică ca laminator; - interpretare plan/ desen tehnic; - limba engleză la nivel mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (obligatoriu); - persoană responsabilă, muncitoare, cu spirit de echipă; - precizie și atenție la detalii.

 • 4

  Angajăm Tâmplari navali care să lucreze la construcții/ restaurare yachturi și vase de croazieră în Olanda. Ofertă: - salariu de la 2000 Euro net/ lună; - job full time, ore suplimentare plătite; - cazarea și transportul intern în Olanda gratuit; - job stabil, contract pe termen lung; - contract românesc, detașare cu formularul A1; - plata salariilor este garantată prin norma olandeză NEN; - asigurare medicală în România și în Olanda; - echipament de lucru; - nu se percepe nicio taxă de angajare. TÂMPLAR naval: - producția de corpuri de mobilier și subansamble din lemn masiv în fabrică; - montarea și ajustarea de mobilier pe nave de pasageri, vase de croazieră și yachturi; - lucrări de modernizare, întreținere și ajustare cabine; montaj de mobilier pe structură metalică. TÂMPLAR, punți de teak: - executarea șabloanelor pentru punțile navelor; - asamblarea și amplasarea plăcilor de tek; - lucrările pot fi în atelier sau pe navă. Cerințe: - minim 4 ani experiență în domeniu; - limba engleză, nivel mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (avantaj).

 • 1

  Angajăm Șef de echipă cu limba germană (echipă electricieni) pentru Germania. Ofertă și beneficii: - salariu de la 13-14 Euro net/ oră; - program de lucru full time; - cazare și mașină serviciu în Germania asigurate gratuit; - angajare cu contract în țară, detașare cu formularul A1; - contract pe perioadă determinată; - asigurare medicală în România și în Germania; - echipament de lucru; - nu se percepe nicio taxă de angajare. Atribuțiile jobului: - coordonează și oferă suport echipei de electricieni; - participă la ședințele de lucru și urmărește buna funcționare a planului de lucru; - execută lucrări alături de echipă (trasare cabluri, montare becuri/ leduri de toate tipurile etc.). Cerințe obligatorii: - studii de specialitate absolvite (calificare electrician); - experiență practică ca electrician; - cunoștințe de lucru după plan; - limba germană la nivel avansat; - permis de conducere cat. B (avantaj); - disponibilitate la deplasare în interes de serviciu.

 • 4

  Angajăm electricieni navali pentru o companie din Olanda ce produce bărci cu motor. Cerințe: - studii tehnice absolvite/ calificare electrician; - + 2 ani experiență dovedită ca electrician; - limba engleză la nivel conversațional/ mediu; - permis cat. B reprezintă un avantaj; - persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Atribuțiile job-ului: - instalarea, reglarea, testarea și operarea echipamentelor electrice ale bărcilor; - controlul și revizia aparatelor electrice ale bărcilor, a sistemelor de iluminat, a sistemelor de generare a energiei electrice și a echipamentelor electrice. Beneficii: - salariu de la 2100 Euro net/ lună; - program de lucru full time; - cazare și mașină de serviciu în Olanda asigurate gratuit; - job stabil cu contract pe termen lung; - angajare cu contract românesc, detașare cu formularul A1; - asigurare medicală; - nu se percepe nicio taxă de angajare.

 • 1

  Societate comerciala din domeniul managementului deseurilor, cauta personal pentru postul de Electrician automatist, autorizat ANRE grad 2A 2B. Cerinte: - experienta cu echipamente industriale minim 5 ani - cunostinte avansate in automatizari industriale

 • 18

  Angajam ELECTRICIAN INSTALATII INTERIOARE/ AUTOMATIST CU EXPERIENTA pentru firma din Buzau. Se cere: - experienta obligatorie - calificare în domeniu - disponibilitate pentru deplasari. Pentru toate acestea, noi îți oferim : - Salariu competitiv- pornind de la 4000 net + diuna+ alte sporuri. Pentru detalii va asteptam la sediul nostru din Galeria Mall, Etaj sau sunați la numarul de telefon:

 • 3

  Tehnician sisteme de securitate care să stăpânească bine cunoștințe de configurarea sisteme supraveghere video, alarmare la efracție, sisteme detecție incendiu, rețea date și voce .Sau măcar 2 din 4 enumerate mai sus.

 • Sunt manager de transport persoane atestat in anul 2019 si caut angajare la firma din Galati sau Braila. Relatii la telefon 0741494632

 • 22

  Candidatul ideal: Persoana organizata, perseverenta Orientare catre client Abilitati bune de comunicare Cunostinde bune operare PC Persoana responsabila, serioasa Atitudine pozitiva, spirit de echipa Cunostintele de limba engleza constituie avantaj Experienta intr-un Call Center sau in vanzari (de preferat) Responsabilitati principale: Contactarea telefonica a potentialilor clienti, persoane juridice Promovarea si vanzarea serviciilor companiei Mentinerea si cresterea portofoliului de clienti al companiei. Activitatea se va desfasura in mod exclusiv la sediul companiei in Oradea. Program de lucru: Luni - Vineri 09:00 - 17:00. Salarizare lunara fixa + bonuri de masa + comision Descrierea companiei: Publi24 Digital face parte din trustul media Russmedia GmbH din Austria care printre altele, desfășoară activități în România, Austria, Germania și Ungaria. Asteptam CV-ul tau!

  Repostat automat
 • 3

  Operator productie și montaj: fațade comerciale, panouri publicitare, reclame luminoase, autocolante, prelate. Necesita experienta ca: lacatus-mecanic / sudor / electrician / tamplarie pvc. Program 8 ore/zi, luni-vineri. Sediu in Buzau, incinta fabricii Contactoare.

 • Firma executăm gresie Faianță Parchet Zugrăveli cu pompă profi Rigips Glet Tapet Fototapet Izolați polistiren Tencuieli decorative Ofer și rog seriozitate

 • 5

  Angajăm Electricienii cu experiență. Posesor permis categoria B. Salarizarea incepe de la 3000 lei NET.

 • OBLIGATORIU CU EXP DE PESTE 5 -10 ANI

 • 2

  Angajam electrician constructii civile si industriale zona Timisoara si judet Salariu 4000-5000 Informatii la sau CV la

 • Se cauta specialisti în radioprotectie. Construim un grup de specialisti pentru a lucra în Franța. Calificare academică de la nivelul 1 la nivelul 4. Cu sau fara experienta. RO: Profil necesar Sa ai diplomă in radioprotecție: PNR, TR sau TS sau Licență în Radioprotecție și în mod ideal justificați o experiență inițială minimă sau echivalent. *Se poate oferi si training in Franta contra cost. Aveți experiență de succes în domeniile cartografierii și controalelor de reglementare, consiliere și asistență în protecția împotriva radiațiilor, studii în protecția împotriva radiațiilor, controale radiologice diverse. Capacitatea de analiză și sinteză, abilități bune de scris, minuțiozitate, sunt toate calități esențiale pentru succesul în această poziție. FR: Profil recherché Vous avez un dipl me de Radioprotection : PNR, TR ou TS ou Licence en Radioprotection et justifiez idéalement d une premi re expérience minimum. Vous avez une expérience réussie dans les domaines de la cartographie et contr les r glementaires, conseils et assistance en radioprotection études en radioprotection, contr les radiologiques variés. Capacité d analyse et esprit de synth se, bonnes capacités rédactionnelles, rigueur sont autant de qualités indispensables pour réussir dans ce poste.

 • 3

  Cautam 2 cofetari pasionati, cofetarie moderna, deserturi elegante. 2-3 ani experienta in cofetarie. Locatie: Bucuresti zona Colentina - Andronache. Program: marti - sambata, , variabil cand sunt evenimente. Cerinte: Experienta de minim 2-3 ani in domeniul similar (sa fie cofetarie, nu bucatarie); Persoana dispusa la invatat si colaborare pe termen lung; Atentie la detalii si orientare spre calitate si client. Atributii: Invatarea gamei de produse; Prepararea (pregatirea, coacerea, finisarea) produselor de cofetarie respectand retetele si procesul de productie); Executarea gamei fara eroare; Invatarea si executarea de noi retete. Salariu: 4000 - 5000 lei net in functie de experienta.

 • Coordonator Laborator Cofetarie Responsabilitate principala: - coordoneaza echipa de cofetari pentru a se asigura ca se produc deserturi de o calitate inalta si consecventa. Experienta in cofetarie (minim 5 ani), ideal care sa fi avut si rol de coordonare. Experienta de care avem nevoie este in 3 zone: (a) productie deserturi (sa cunoasca procesul de pregatire deserturi), (b) coordonare logistica (sa organizeze si sa planifice munca/ resursele in laborator in functie de comenzi, sa asigure aprovizionarea, sa se coordoneze cu echipa de livrare pentru a se asigura ca ajung comenzile la client in timp util), (c) management de oameni (sa aiba calitati de people manager). Program: Marti - Sambata 7 - 16, variabil la evenimente si vara. Contract de munca pe per. nedeterminata. Locatie: Bucuresti (zona Colentina - Andronache). Salariu: 5500 lei net + beneficii

 • 1

  Cautam persoana de incredere pentru transportul sculelor si materialelor la locul de montaj parchet,mocheta sau linoleum si participarea acestuia la montaj.Se ofera contract de munca sau colaborare.

 • Salveaza cautarea