Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Galati Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 46

  Disponibil online

  Operator facturare

  Cine suntem: SC RACRICOM SRL distribuitor al producătorilor : Heineken Romania SA, PepsiCO, Zarea SA, Apemin Tusnad, Red Bull SA, angajează OPERATOR FACTURARE. Ce oferim: - posibilitatea de a lucra intr-o companie cu potential, - mediu dinamic si performant, - salarizare in acord cu performantele tale, - training permanent si posibilitatea de a invata lucruri noi. Cerintele postului: - sa aiba spirit de observatie, rabdare, capacitate de comunicare, capacitate de analiza, - cunostinte operare program GestPro constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Responsabilitati: - Emiterea facturilor pe baza comenzilor, - Invata si cunoaste produsele comercializate, - Indosariaza si arhiveaza facturile, avizele. CV -le se trimit la adresa de email: Pentru mai multe informatii tel.:

 • 27

  Angajam operator calculator

  Angajam operator calculator pt introducere si monitorizare date la biroul nostru din bariera Traian. Cautam tanar cu cunostinte medii de limba engleza si cu abilitati operare calculator. Va oferim salarizare atractiva si mediu de lucru excelent.Relatii la tel

 • 14

  Angajare administrator asociatie locatari

  Angajam cu timp partial de lucru administratator asociatie locatari, pentru un imobil care cuprinde un numar de 40 apartamente si 120 (membri asociatie / locatari).

 • 3

  Angajez secretara

  Scoala de soferi angajeaza secretara. Seriozitate

 • 3

  Angajam personal

  SC PRONELIS AGRO SRL- baza achiziții cereale, cu sediul în Comuna SCHELA, str. Lascăr Catargiu nr.8, Județul Galați, angajează operator calculator cântar electronic și personal responsabil analize cereale. Cerințe: responsabilitate, dorință de muncă, perseverență. Oferim: salariu - 3000 lei net. Pentru mai multe detalii sunați la nr. Email:

 • 1

  admin Supervisor

  All Admin supervisor jobs

 • 6

  Angajez dispecer international

  Angajez dispecer international - transport marfa. Cerinte : notiuni PC - OFFICE, cunoastere limba engleza scris - vorbit. Oferim mediu lucru profesionist.

 • Angajam responsabil achizitii seap/jurist/economist

  Candidatul sa fie absolvent(ă) de studii superioare, sa cunoasca sistemul SEAP, sa aiba abilități d comunicare și relaționare, spirit de observație, capacitate d lucru în echipa în mod eficient, contribuind pozitiv la realizarea rezultatelor.

 • 2

  Angajam secretara

  Căutăm secretară pentru a se alătura echipei noastre într-o firmă specializată în alpinism utilitar(Galati).Candidatul ideal trebuie să fie organizat, comunicativ și să aibă cunoștințe de operare a calculatorului( printre altele și FGO) Responsabilitățile vor include, dar nu se vor limita la: gestionarea documentelor administrative și a corespondenței, programarea întâlnirilor și a lucrărilor de teren, efectuarea plăților și a altor sarcini administrative. Cerințe: Abilități de comunicare și organizare Cunoștințe de operare a calculatorului Experiență anterioară în poziții similare (reprezintă un avantaj)

 • angajez vanzatoare

  Magazin la General ,angajează colega ,salariu și bonus din vanzare

 • Asistent manager

  cerințe: - vorbitor fluent de limba franceza - cunostinte MS Office - abilitati de comunicare si dezvoltare interpersonale oferim: - salariu motivant - program de 8 ore/zi

 • Salveaza cautarea