Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Braila

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  SC SERV HR INTEGRAL SRL angajam operator calculataor Cerinte: - Utilizare avansata a programelor de operare Office: Word, Excel Descrierea jobului: - Introducerea si prelucrarea datelor in aplicatiile informatice specifice serviciului - Experienta anterioara in operare calculator reprezinta un avantaj - Capacitate de comunicare si de relationare Acuratete in prelucrarea si inregistrarea datelor Se ofera :salariul minim pe economie tichete de masa Asteptam CV-urile insotitte de datele de contact

 • 2

  PROFIL CANDIDAT Acum că ți-am captat atentia, ne dorim să te alături echipei partenerului nostru de încredere și să creați noi experiențe împreună! Ne aflăm în căutare de noi colegi pentru departamentul BPO - Back Office al companiei TELEKOM din Brăila (Calea Călărașilor, nr. 214). Ești o persoană atentă la detalii, cu mare capacitate de concentrare? Ai competențe avansate de operare pe calculator și dexteritate digitală? Vrei să-ți dezvolți abilitățile de învă are activă, capacitatea de autoevaluare și exprimarea verbală fluentă? Ai deprinderi de organizare și planificare a activității? Ești obișnuit să lucrezi atât individual, cât și în echipă? Iei în calcul disponibilitatea de a lucra full time? Ai absolvit liceul? Studiile superioare reprezintă un avantaj. Atunci... nu mai sta pe gânduri și vino în echipa noastră! MISIUNE Avem nevoie de tine să ne ajuți la introducerea i prelucrarea datelor pe suport electronic în func ie de proiectele desfă urate de organiza ie! Vei introduce date în aplica iile specifice proiectelor În func ie de specificul proiectului poți realiza activită i de indexare Vei verifica corectitudinea datelor introduse i vei efectua corecturi în momentul identificării neconcordanțelor Vei prelucra datele introduse prin utilizare de programe specifice, în concordan ă cu cerin ele formulate de beneficiar Deci... rolul tău va fi unul foarte important! BENEFICII Vei avea un program de lucru de 8h/zi, în ture, de Luni până Vineri, în intervalul orar 06:00-22:00 Vei fi recompensat financiar cu un salariu fix, bonuri de masă, dar și un sistem de comisionare atractiv și tangibil pe baza performanțelor Î i vei dezvolta abilită ile de comunicare alăturându-te unei echipe tinere și profesioniste Beneficiezi de cel mai bun program de mentoring, training pentru dezvoltarea abilită ilor de customer care! Scopul nostru este acela de a menține clienții fericiți, oferindu-ți la schimb o experiență semnificativă și mediul oportun în care să te dezvolți! Pro Solutions Leasing Recruiting has never been so easy! Come join the #magenta team!

 • 15

  angajes secretara max 35 ani cu carte de munca la o firma de construti italiana (trebui cv) 0743251083 max

 • 38

  Cerințe: - Să ai bacul luat. Da, trebuie! - Să ai curaj. Vreau pe cineva căruia îi place să comunice. - Să îți placă să muncești după un program flexibil. - Să nu fii de acord cu sloganul „Timpul trece, leafa merge”. - Să ții la principiile tale și să susții lucrurile în care crezi. - Să vrei să lucrezi după o agendă. Apropo, primim agende frumoase. - Să îți placă să vorbești la telefon. Crede-mă, e o abilitate care îți va fi de mare folos aici! - Să fii perseverent. Da, știu. Toate anunțurile de joburi au cerința asta. Sorry! Și aici e valabilă. Ba chiar foarte valabilă! - Să știi măcar să apeși butonul ON/OFF al computerului. Dar de vreme ce ai cont de Facebook, nu cred că trebuie să-mi fac probleme în privința asta. - E ok dacă postezi motivaționale în timpul jobului (în limita bunului simț), atâta timp cât le și pui în practică. Te rog, doar, să nu exagerezi cu statul pe net. Nu de alta, dar „Time is money”. Ce primești: - Colegi de gașcă (+eu inclusa la pachet). - Training-uri cu niște oameni excepționali. - Dezvoltare personală, extrem de utilă dacă vrei o carieră. - Program flexibil (nu vorbim aici de program în schimburi, sau muncă sâmbătă și duminică, ci de faptul că vii și stai cât vrei în intervalul 09:00 - 17:00). - Bani pe măsura muncii depuse. - Aplauze. Multe aplauze (nu dau detalii, trebuie să vii acolo ca să afli de ce). Dacă te încadrezi în parametrii enumarați mai sus, trimite-mi un CV. Grăbește-te, mai sunt 2 locuri disponibile! PS: Da, anunțul e foarte pe bune.

 • Caut job in Braila,urgent!

 • 1

  Daca vrei sa ai afacerea ta in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, ca si consultant scrie-mi pe e-mail. De preferat: - sa ai studii superioare din domeniul tehnic, juridic, - sa iti doresti sa inveti si sa investesti in pregatirea ta pentru a devenii managerul propriei tale societati - sa fi o persoana consecventa, dedicata, spirit analitic, atent la detalii, capacitate de a lucra in echipa, bun administrator, capacitate de analiza si sinteza, cinstit, corect, competitiv Nu este salariu (nu esti angajat te pregatesti sa devii manager), venit lunar pentru activitatea prestata conform contractului de prestari servicii incheiat cu beneficiarii. Pot aplica persoane interesate si din alte localitati.

 • Salveaza cautarea