Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Nivel de studii: Calificat Experienta: Fara experienta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Căutăm personal pentru azil bătrâni Germania. Asistenți, infirmieri, fete, băieți. Salariu atractiv cazare și multe facilități bonusuri. Detali suplimentare întrebări WhatsApp sau sunați.

 • 8

  CANDIDATUL IDEAL: - diploma de liceu sau echivalent; - abilitatea de a lucra independent, precum si ca parte a unei echipe; - capabil sa prioritizeze sarcinile multiple si sa respecte termenele limita de productie; - persoana responsabila, dinamica, organizata; BENEFICII: - salariu atractiv si negociabil; - decontarea navetei; - tichete de masa in format electronic, 20 lei/zi lucrata; - sporuri (sambata, duminica, ore suplimentare, sarbatori legale); - abonament MedLife si asigurare de viata; - prima de Paste, Craciun; - formare profesionala; - posibilitati de promovare.

 • 4

  Hotel 4* Sinaia angajeaza receptioner (a), camerista si lucrator in bucatarie.

 • 3

  Admiral srl Oltenita angajeaza vanzator in domeniul articolelor de pescuit si vanatoare pentru magazinul Rama si Cartusul situat in mun.Oltenita Bdul.Republicii nr.16 Hala Piata Centrala ; Descrierea postului: Va desfășura activitatea de vânzări en-detail în magazin, oferind consultanță pentru client Reprezintă și promovează produsele în concordanță cu strategia companiei Cerințe: Atingerea obiectivelor de vânzări Abilități de prezentare și vânzare Menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți Experiența în domeniul vânzărilor constituie un avantaj Cunoștiințe de vânătoare și/sau pescuit reprezintă un avantaj Cunoștiințe de operare PC Beneficii: Oportunitatea de a face parte și a dezvolta cariera într-o echipă dinamică Pachet salarial atractiv CV-urile completate in detaliu + foto color se depun prin posta la adresa bdul.Republicii nr.50 mun.Oltenita sau prin email : admiral.oltenita(@)gmail.com;

 • 7

  Societatea Rost Com SRL,angajeaza persoane cu si fara experienta ,pentru functia de Lucrator comercial,Lucrator gestionar ,Manipulant marfa,Responsabil magazin,operator introducere date,Casier.Programul este in doua schimburi,salariu atractiv. Pentru mai multe informatii ,asteptam CV-ul d-voastra.

 • 23

  Recrutam RESPONSABIL DE PRODUCTIE/INGINER pentru clientul nostru din Zalau, societate de confectii textile. Se ofera cazare! Cerinte: - Studii superioare de specialitate; - Experienta pe un post de coordonator in productie textila; - Cunostinte aprofundate despre procesele tehnologice, materialele, echipamentele si metodele de lucru specifice industriei textile; - Abilitati de organizare, coordonare si dezvoltare a activitatilor de productie. Responsabilitati: - Intocmeste planurile de productie conform comenzilor si contractelor; - Organizeaza fluxul tehnologic; - Organizeaza si coordoneaza activitatea personalului direct productiv si a celui responsabil de pregatirea productiei; - Intocmeste fisele tehnice de timp ale confectiilor; - Controleaza confectiile atat cantitativ cat si calitativ la nivel de loturi - Asigura continuitatea si operativitatea productiei; - Coordoneaza aprovizionarea cu materii prime si monitorizeaza consumul; - Identifica riscurile de business si adopta masurile necesare cresterii eficientei si productivitatii activirtatii; - Elaboreaza rapoarte periodice de productivitate; - Evalueaza si motiveaza personalul din subordine. Beneficii: - Salariu negociabil; - Tichete de masa in valoare de 30 Ron/zi lucratoare; - Cazare asigurata in caz de relocare; - Decont transport.

 • 3

  Gabriela Iancu, absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia Limbi Moderne Aplicate engleza si franceza domeniile beletristic, economic, juridic si nu numai (bancar, etc.) ofer cursuri de limba franceza si engleza atat elevilor cat si studentilor interesati de o posibila candidatura sau pentru perfectionare. Deasemenea, la nivel primar si gimnazial sunt disponibila a preda gramatica limbii romane. Numarul meu de telefon este . Pentru detalii avand in vedere o posibila colaborare, nu ezitati a ma contacta. La dispozitia dumneavoastra, dragi parinti sau posibili studenti! O zi de exceptie! Gabriela IANCU

 • 24

  Angajam muncitori pentru productie,cu virsta 20-40ani , pe termen lung ,carte de munca, seriosi si punctuali Cei interesati pot veni la interviu de luni pana vineri intre orele 10-12 in Militari ,Sector 6 Bucuresti. Nu necesita experienta.NU SE DAU DETALII LA TELEFON Orar de lucru:8 ore/zi;5 zile /saptamana.

 • Cautam colegi pentru postul de electrician. Candidatul Ideal Absolvent studii medii tehnice, profil energetic,electrotehnic sau electronic Disponibilitate si aptitudini lucru la inaltime; Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj dar nu este obligatorie; Autorizare ANRE gr IIB - constituie un avantaj; Bune abilitati de comunicare si organizatorice; Rezistenta la stres si spirit de echipa; Permis de conducere categoria B - constituie un avantaj Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate si program flexibil; Descrierea jobului cite te i interpretează corect schema electrică; alege materialele, dispozitivele, echipamentele i aparatele de măsură conform specifica iilor din schemă; stabile te traseul instala iei în func ie de cerin e i disponibilită i; montează tuburile de protec ie, conductorii i echipamentele, i realizează conexiunile i izola iile conform schemei i - normelor tehnice de securitate a muncii; pune sub tensiune instala ia i utilizează aparate, tehnici i proceduri specifice pentru verificarea func ionării acesteia; repară sau înlocuie te eventualele echipamente defecte, conductori, izola ii etc. conform cerin elor.

 • 2

  angajez fata pentru bar , Program flexibil . Din Cumpana de preferat . Contract de munca pe perioada nedeterminata, program 8 ore pe zi, salariu avantajos, bonuri de masă și procentaj din vanzari tel.

 • 4

  Angajăm casieri și lucrători comerciali. Experiența nu este obligatorie. Suntem deschiși să îi primim pe cei care vor să ni se alăture.

 • 25

  Firma de pază Godecto Protect, angajează Agenți Securitate și Dispeceri cu atestat sau în curs de atestare pentru magazinul HORNBACH ORADEA, atât femei cât și bărbați! Aspect fizic plăcut, promptitudine la locul de muncă și seriozitate! Salarizare motivantă și mediu de lucru plăcut. Vă rugăm să ne contactați doar telefonic la numărul:

 • 10

  Te invitam sa te alaturi echipei noastre! Candidatul Ideal - peste 5 ani, cumulați, de experiență profesională - înclinație naturală și/sau antrenată spre relaționarea directă cu oamenii; - capacitatea de a se automotiva, proactivitate și perseverență; - responsabilitate personală, consecvență; - entuziasm și gândire pozitivă; - aspect elegant și siguranță de sine; - atitudine orientată spre soluții și rezultate; - experiența în vânzări directe, asigurări, Horeca, ospitalitate, funcții sau poziții de conducere, antreprenoriat, management, imobiliare, marketing, asigurări, relații cu publicul, învățământ sau similar constituie un avantaj.Descrierea activitatii:- continua dezvoltare, proactivă, a portofoliului propriu; - stabilirea și realizarea întrevederilor cu potențiali clienți; - înțelegerea și prezentarea sistemului de lucru către potențiali clienți; - administrarea, gestionarea și promovarea portofoliului propriu, prin intermediul planului de marketing, performant, pe care îl punem la dispoziție. Ce îți oferim: - training specializat, comprehensiv și personalizat, axat pe dezvoltare profesională și personală; echipă cu aproape 30 de ani de experiență în domeniu; - coordonator dedicat consultanților în training; sediu la standarde internaționale, cu sală de prezentare pentru clienți tip cinema, echipamente 360 / VR, săli de întâlnire; - pachet financiar construit pe baza unui sistem testat și utilizat cu succes în practică, cu comision - - maxim pentru consultanți de până la 80%;  -suport strategic, juridic și birocratic permanent; - site de prezentare profesionist; - materiale de prezentare și promovare profesioniste; cel mai performant sistem de lucru existent astăzi în domeniu la nivel mondial, cu vechime din 1908; sistem de colaborare între consultanți la nivel local, național și global, cu peste 1,1 milioane de membri colaboratori activi; - portofoliu de clienți acumulat în cei aproape 30 de ani de activitate continuă; - brand recunoscut pe plan local, național și internațional, în continuă evoluție; - program flexibil, independență; - venituri nelimitate, proporționale cu implicarea și rezultatele tale; - posibilitatea de a-ți dezvolta propria echipă în cadrul companiei. Te invitam sa ne cunosti si sa vezi daca este oportunitatea potrivita pentru tine. Astept cu interes sa citesc CV-ul tau : au ne putem auzi la: Telefon/ WhatsApp: sau  

 • 1

  Cerinte: > Domiciliul stabil in Tg.Mures sau imprejurimi; > Permis de conducere cat B; > Nu este obligatorie experienta in domeniu. Se ofera: > Loc de munca pe termen lung; > Program de lucru flexibil; > Autoturism de serviciu; > Post imediat ocupabil. Daca esti interesat, te invitam cu CV-ul tau la sediul firmei din Tg.Mures str.Cutezantei nr. 36 de Luni pana Vineri intre orele 10.00-14.00 pentru un interviu. Programare pentru interviu si detalii la tel. . Prezenta la interviu reprezinta un avantaj.

 • Descrierea jobului: Operare masini CNC; Program de activitate in 3 schimburi; Ruleaza programul CNC pe masina cu comanda numerica conform instructiunilor de operare; Realizeaza diferite repere dupa un desen tehnic, face corectiile necesare; Cunoaste, utilizeaza si intretine instrumentele de masura si control; Măsoara si verifică piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor tehnice; Completeaza documentele referitoare la productie. Cerințe: - abilitati de operare a masinilor CNC; - spirit de initiativa, creativitate; - abilitati minime de operare P.C. Oferim: - salariu negociabil in functie de nivelul de cunostinte tehnice si experienta; - tichete de masă, - spor ore noapte, spor ore suplimentare; - contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - transport asigurat din Sibiu, Cisnadie, Selimbar CV-ul poate fi transmis la adresa de e-mail: sau personal, la sediul firmei (Sura Mica, Parc Industrial, nr. P22). Pentru informatii suplimentare ne gasesti la sediul nostru din Sura Mica, Parc Industrial, Parcela nr. 22 sau contacteaza-ne la telefon/wapp:

 • 7

  Cerinte : - Permis de conducere categoria B - Abilitati de comunicare Ce oferim: - Program part time sau full time, flexibil - Salariu fix+ bonusuri de performanta - Seminarii de dezvoltare personala si profesionala - Teambuildinguri impreuna cu echipa!

 • 3

  Firma cu magazin alimentar angajam în regim urgent 3 casiere-vanzatoare cu experiența minim un an și domiciliul în Câmpina,se oferă salariu atractiv și program flexibil,căutăm persoane dinamice,deschise la relațiile cu clienți,așteptăm CV dvs,ptr relații la tel

 • Ne mărim echipa! Ne căutam colegi/e care să înțeleagă că: Fiecare copil este unic și are ritmuri proprii de dezvoltare. Ocaziile de învățare trebuie să provoace copilul să învețe ceva nou, dar trebuie în același timp să se potrivească nivelului său de dezvoltare. Cautam: *TERAPEUTI ABA studenti/absolventi ai facultatii de psihologie* Program part time sau full time pentru lucrul cu copilașii noștri speciali; Avem nevoie de persoane vesele , ludice, perseverente, răbdătoare și să iubească copilașii . Se asigura contract de muncă. Te așteptăm in echipa noastră Pt detalii sunați la sau puteti trimite cv la: [email protected]

 • caut loc de munca ca tehnician veterinar in judetul Bistrita-Nasaud si imprejurimi...Persoana dinamica, serioasa, punctuala, spirit de initiativa, iubitoare de animale.

 • Salveaza cautarea