Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 7087 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam operator spalatorie industriala textile pentru a ne ajuta sa oferim clientilor nostri servicii de calitate, in siguranta si la timp. Nu trebuie sa ai cunostinte de specialitate, te poti califica la noi. Trebuie doar sa-ti doresti sa inveti si sa faci parte dintr-o echipa tanara si dornica de evolutie. Modalitate de aplicare: Pentru cei doritori de munca corect si la timp retribuita,intr-o echipa serioasa si dinamica puteti aplica direct la sediul nostru din Bran in cladirea Romtelecom. parter. .Asa cum am mai spus, nu trebuie sa ai experienta similara si apreciem seriozitatea, implicarea, curiozitatea, corectitudinea si dedicatia. Te asteptam la o proba de lucru.

 • 5

  Angajez muncitori in constructii cu cazare. Salariu avantajos.

 • 3

  Echipa noastra de Distributie isi cauta noi colegi pentru operatiunile de livrare a comenzilor catre clienti. Locatie: Campia Turzii, Parc Industrial REIF, Strada Laminoriștilor, Edenia DC, Jud. Cluj Ce trebuie sa faci? Sa livrezi produsele noastre (Edenia, Corso, La Strada, Akadia, Azuris), sa asiguri livrarea marfii catre clienti, conform graficului de livrare, asigurand integritatea si calitatea acesteia pe toata durata transportului. Programul de lucru al unei zile se asimileaza cu livrarea rutei alocate, iar timpul de lucru se planifica in conditiile respectarii programului legal de condus; detalii despre ruta, timp de activitate, timp de condus, numarul de clienti alocati se transmit automat, pe e-mailul instalat pe telefonul de serviciu, in seara premergatoare zilei de livrare. Ce trebuie sa ai: Permis categoria C, atestat transport marfa, card tahograf, aviz medical si psihologic valabile, reprezinta avantaj; Experienta similara ca sofer distributie; Seriozitate, spirit de echipa, gandire pozitiva; Ce iti oferim, pe langa salariul fix? Spor de weekend de 75%, aplicat la salariul brut orar, calculat pentru orele lucrate in weekend; Spor de frig 20% din salariul brut; Bonus livrari acordat in functie de: respectare rute, incadrare in consum combustibil alocat, numar livrari; Tichete masa de 20 RON/zi lucrata, in medie 400 RON/luna; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Instruire asigurata timp de aproximativ 2 saptamani, alaturi de un sofer experimentat; Echipament protectie (bocanci si geaca pentru zona cu temperatura controlata) si echipament de lucru, in fiecare sezon, personalizat Macromex; Decont transport sau combustibil. Doar candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

  Repostat automat
 • 3

  Societate comerciala angajeaza sofer categoria b . Se lucreaza in spatiul comunitar in relocari. salariu pe tara plus diurna 50 euro zi. (pentru inceput) pentru informatii sunati la

 • Sc angajeaza finisori interioare/exterioare și rigipsari cu experiență. Plata se face săptămânal. Cer si ofer seriozitate! (Valabil doar pentru persoanele din iasi si împrejurimi)

 • 2

  SC INDONI FER SRL - Dragasani - Angajeaza urgent pt Atelier Confectii Metalice - VOPSITORI in Confectii metalice - vopsire AIRLESS (compresor) Salariu atractiv in functie de MUNCA PRESTATA, (3500lei-4500lei). DESCRIEREA ACTIVITATII FIRMA - Executa grunduire si vopsire specifice confectii metalice,structuri si constructii metalice, produse, ansamble, componente din profile rectangulare, tabla sau tevi metalice; -Vizionati site-ul nostru - www.belvederecompany.ro - pentru cunoasterea lucrarilor/produselor Responsabilitati si sarcini: - Utilizează si întretine SDV-urile, utilajele, instalatiile si echipamentele specifice - Stabileste lucrările de vopsire în functie de produsele, suprafetele ce trebuiesc vopsite. - Pregăteste materialele de vopsire . - Efectuează lucrările de vopsire si de finisaje (retusuri) - Manipulează si conditionează produsele vopsite. - Slefuirea,curătirea si pregătirea suprafetelor metalice în vederea vopsirii Cerinte : - experienta in domeniul confectiilor metalice - experienta si cunostinte de vopsire pistol/compresor ; - preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual Beneficii: - Se asigura Contract de Munca pe termen nelimitat - contract norma intreaga - Salariu atractiv in functie de MUNCA PRESTATA, (3500lei-4500lei),. - Retribuirea se face IN ACORD la produsele si lucrarile executate; posibilitate castig suplimentar - - Retribuire in acord - se asigura Bonus de Productivitate - Posibilitate la Prima de performanta - Ore suplimentare platite dublu. - Se asigura echipament de lucru / protectia muncii - Se cere si se asigura seriozitate Dacă te-am convins și vrei să lucrezi cu noi contactati-ne si/sau trimite CV-ul tău la adresa de e-mail Relatii,detalii si informatii la - sediul situat in Mun. Dragasani, Jud. Valcea

 • 1

  Ne mărim echipa si suntem în căutarea unor noi membri care să se alăture echipei Saveo. Ne dorim să avem colegi plini de entuziasm, cu un spirit de echipă bine dezvoltat, dispuși să se dezvolte alături de noi. Suntem interesați să te cunoaștem dacă consideri că ești potrivit pentru unul dintre job-urile de mai jos: - Vânzări și marketing (studii superioare) - Specialist achiziții (studii superioare) - Operator facturare (minim studii medii) - Relații clienți (minim studii medii) - Lucrător depozit. Societatea noastra are ca domeniu de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice, cafea, ceaiuri și produse conexe în mediul online dar și în magazinul fizic. Punctul de lucru este în București, Sector 1, zona Casa Presei. Beneficii: - Asigurare medicală privată; - Ai posibilitatea de a lucra alături de o echipă mică dar energică și entuziastă, pe o poziție cheie; - Îți poți dezvolta competențele proprii într-o companie în continuă dezvoltare, unde aportul tău este foarte important. Hai la noi să ne dezvoltăm împreună! Te rugăm să ne transmiți CV-ul cu titlul job-ului pentru care aplici la adresa Program: Full-Time Pachetul salarial se discută în cadrul interviului. Vom contacta doar canditații considerați potriviți. Îți mulțumim pentru înțelegere!

 • Ne mărim echipa si suntem în căutarea unor noi membri care să se alăture echipei Saveo. Ne dorim să avem colegi plini de entuziasm, cu un spirit de echipă bine dezvoltat, dispuși să se dezvolte alături de noi. Suntem interesați să te cunoaștem dacă consideri că ești potrivit pentru unul dintre job-urile de mai jos: - Vânzări și marketing (studii superioare) - Specialist achiziții (studii superioare) - Operator facturare (minim studii medii) - Relații clienți (minim studii medii) - Lucrător depozit. Societatea noastra are ca domeniu de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice, cafea, ceaiuri și produse conexe în mediul online dar și în magazinul fizic. Punctul de lucru este în București, Sector 1, zona Casa Presei. Beneficii: - Asigurare medicală privată; - Ai posibilitatea de a lucra alături de o echipă mică dar energică și entuziastă, pe o poziție cheie; - Îți poți dezvolta competențele proprii într-o companie în continuă dezvoltare, unde aportul tău este foarte important. Hai la noi să ne dezvoltăm împreună! Te rugăm să ne transmiți CV-ul cu titlul job-ului pentru care aplici la adresa Program: Full-Time Pachetul salarial se discută în cadrul interviului. Vom contacta doar canditații considerați potriviți. Îți mulțumim pentru înțelegere!

 • Angajez grataragiu in locatie noua ,full time,cu sau fara experienta.

 • Angajez lucrator in bucatarie .program lucru 2/2

 • 3

  Angajăm spalator auto

 • Suntem aici pentru a ne asigura ca gama de echipamente HoReCa, cu care va desfasurati activitatile din domeniu, sunt in cea mai buna stare si lucreaza in parametri. Va stam la dispozitie cu tehnicieni calificati service, reparatii si mentenanta echipamente HoReCa, pentru intreaga gama de utilaje si aparatura specifica domeniului. Va veti putea, astfel, desfasura activitatea fara grija ca puteti avea momente de blocaj, de stres si de pierderi financiare datorate unor defectiuni de echipamente HoReCa. Succesul activitatii voastre inseamna succesul si satisfactia noastra. Societatea noastra ofera service tuturor friteouselor semi profesionale si profesionale din industria alimentara( Ho.Re.Ca). Oferim piese de schimb, garantie  si seriozitate. Valabil atat in  Bucuresti cat si in  Ilfov. Oferim si cerem seriozitate.

 • 8

  Închiriez post de manichiura, salon Tasha Beauty Center Tudor Neculai, Belvedere

 • 2

  Angajez inginer chimist cu sau fara experienta. Pentru mai multe detalii va rog sa trimiteti CV-ul dumneavoastra atasat acestui anunt.

 • RESPONSABILITATI: sa preia santierul (verifica situatia in teren, realizeaza masuratori preliminare, evidentiaza eventualele probleme tehnice); sa organizeze si sa programeze lucrarile in santier; sa gestioneze planul operativ de siguranta; sa gestioneze activitatea firmelor colaboratoare in subantrepriza; sa gestioneze aprovizionarea cu materiale a santierului; sa urmareasca asigurarea parametrilor de calitate in conformitate cu exigentele clientului; sa inventarieze lucrarile in curs in vederea intocmirii situatiilor de lucrari si transmiterea acestora catre beneficiar; sa verifice situatiile de lucrari emise de subantreprenori; sa execute masuratorile finale, in vederea predarii santierului; sa gestionezeze contestatiile din partea clientului; sa gestioneze eliberarea santierului, returnarea materialelor in exces si eliminarea tuturor reziduurilor din santier; sa raspunda de respectarea graficului de lucrari; sa raspunda de calitatea lucrarilor in concordanta cu proiectul tehnic si cerintele clientului; sa aiba capacitatea de organizare a locului de munca; sa participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei; sa fie cinstit, loial si disciplinat, dand dovada in toate imprejurarile de o atitudine civilizata si corecta fata de toate persoanele cu care vine in contact; sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si . din obiectivul unde desfasoara activitatea; sa acorde ajutor, atat cat este rational posibil, oricarui alt salariat, aflat intr-o situatie de pericol; sa-si insuseasca si sa respecte normele si instructiunile de protectie a muncii si PSI si masurile de aplicare a acestora; sa aduca la cunostinta de indata administratorului accidentele de munca suferite de propria persoana sau de alti angajati; sa coopereze cu persoanele cu atributii specifice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, atat timp cat este necesar, pentru realizarea oricarei sarcini sau cerinte impuse de autoritate competenta pentru prevenirea accidentelor si bolilor profesionale; sa refuze intemeiat executarea unei sarcini de munca daca aceasta ar pune in pericol de accidentare sau imbolnavire profesionala persoana sa sau a celorlalti colegi; sa informeze de indata superiorul despre orice deficienta constatata sau eveniment petrecut; sa execute alte activitati in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu precizate de persoanele care au acest drept; CERINTE: Studii superioare in domeniul instalatiilor pentru constructii; Permis auto cat. B; Minim 3 ani experienta in domeniul instalatiilor si munca pe santier; Abilitati de comunicare si relationare; Abilitati de planificare, organizare si coordonare; Atitudine proactiva, orientata catre atingerea obiectivelor; Disponibil pentru deplasari la santierele din tara. Cunoasterea limbii engleze. BENEFICII: Salariu atractiv si motivant corelat cu nivelul de pregatire profesionala si experienta; Diurne pentru deplasari in afara judetului; Autoturism; Laptop; Prime de sarbatori; Posibilitatea de dezvoltare profesionala in cadrul unei echipe dinamice si competitive. Aplicați direct prin intermediul Jooble. Salvare locuri de munca

 • 6

  Pizzeria Celentano angajeaza bucatar Calificarea si experienta in domeniu sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : 0723512811

 • Vom deschide un centru de echitatie langa statiunea Predeal, jud Brasov. Avem nevoie de doi instructori de echitatie si doi ingrijitori. Se ofera cazarea, contract de munca pentru perioada nedeterminata cu salariu net de 2000 ron pentru ingrijitori si 3000 pentru instructor. Instructorii vor castiga in plus fata de salariu, un comision de 10% din incasarile realizate. Detalii la telefon - Doru Nicolae

 • 3

  Angajez cioban in zona Hateg. Ofer salariu atractiv stabilit de comun acord. Mai multe detalii doar la telefon.

 • Salveaza cautarea