Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori calculator

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Disponibil online

  Angajam devizier a ofertare

  Angajam devizier a in constructii cu sau fara experienta . DEVIZIER DESCRIERE RESPONSABILITATI: 1. OFERTARE: - intocmeste documentele specifice propunerii tehnice: grafic de executie, grafic gantt, -intocmeste ofertele tehnico-economice pentru proiecte in constructii si a devizelor de lucrari, insotite de centralizatoare si extrase de resurse -analizeaza documentatia tehnica de intrare - cerere de ofera, proiect, caiet de sarcini -obtine oferte de pret de la furnizori pentru materiale, echipamente, utilaje, intocmeste calculatii de pret - realizeaza achizitiile directe in SEAP si a licitatiilor publice - intocmeste documente de calificare pentru licitatii, inclusiv formular DUAE 2. DECONTARE: - intocmeste si verifica situatiile de lucrari ( pe faza de executie) - realizeaza antemasuratori in baza proiectelor - strange si pastreaza documentele aferente fiecarui proiect in forma organizata CERINTELE POSTULUI: - experienta in domeniu (intocmire deivze in constructii) - cunoasterea unui program de devize - cunostinte de specialitate in constructii, intelegerea proiectelor, intelegerea devizelor - capacitatea de a se incadra in termene limita - Cunostinte MS Office si un program devize - Cunostinte SICAP constitue un mare avantaj BENEFICII: -laptop de serviciu - program flexibil -salariu competitiv - bonusuri de performanta Așteptam CV-urile pe adresa de e-mail : contact {at} inter.excelic.ro ; inter.excelic [at] gmail.com sau whatsaspp.

 • 2

  Operator Date - validare citiri energie electrica - Oradea

  Cerinte candidat ideal: - Studii medii - Cunostinte foarte bune de operare in Word si Excel. - Abilitati de organizare si planificare - Abilitatea de comunicare eficienta si lucrul in echipa - Atentie distributiva si gandire analitica Descriere activitate: - Back office - Introduce si valideaza date primite din teren, privind activitatea de masurare a energiei electrice. - Introduce indexul de consum al energiei electrice. Beneficii: - Tip job: Full time 8 ore luni-vineri - Mediu de lucru tanar si placut - Suport permanent pentru dezvoltare. - Pachet salarial: Salariu fix. ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV-ul la mesaj.

 • 6

  Caut secretara cer seriozitate

  Caut secretara Vârsta 22/45 Cerințe: - Cunoa terea limbii italiene - Cu cunostinte de birotrice si de Microsoft în principal (Word, Excel) - experienta de secretariat si dinamica ,profesionalita - Posibilitatea de part-time/eventual contract cu Norma interaga Per mai multe detail contactati. Posibilitate de CD Caut seriozitate si profesionalita.

 • 1

  caut job

  Cer angajare că și operator date,operator calculator,operator procesare și validare date,operator facturare,curs de operator calculator,curs de contabilitate.Ofer și cer seriozitate.

 • 8

  Lucrator de birou - Limba Sarba

  Lucrator de birou - Limba Sarba Timisoara, Timis - Loc de munca: răspunzând la telefon și comunicând cu clienții și cu toate celelalte lucrări de birou Loc de munca pe post administrativ de birou cu cunostinte de limba sarba. Limba SARBA engleza si germana alternativ la sarba.- angajare obligatorie pe 8 ore- Salariu 1000-1500,00 Va rugam sa ne trimiteti biografia de munca(CV) cu prezentare scurta motivationala începerea lucrului - Imediat Înregistrare îngrijită la companie, multe beneficii, putem ajuta cu cazare pentru cei care nu sunt din Timișoara Ne bucuram si apreciem inceputul unei colaborari prompte!

 • Agent securitate Dej

  Angajam agenti pentru o clădire în conservare din Dej. Programul este in ture de zi și noapte, inclusiv weekend. Cerinte: -atestat agent securitate -seriozitate, punctualitate -experienta in securitatea incintelor, constituie un avantaj Salariul net începând de la 2.400 lei luna, transferat direct în contul bancar al angajatului.

 • 4

  Disponibil online

  Broker In asigurari cu contract de intermediar

  Ti-ar placea sa lucrezi de acasa? COD GALBEN: ploaie de joburi disponibile în ASIGURĂRI DestineBroker! Grăbește-te să-ți ocupi locul! Fii propriul tău șef! Fără target. Part-time sau full-time. TU hotărăști cât câștigi. Te pot ajuta să-ți transformi timpul în BANI! Persoanele care au cod RAF, au prioritate! Ps: studii minime diploma de BAC Detalii:

 • 8

  Operator pc MSN remote

  Daca aveti experienta in administrarea platformelor online (MSN), va asteptam in echipa noastra. SE LUCREAZA CU 300 DE EMAIL URI ZILNIC Angajam doar fete si se lucreaza doar remote pe baza de procent.

 • 2

  Operator PC Operator calculator - Timisoara

  ID Logistics este in cautare de Operator PC Operator Date pentru depozitul aflat in Ghiroda Program in 3 schimburi: 06:00 - 14:30 14:00 - 22:30 22:00 - 06:00 Candidatul Ideal: - Cunostinte de baza operare PC. - De preferat - experienta in domeniul administrativ secretariat; - Studii medii superioare; - Abilitati de lucru cu documente si sisteme informatice; - Abilitati organizatorice. Descrierea jobului: - Operarea datelor cu caracter logistic; - Emite documente interne; - Comunica cu clientul prin e-mail telefon problemele de receptive expeditie; - Intocmeste situatia cu numarul de paleti ai furnizorilor (intrari - iesiri); - Realizeaza procesele verbale de predare primire; Ce oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Tichete de masa 30 Ron zi; - Bonusuri lunare de performanta; - Transport asigurat sau decontare transport; - Training-uri interne; - Bookster. Transport asigurat din mai multe zone

 • 48

  Operatori PC

  Cautam colaboratori pt. bursa pe partide de fotbal (exchange, trading). Operatori PC. Activitatea se va desfasura de la domiciliu. Valabil pentru toate judetele. Vi se va asigura suma de bani, necesara pt. a incepe activitatea + 25 lei ora. Cerinte: PC si conexiune la internet. Informatii suplimentare la tel: 0_7_6_5_3_4_4_8_6_9 , zilnic intre orele 08:00 - 18:00

 • 6

  Angajez personal administrativ

  Angajez personal birou Contract de munca din prima zi de lucru, instruire la locul de munca,salarizare deosebita, program flexibil. Cerințe: minime cunoștințe operare calculator,răbdare,capacitate de a învăța lucruri noi Pentru detalii va așteptăm la sediul nostru din Bd Republicii Nr 39, la parterul clădirii Arges Tv ( in spatele librăriei Eminescu) . Detalii la Nr de telefon: zero șapte șase doi patru unu trei patru doi patru

 • 3

  Angajam operator introducere si validare date(cu limba italiana)

  Descriere postului Prelucrarea datelor obtinute din diverse documente conform cerintelor clientilor nostri; Utilzarea sistemelor specifice pentru prelucrarea informatiilor; Recunoasterea si analizarea documentelor primite. Cerinte Cunostinte limba italiana - nivel mediu; Cunostinte utilizare PC; Atentie la detalii. Oferta noastra - salariu de incadrare in functie de performanta - bonus anual de performanta - bonus pentru transport - tichete de masa in functie de vechime - training tehnic intern - program full time (L-V) - posibilitatea de a lucra hidrid.

 • 3

  CERERE de angajare, ca operator calculator

  Solicit angajare, ca operator introducere, centralizare date, evidență, arhivarea documentelor și alte activități de birou. Dacă știți că nu respectați programul de lucru și salarizarea, conform legii, vă rog să nu mă contactați. Mulțumesc. Locație: Focșani.

 • 48

  angajez

  Am nevoie de o persoană doamna domnisoara care să răspundă la mesaje Ofer salariu de 2500 lei în funcție de capacități care le are acea persoană, posibilitate de a avansa la locul de muncă și nu se cere experiența. Totul se realizeaza de acasa ofer telefon de serviciu!! Aștept CV-UL dumneavoastră pe whatssap

 • 7

  Angajam personal supraveghere video

  Angajam personal pentru monitorizarea derularii activitatii din punctele de lucru ale societatii prin utilizare sistem supraveghere video. Cerinte: - Cunostinte Microsoft Office, - Foarte bune abilitati de comunicare, - Bune abilitati de atentie concentrata si distributiva, - Spirit de echipa, - Studii medii sau superioare.

 • 6

  Inter-ship in tehnologii optice

  Start-up nou infiintat, in domeniul opticii, cauta studenti sau absolventi de studii tehnice pentru training si colaborare in domeniul proiectarii si executiei componentelor optice. Activitatile vor fi complexe, de la activitati administrative, la pregatirea pieselor pentru acoperiri optice si pana la participarea la scrierea propunerilor de proiecte si implementarea acestora. Dupa perioada de intership va fi posibila angajarea. Cei interesati sunt rugati sa ataseze mesajului un CV.

 • 4

  Angajam operator calculator comenzi magazin online, full time, cu experienta, in Timisoara

  Angajam operator calculator comenzi magazin online, cu experienta - full time - in Timisoara Descrierea jobului: - full-time - preluarea comenzilor online - procesarea comenzilor - contactarea telefonică a clienților în vederea finalizării comenzilor - ambalarea produselor - efectuarea inventarul stocului de marfă, asigurindu-se în orice moment de corespondența între stocul scriptic și stocul fizic - verificarea și arhivarea corespunzătoare a tuturor documentelor aferente activității zilnice de distribuție ( avize, facturi, inventare, etc ), în condițiile respectării procedurilor interne ale firmei - participarea activă la toate operațiunile de încărcare descărcare a mărfii în din depozit (încărcare descărcare recepții marfă de la Furnizori, pregătire marfă conform facturi emise pentru livrare clienți, etc) - gestionează în mod responsabil resursele puse la dispoziție de către firmă SC AVR TEXATRADE S.R.L din Timisoara angajează operator comenzi magazin online cu program full-time, cu experiență. Adresă: Timisoara, Timis, Cale Stan Vidrighin, Nr. 14-16 Program: L-V, 09.00-17.00 Salariu de la 3000lei (NET), in functie de abilitati, experienta si performanta. CV-urile se trimit pe adresa de mail sau accesand linkul de mai jos: https: avrtexatrade.ro joburi

 • 3

  Angajam operator calculator comenzi magazin online, full time, fara experienta, in Timisoara

  Angajam operator calculator comenzi magazin online, fara experienta - full time - in Timisoara Descrierea jobului: - full-time - preluarea comenzilor online - procesarea comenzilor - contactarea telefonică a clienților în vederea finalizării comenzilor - ambalarea produselor - efectuarea inventarul stocului de marfă, asigurindu-se în orice moment de corespondența între stocul scriptic și stocul fizic - verificarea și arhivarea corespunzătoare a tuturor documentelor aferente activității zilnice de distribuție ( avize, facturi, inventare, etc ), în condițiile respectării procedurilor interne ale firmei - participarea activă la toate operațiunile de încărcare descărcare a mărfii în din depozit (încărcare descărcare recepții marfă de la Furnizori, pregătire marfă conform facturi emise pentru livrare clienți, etc) - gestionează în mod responsabil resursele puse la dispoziție de către firmă SC AVR TEXATRADE S.R.L din Timisoara angajează operator comenzi magazin online cu program full-time, fara experiență. Adresă: Timisoara, Timis, Cale Stan Vidrighin, Nr. 14-16 Program: L-V, 09.00-17.00 Salariu de la 2089lei ( NET ), in functie de abilitati, cu posibilități de creștere bazate pe performanța individuală CV-urile se trimit pe adresa de mail sau accesand linkul de mai jos: https: avrtexatrade.ro joburi

Salvează căutarea