Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Arad Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam asistent manager

  Candidatul ideal Studii superioare de specialitate cu licenta; Experienta in domeniul juridic minim 2 ani, preferabil in companii medii sau mari( cu specializare in executari silite sau lichidari) Excelente abilitati de comunicare verbala si scrisa, usurinta in stabilirea relatiilor interpersonale; Atitudine pozitiva si persuasiune; Integritate profesionala, echilibru emotional; Capacitate de concentrare, analiza si sinteza; Atentie la detalii, urmarirea si finalizarea scopului; Foarte buna capacitate de stabilire a prioritatilor; Cunoasterea limbii engleze; Cunostinte bune de operare Microsoft Office Permis auto cat.B.

 • 1

  Angajare birou asigurari Atrium 3000

  Angajez urgent personal birou public asigurari-inmatriculari in Arad .6 ore zilnic...3000 brut......cv+foto

 • 23

  Intermediar in activitatea financiara

  Ca și membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci și instituții financiare din Italia, respectiv din Luxemburg, Spania, Franta, și Germania. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare și de consum personal, a polițelor de asigurare de viață, casă, auto și moto, dar și alte servicii, cum ar fi compararea online de prețuri pentru articole vândute în peste 2.700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienților, se utilizează un sistem de gestionare a documentației digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate și analizate, iar comunicările și informațiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. Cu o experiență de 16 ani în România și peste 500 de angajați, cu locații în Arad și Oradea, echipa noastră crește în continuare și dorim ca tu să faci parte din ea!

 • 4

  angajam personal cu limba germana call center 7 ore/zi

  Angajm personal cu limba germana (scris, citit, vorbit) pentru firma de recrutare, cu sau fara experienta, urgent, cu program redus de 7 ore/zi. Program de lucru luni-vineri 9-16. Salariu net 2000 lei. Detalii la telefon:

 • 5

  Cautam baiat pentru functia de administrator

  Cautam un baiat tanar pentru functia de administrator de condominii in Arad pentru biroul central (str. George Cosbuc nr.34) Cerinte minime: - Carnet de conducere categoria B - Masina personala. - Diploma Bacalaureat - Cunostinte utilizare PC - Cunoasterea pachetului Microsoft Ofiice (constituie avantaj) Descriere post: - Munca de birou cat si de teren - Program flexibil Negocierile privind salariul vor avea loc in urma interviului. Salariu atractiv + diurna combustibil. Pentru detalii sunati in interval orar 09:00-17:00 CV-urile se pot trimite pe adresa de email.

 • SECRETAR birou notarial

  Birou Individual Notarial, cu sediul in Municipiul Arad, angajeaza secretar/ tehnoredactor, pentru urmatoarele atributii: - Preluarea clientilor, efectuarea de programari - Redactarea actelor notariale; - Servicii de secretariat; - Interogarea și înscrierea în registrele notariale electronice; - Operarea în sistemul electronic de cadastru și publicitate imobiliară; - Arhivare; - Lucrul cu colaboratorii biroului - Agenția națională de cadastru și publicitate imobiliară, institutii bancare, primării, etc; Cerințe: - abilități AVANSATE de tehnoredactare și cunoștințe operare calculator (Pachetul Microsoft Office Word, Excel, navigare internet, efectuare copii xerox etc.); CV-urile se pot depune la adresa de email menționată.

 • 46

  Operator prelucrare date

  Ca și membru al holdingului Gruppo MutuiOnline S.p.A. din Italia, FinProm oferă servicii de outsourcing pentru bănci și instituții financiare din Italia, respectiv din Luxemburg, Spania, Franta, și Germania. Compania activează în domeniul serviciilor financiar-bancare online, acoperind aria împrumuturilor ipotecare și de consum personal, a polițelor de asigurare de viață, casă, auto și moto, dar și alte servicii, cum ar fi compararea online de prețuri pentru articole vândute în peste 2.700 de magazine. Pentru prelucrarea dosarelor clienților, se utilizează un sistem de gestionare a documentației digitalizate: documentele primite în format electronic sunt recunoscute, clasificate și analizate, iar comunicările și informațiile aferente acestora sunt inserate în baza de date. Cu o experiență de 16 ani în România și peste 500 de angajați, cu locații în Arad și Oradea, echipa noastră crește în continuare și dorim ca tu să faci parte din ea!

 • 4

  Disponibil online

  Secretara de acasa 2022

  Companie internațională caută secretară de acasă cu abilități de vânzări pentru sarcini ușoare: răspuns la telefon, apelare clienți, căutare pe internet și e-mailuri. Toate sarcinile trebuie efectuate de acasă și, mai ales, pe computer. Sunt necesare: cunoștințe înalte de operare computer, conexiune foarte bună la internet cu propriul computer, cunoștințe foarte bune de engleză și italiană, sau engleză și rusă, sau engleză și spaniolă, sau engleză și germană, sau germană și italiană. Este un plus daca se dețin 3 limbi internaționale. Puteți trimite CV-ul la , sau să sunațila numărul de contact pentru a programa un interviu, vă rugăm să sunați după orele 16.00.

 • 3

  consilier juridic/asistent birou

  Descriere/Cerințe: - absolvent/ă de studii superioare în domeniul juridic constituie avantaj; - experiență minim 1 an în domeniul juridic constituie avantaj; - persoana serioasa, responsabila, atenta la detalii si dornica de o cariera in domeniul colectarii creantelor. - cunoștințe avansate de operare PC și MS Office (Word, Excel); - gândire analitică și strategică, abilități foarte bune de analiză și sinteză a datelor și informațiilor; - persoană organizată și atentă la detalii; - responsabilitate în desfășurarea activității, respectarea termenelor limită; - preocupare permanentă pentru ridicarea nivelului profesional individual și al echipei. - entuziasm, creativitate, integritate morala. Responsabilități: - gestionarea dosarelor de la inregistrare si pana la inchiderea acestora; - intocmirea tuturor actelor si gestionarea corespondentei electronice; - lucrul cu colaboratorii Biroului. - instrumentarea dosarelor, cu respectarea termenelor si conditiilor prevazute de lege; - furnizarea de informatii catre parti, cu privire la dosarele instrumentate, telefonic sau la sediul Biroului; - urmarirea tuturor modificarilor legislative in materie; Prin aplicarea/ trimiterea CV-ului vă exprimați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal; Timpul de păstrare a CV-ului este de 6 luni.

 • 2

  operatori roboti SMT

  Systronics,(membra a grupului Cicor)producator de placute electronice,face angajari pentru posturile de operator masini/roboti SMT . Cerințe: -disponibilitate la munca pe 3 schimburi,in miscare -minim 10 clase -agilitate,capacitate de retinere -minime cunostinte de calculator si engleza Condiții salariale: -salariu incadrare 4300 ron brut=2450 net,posibilitate majorare dupa 3 luni +bonusuri prezenta si productie +tichete de masa 23 ron/zi aprox.460ron/luna +ore de noapte platite cu spor de 50% -ore suplimentare platite cel putin 200% -asigurare medicala privata -transport asigurat de pe rutele:Sanmartin/Curtici,Secusigiu,Nadlac,Santana/Zimand,Iratos,Barzava si municipiul Arad Responsabilități: -supravegherea masinilor de plantare automata a componentelor (SMT)pe PCB-uri-intervenire erori,imbunatatire proces Cererile de angajare se depun la sediul firmei Cicor: Zona Industriala de Vest,str.III,nr.14 ,prin email ,Facebook sau se pot completa telefonic la numarul afisat

 • 4

  Front desk officer

  Angajăm persoane în domeniul administrativ/secretariat/call center, care să ne ajute să oferim un serviciu de calitate clienților noștri. Responsabilitățile includ preluarea apelurilor telefonice, furnizarea de informații telefonic, contactarea clienților care și-au creat un cont în platformele pe care le administram. Așteptările noastre pentru această poziție includ: Orientarea către soluții și deschiderea pentru lucruri noi Disponibilitatea de a învăța și de a se dezvolta continuu, cu un zâmbet pe buze Abilități organizatorice excelente și atenție la detalii Abilități de comunicare excelent în limba română, atât verbal, cât și scris Capacitatea de a lucra în echipă Punctualitate și devotament pentru job Experiență în lucrul cu platformele de socializare Atitudine proactivă și ambițioasă Oferim atât poziții full-time, cât și part-time, 4 ore pe zi. Dacă sunteți o persoană care îndeplinește aceste cerințe și doriți să faceți parte dintr-o echipă tânără și dinamică, trimiteți-ne CV-ul dumneavoastră la adresa:

 • 54

  angajam secretare si personal call center firma de recrutare

  Cautam urgent barbati si femei minim 19 ani( cu sau fara experienta) pentru postul de operator Call Center, relatii clienti si secretare. Pentru preluarea telefoanelor , furnizarea informatiilor despre produsele si serviciile companiei. Cunoasterea în detaliu a pachetului Microsoft Office (Word, Excel), navigare internet, tinută business,fluenta verbală, personalitate dinamică, comunicativă, organizată ,rezistenta la stres, analitică; loialitate confidenialitate. Se lucreaza 8 ore de la 9-17 luni-vineri sau de la 9-16( 7 ore) luni-vineri. Experienta in domeniul este un avantaj dar nu obligatoriu..Salariu fix plus bonusuri de performanta acordate saptamanal. Detalii: numai intre orele 9-17 luni-vineri

 • 1

  Angajez manager cu experiența pe Horeca ARAD

  Angajăm manager cu experiență în zona HORECA pentru un restaurant-cafenea-sală de evenimente în punctul zero al orașului Arad Suntem interesați să detinenti calități administrative precum și : - implicat/ă inclusiv în zona de vânzări și să ne faceți mândri de rezultatele d-voastră. Sa vă zbateți să creșteți cifra de afaceri ceea ce egalează un comision de performanță. - implicat/ă în partea de contractare de clienți astfel încât să creștem reciproc - experiență în management, social media și marketing in acest domeniu - comunicati eficient și asertiv (rog a se considera program prelungit). Oferim venit substanțial pentru rezultate pe măsură, precum și procent din profitul companiei. Va rugam sa ne trimiteti un cv si/sau recomandare. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon

 • Salveaza cautarea