Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Iasi

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ai o diploma de BAC si vrei sa muncesti? Part-time sau Full-time? FARA zi de Luni...Fara SEF...Fara program...Fara desteptator...Vino in echipa noastra! Invata sa lucrezi si sa castigi in ritmul tau!!! Te invit sa aplici pentru o pozitie de Broker debutant in Compania Destine Broker de Asigurare-Reasigurare. Castiguri atractive din comisioane.

  • Detin 10000 m2 - Asociere intr o afacere profitabila in zona Paun-Bucium , terenul este pe strada Artarului in planul 2 , linga padure statului , sau vand terenul eventual ( gen clinica de recuperare , azil batrani , pensiune , piscina cu pizzarie si bar , ferma , sere , albinarit , livada , centru spa , cort nunti sau hambar ca este in trend, casute lemn pt inchiriere, loc de joaca pt copii fiind ideal linga Padurea statului, sau alte propuneri , etc ) Se pot accesa Fonduri Europene ! Apartine de comuna Barnova. Utilitati sint in zona , gaz , curent , apa , internet , telefon , asfalt , aer curat , padurea statului in apropiere , etc . Detin teren 10000 m/2 ( 1 ha ) cu deschiderea de 67 m , utilitati curent, apa , gaz , tel, internet , asfalt. Terenul in zona este intre 19-22 euro m/2 . Numai pt persoane INTERESATE de o afacere in TIMP care dureaza ! Ofer seriozitate si cer ! Telefon detalii : 0754871144.

  • Mă adresez: - persoanelor fizice sau juridice care vor sa isi mareasca veniturile din inchirierea proprietatilor; -investitorilor care au achizitionat proprietati ca plasamente financiare si au nevoie de un specialist care sa gestioneze in mod eficient proprietatile respective; -proprietarilor care muncesc in strainatate si care detin proprietati în tara; -proprietarilor care trebuie sa plece temporar din domiciliul lor si au nevoie de cineva sa se ocupe de plata facturilor, taxelor, sa rezolve problemele aparute, informandu-i in timp util cu privire la toate evenimentele petrecute in lipsa lor; - persoanelor juridice care au in proprietate imobile si care nu doresc o administrare directa a acestora; -proprietarilor care au proprietati disponibile la inchiriere dar nu au timpul necesar pentru a administra aceste proprietati in relatia cu agentiile imobiliare sau cu potentialii clienti interesati de inchirierea acestor imobile. Telefon: 0757 532 448 Detin atestat.

  • Caut un loc de munca stabil,in Iasi,contractul de munca sa fie pe o perioadă nedeterminată! Am mai lucrat ca recepționera la un salon timp de 1 an si 8 luni,iar apoi ca secretara la o școală de șoferi! In acest moment lucrez,dar voi sta in preaviz pana pe 15 Martie. Caut un loc de munca unde sa nu necesite limba engleză neaparat ,deoarece nu o stiu prea bine !As opta pentru un post de secretara,recepționera (învăț foarte repede). Dețin permis categoria B de 1an jumătate! Studii finalizate: liceul + bacalaureat. Sunt o persoana calmă, am răbdare cu oamenii, pot lucra in echipa si nu imi place ca ziua de munca sa treaca stand degeaba ! Nu accept oferte cum ar fi: Avon,Oriflame,lady's etc.! Va rog sa va abtineti de la mesaje urâte cei care va plictisiți și stati degeaba !

  • Sc Imobiliar din Iași căutăm colaboratori studenți ,elevi ,persoane cu abilități de promovare , de preferință cu permis auto ,cunoașterea minimă de utilizare informatică. Desfășurarea activității de promovare ,negociere ,vizionare din cadru proiectului zonal desemnat în colaborare cu dumneavoastră se fac împreună cu o persoana cu experiență .Program de lucru stabilit de fiecare persoana în parte ,în funcție de organizarea dumneavoastră .

  • Cautam candidatul ideal in cadrul unei firme de transport marfa inernațional Se cere - abilitatea de comunicare in limba engleza, - menținerea legăturii cu conducătorii auto, - utilizarea softului din cadrul societății pentru evidentă parc auto (rca, itp, revizii, etc); - Întocmirea de documente pentru conducătorii auto; - Evidenta curselor si a documentelor; Puteti trimite cv prin email la adresa marius@realmet.ro sau mai multe detalii la 0757438183.

  • Salveaza cautarea