Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Mehedinti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cerinte: - excelente abilitati de comunicare , negociere si convingere - spirit persuasiv - atitudine pozitiva , voce placuta si claritate in exprimare - flexibilitate, spirit de echipa si proactivitate Experienta anterioara in call center constituie avantaj. Post valabil pentru Punctul de Lucru TIMISOARA, se ofera transport gratuit pe ruta Timsoara-Drobeta-Motru-Targu Jiu/ Oferim gazda fara cheltuieli. Pentru mai multe informatii: whatsapp mail:

 • 1

  Firma de distributie, cauta persoana cu cunostinte in utilizarea PC - Microsoft Office (in special EXCEL) Aptitudini de a lucra cu documente Aptitudini de calcul Aten ie concentrată si distributiva Echilibru emo ional, integritate fizica si morala Capacitate de a lucra cu oamenii Rezisten ă mare la stres U urin ă, claritate i coeren ă în exprimare Punctualitate RESPONSABILITATI PRINCIPALE - intocmeste, administreaza, verifica si arhiveaza corespunzator toate documentele aferente activitatii zilnice de distributie (avize de insotire a marfii, facturi, chitante, receptii marfa, transferuri intre gestiuni, etc ) in conditiile respectarii procedurilor interne ale firmei. - intocmeste rapoarte specifice - gestioneaza in mod responsabil resursele puse la dispozitie de catre firma Se ofera: stabilitate si siguranta locului de munca.

 • Angajeaza modele cu sau fara expedienta detali la telefon

 • 1

  Societate angajeaza operator date pentru punctul de lucru din comuna Broșteni. Se oferă salariu atractiv. Relatii la nr de tel

 • Salveaza cautarea