Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Companii Carnet conducere: B Experienta: Experienta peste 3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajăm Electricieni pentru lucrări în Germania. Lucrările sunt pentru magazine, hoteluri, spitale, școli, clădiri birouri, fabrici. Ofertă: - salariu 11 - 12 Euro net/ oră/ experiență; - job stabil, contract pe termen lung; - program full time, posibilitate de ore suplimentare; - cazare asigurată gratuit; - transport intern asigurat gratuit (se pune la dispoziție mașină de serviciu); - asigurare medicală și echipament de lucru; - asistență permanentă din partea angajatorului. Cerințe: - studii medii tehnice absolvite; - peste 3 ani experiență dovedită ca electrician; - cunoștințe de automatizare (avantaj); - disponibilitate la deplasare în interes de serviciu; - limba engleză și/sau germană la nivel mediu; - permis cat. B (avantaj); - persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Atribuțiile jobului: - execuția instalațiilor electrice (tensiune joasă și medie); - controlul și reviziile instalațiilor electrice conform planului; - trasarea de cabluri electrice; - montare lămpil de iluminat; - montaj și revizii panouri electrice; - lucrări de automatizări, sisteme de incendii și supraveghere video.

 • Detin licenta Manager Transport Marfa si accept o colaborare pe postul de Coordonator Transport marfa in cadrul unei fime. Ofer si cer seriozitate.

 • 1

  pentru repararea si mentinerea utilajelor de constructii. Salariu atractiv. Conditii de cazare, experienta, permis de conducere.

 • Sc Intercarn Distribution Srl Tarnaveni angajează: -Mecanic Utilaje -Muncitor întreținere Cei interesați pot aplica trimițând Cv-ul la adresa de e-mail [email protected] Informații se pot obține la numarul de telefon

 • Ne marim echipa!! Angajam tamplar cu experienta in productia de mobilier din pal melaminat/MDF in Ramnicu Valcea. Candidatul ideal trebuie sa fie serios, sa aiba experienta in productia de mobilier, sa inteleaga si sa urmeze schitele mobilierului intocmai, sa fie atent la detalii, sa fie foarte atent la montaje, la mediul in care se face montajul(peretii, parchetul, gresia clientului), sa aiba dorinta de a lasa in urma mobila de calitate, totul functional, sa fie o persoana sociabila, prietenoasa cu clientii. Permisul categoria B reprezinta un avantaj. Oferim salariu motivant, conditii de munca de calitate, dispunem de utilaje si scule de mana noi. Programul de lucru de la 7.00 -16.00(incluzand pauza de masa) Luni-Vineri. Orele suplimentare se platesc separat(daca este cazul). Punctul de lucru se afla in orasul Rm. Valcea in zona Nord.

 • 4

  Angajăm Electricienii cu experiență. Posesor permis categoria B. Salarizarea incepe de la 3000 lei NET.

 • ANGAJAM AGENT VANZARI/ MARKETING ( legume si fructe ) Atributii: Asigura promovarea si vanzarea directa a marfurilor societatii catre Supermarketuri. Experienta in vanzari directe catre Supermarketuri. Pospecteaza piata pentru identificarea potentialilor clienti Urmareste realizarea planului de vanzari lunar stabilit.

 • Angajăm Zugrav pentru proiecte de renovări în Olanda. - Renovare interior/ exterior case - Recondiționare suprafețe de lemn Vă oferim: - salariu de 11 - 11,50 Eur net/ oră/ experiență; - program de lucru full-time; - cazare gratuită și transport intern în Olanda asigurat (mașină de serviciu); - contract cu angajare în România, detașare cu formularul A1; - echipament și scule de lucru asigurate; - asistență permanentă din partea angajatorului. Postul constă în: - curățare și pregătire suprafețe, gletuit, finisare; - zugrăveli exterioare, diverse tipuri de vopsea; - pregătire și amestecare materiale; - curățare, șlefuire lemn (ferestre, uși, grinzi, bârne etc.); - vopsire și lăcuire suprafețe din lemn. Cerințe: - studii medii/ profesionale; - experiență anterioară ca zugrav (obligatoriu); - experiență în recondiționare suprafețe lemn (avantaj); - limba engleză nivel conversațional/ mediu (obligatoriu); - permis de conducere cat. B (obligatoriu); persoană muncitoare și de încredere.

 • Angajăm șef atelier cu experiență în domeniul productiei de tâmplăriei PVC și Aluminiu. GH-HOUSETHERME își mărește echipa și are nevoie de Sef Atelier cu experiență în domeniul tâmplăriei PVC și Aluminiu. Căutăm o persoană organizată și responsabilă care să poată coordona o echipă. Cerințele postului: - Organizează și repartizează sarcinile de lucru ale echipei în funcție de termenele de livrare - Organizează și controlează sarcinile personalului din atelier - Asigura respectarea normelor de disciplina generala (program de lucru, prezenta, conduita), - Organizeaza procesele de recrutare a personalului, asigura formarea noilor angajati si evalueaza performantele - Raspunde de controlul calitativ si cantitativ al produselor - Asigura gestiunea stocurilor si stabileste comenzile de aprovizionare componente si consumabile -Experiență minimă în domeniu: 5 ani Dacă consideri că ești potrivit cerințelor noastre iar noi suntem potriviți pentru ceea ce cauți tu, așteptăm CV-ul tău atât pe adresa de mail cât și prin aplicația la acest post. Compania GH-HOUSETHERME este o subdivizie a companiei INSIGRA care este o firmă privată înființată în anul 2006. De la înființare și pană în prezent, am cunoscut o dezvoltare continuă, având ca principal obiect de activitate executarea lucrărilor de construcții civile și industriale, cu predare la cheie, executate la un nivel calitativ superior.

 • Lider regional in sisteme pentru balustrade (inox si sticla) si alte sisteme de arhitectura si design, doreste sa-si completeze echipa. Cum arata o zi la birou: - monitorizezi proiectele de constructii (cu ajutorul programelor de monitorizare si informatii santiere) si filtrezi datele esentiale care ajuta la generarea vanzarii - intocmesti oferte, facturezi si generezi documentele de livrare - oferi consultanta tehnica clientilor - urmaresti ofertele intocmite anterior, incasarile, reclamatiile clientilor - tii legatura cu clientii principali si initiezi procesul de vanzare - monitorizezi concurenta Ce calitati urmarim: - cunoasterea foarte buna a limbii maghiare (vorbit, scris) - afinitate pentru domeniul tehnic (intelege o schita, stie sa masoare) - atitudine pozitiva, capacitate de a asimila informatii - punctualitate si disciplina - capacitate de a lucra independent si de a respecta termene limita - cunoastrea foarte buna a pachetului Office (Excel in special) - ai mai lucrat cu sisteme ERP si CRM - ai studii superioare Ce oferim: - pachet salarial fix, proportional cu experienta relevanta pentru afacerea noastra. Pachetul fix poate creste in functie de performantele atinse. - pachet variabil (bonus) pentru realizarea indicatorilor de performanta - tichete de masa - alte beneficii direct proportionale cu performanta atinsa - mediu de lucru placut - sustinere pentru performata: calculator, instruire, auto (daca este cazul)

 • Auto Kino SRL - dealer autorizat pentru marcile Subaru, Kia si Isuzu din orasul Brasov angajeaza mecanic auto cu experienta in domeniu. Executarea de diagnoze computerizate si constatari mecanice. Intretinerea si repararea autovehiculelor in conformitate cu tehnologiile de producator si a documentatiei specifice de lucru. Cooperarea cu seful de service pentru informarea clientului. Salariu atractiv. Conditii de munca deosebite intr-un mediu dinamic si profesionist. Program de lucru de Luni pana Vineri. Bonuri de masa. Echipa tanara si mediu placut de munca. Va asteptam la sediul nostru de pe Calea Bucuresti.

 • ARCHISTUDIO - companie de proiectare și consultanță, cu experiență de peste 16 ani în domeniul construcțiilor civile și industriale angajează pentru birourile din Timișoara și Petroșani Ingineri proiectanți CCIA. Cerințele postului: Cunoașterea programelor de calcul și detaliere; Cunoașterea normativelor Europene de proiectare; Cunoașterea pachetului MS Office; Candidatul trebui sa fie organizat, serios, responsabil și atent la detalii; Abilitați de planificare și prioritizare a activităților, precizie, rigurozitate; Capacitate de coordonare și comunicare eficientă în cadrul echipei. Permis de conducere ctg. B; Studii și/sau calificări necesare experiența: Absolvent studii superioare CCIA; Experiența minim 3 ani in domeniul proiectării de structuri de rezistență. Responsabilități: Proiectarea structurilor de rezistență (structuri beton armat/structuri metalice); Elaborarea breviarelor de calcul; Întocmirea documentației tehnice pentru toate fazele de proiectare; Întocmirea antemăsurătorilor (la nevoie); Asistenta tehnică participarea la faze determinante. Oferim: Pachet salarial atractiv 7000 Ron + procent din proiect; Bonusuri de performanță; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Seriozitate, profesionalism, mediu plăcut de lucru; Cv-urile se pot trimite pe adresa de e-mail [email protected] Relații la tel:

 • Este job-ul care îndrumă și coordonează activitatea atelierului de producție și a departamentelor, dar în același timp asigurându-se ca materialele să fie produse la timp și în parametri stabiliți ATRIBU II - Responsabilită ile tale vor include: Planificare și coordonare producție Management-ul echipelor de producție / montaj Gestionarea climatului de lucru și a relațiilor dintre angajați Competențe în orgamnizarea și gestionarea proceselor de producție Capacitatea de a gestiona costurile de producție Identificarea cerințelor și oferirea de soluții simple și eficiente Realizarea documentelor interne specifice Controlul calității a tuturor produselor ce ies din atelierul nostru Asigură suportul echipelor în producție sau montaj Organizarea spațiului de lucru și coordonarea gestionării cu responsabilitate și profesionalism a materialelor, uneltelor și utilajelor din dotarea spațiului de producție PROFIL - Cuno tin ele, abilită ile i experien a ta includ: Experiență de minim 3 ani într-un atelier tehnic (experiență în producție și montaj mobilă sau termopane, confecții metalice, electrician sau electronist, confecții textile, înrămări, finisări tipografie, orice atelier de producție etc.) Experiență de minim 1 an în coordonarea unei echipe Permis categoria B reprezintă un avantaj Cunostințe operare PC Abilitatea de a lucra în echipă Flexibil față de stiluri de lucru și deschis la schimbări Adaptabilitate, rezistență la stres, rutină și orientare către soluții Atitudine pozitivă, asumarea responsabilității Dinamic, serios, punctual, responsabil, sociabil CRE TEM ÎMPREUNĂ Oferim un mediu de lucru interesant într-o echipă tânără, în permanentă dezvoltare; tocmai am încheiat un proiect de achiziție echipamente performante și avem nevoie de forțe proaspete Salariu lunar + Bonuri de masă + Bonus - minim 4.000 lei (1 lună perioadă de probă) Așteptăm CV la Programare interviu la

 • 25

  Firma cu sediul in Italia angajeaza muncitori in constructii interior exterior, plus muncitori necalificati, plus schelari cu experienta. Conditii foarte bune de cazare si munca. Personalul locuieste in apartament mobilat, utilat. Optional permis de conducere cat. B. Mentionam ca locurile de munca sunt stabile si de durata. Nu toleram consumul de alcool, lipsa de igiena personala sau crearea de probleme in societate. Interviul se face la nr. de whatsapp: NU SE PERCEPE COMISION

 • 1

  Job ideal pentru persoane care iși doresc să obțină venituri din bonusuri motivante. Jobul ideal pentru cei ce nu pot lucra intr-un birou dar care pot lucra independent dar conștiincios în vanzari. Jobul ideal pentru care pot relationa cu medici stomatologi si asistente. - studii superioare, - capabilitate și curiozitate de a invata (chiar daca nu cunoaste in acest moment) produsele din portofoliu (consumabile stomatologice, aparatura stomatologica) - experienta in vanzari minim 2 ani in vanzari pe teren - reprezinta avantaj experienta in piata stamatologica / pharma / medicala; - excelente abilitati de comunicare si negociere; - orientare catre clienti, orientare spre rezultate; - permis de conducere categoria B Descrierea jobului - promoveaza produsele, serviciile și imaginea companiei in relatia cu clientii (cabinete sau clinici de stomatologie, laboratoare de tehnica dentara); - Identificarea noi clienti, ajutand astfel la dezvoltarea portofoliului; - stabileste si mentine o buna relatie comerciala cu toti clientii de pe zona arondata; - Sustine un efort continuu pentru a mentine nivelul vanzarilor si termenele de plata in limitele impuse de companie. *Jobul NU presupune deplasari mai mari de 50 km si cazare. Beneficii - masina - telefon - salariu fix - grilă de bonusare în functie de rezultatele obtinute in vanzare, incasare, promovare - o echipa sudata, stabila, motivata, care lucreaza impreuna de ani de zile - dezvoltare profesionala Descrierea companiei Descrierea companiei: Companie cu capiteal integral romanesc, distribuitoare de consumabile si echipamente pentru cabinete si la laboratoare de tehnica dentara. Cu peste 20000 de clienți la nivel național, compania și-a ocupat o poziție intre primele 3 companii de profil din domeniu intr-un timp relativ scurt, impunand astfel noi standarde.

 • 1

  cautam de lukru reparatii acoperisuri si construcți fundație ciotorne județul targu Mure facem si garduri

 • SC angajeaza mecanici cu experienta-autoturisme si autoutilitare si ajutor mecanic.

 • Service auto specializat masini productie Statele Unite , angajam mecanic cu experienta ( minim 10 ani ).Constituie avantaj experienta in sistemele de injectie diesel. Program 5 zile / 8 ore . Salariul 3000-5000 lei,functie de aptitudini . Bucuresti , Sector 4

 • Cerinte: Experienta anterioara de minimum 3 ani ca si Instalator Instalatii Sanitare si Termice; Calificare in domeniu; Seriozitate, corectitudine, disciplina în munca; Disponibilitate de a isi insusi cunostinte tehnice noi; Carnet de conducere cat. B. Descrierea jobului Zona de lucru: Clienti contractuali ai firmei, din Cluj-Napoca si uneori din tara; Responsabilitati: Executia de instalatii sanitare si termice; Se ofera: Pachet salarial atractiv - se discuta fata in fata; Proiecte utilizand cele mai noi tehnologii aparute in domeniu, echipa stabila. seriozitate. Suntem o companie care proiecteaza si executa instalatii pentru constructii rezidentiale, comerciale si industriale. In plus, noi oferim servicii de mentenanta si service in domeniul instalatiilor de orice tip (instalatii de climatizare si ventilatie, de incalzire, de stingere si preventie incendiu, sanitare si instalatii electrice).

 • Societate specializată în semnalizare și elemente de siguranță rutieră angajează lucrător pentru depozit. Salariu oferit - 3000 RON + bonuri de masă Program de lucru: LUNI - VINERI 9-17 Pentru mai multe detalii, nu ezitati să ne contactați la nr. de telefon afișat ( ) - Dna. Oana Radu

 • Salveaza cautarea