Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societatea Team Doa Recycle angajeaza consultant/specialist mediu in vederea colaboarii permanente sau part time. Cerinte : -Experienta in domeniu minim 1 an ; -Permis categoria B minim 1 an; -Candidatul ideal va fi responsabil de raportari catre AFM, OIREP, SIATD, gestiune lunara, intocmire fise de deseu, intocmirea documentatiei specifice obtinerii/revizuirii actelor de reglementare- aviz de mediu, autorizatie de mediu) pentru clienții din portofoliul societatii . Anuntul este valabil atat pentru job part time cat si full time. Salariul se va discuta la interviu.

 • 12

  Societate de comisionare vamala dispune de un post de declarant vamal in cadrul Biroului Vamal Vaslui. Activitatea este tip birou,intocmire declaratii vamale de import/export respectiv documentatia aferenta in programele informatice corespondente operatiunii; la solicitarea autoritatii vamale, efectueaza proceduri de verificare a marfurilor impreuna si sub supravegherea autoritatii vamale; Program lucru (conform programulvamii):8 ore,Sambata siDuminica respectiv sarbatorile legale liber; Cerinte: disponibilitate la efort intelectual,spirit de echipa,atentie distributiva,constiinciozitate,dorinta de invatare/perfectionare. Studii : min.12 clase cu diploma de bacalauret,cunostinte operare calculator (word,excel,etc.),eventual permis categoria B.

 • 2

  Angajam de urgenta mecanic intretinere utilaje cu experienta in intretinerea utilajelor ,volist ,sofer pe 8x4 cu experienta in balastiera .Rog sa fiu contactata doar de pesoane interesate .Salarizare deosebita. TELEFON

 • Salveaza cautarea