Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Resurse umane Persoane Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • sociolog caut loc de munca ca sociolog,op.calculator,resurse umane,asistent manager,secretariat.cursuri de operator calculator si inspector resurse umane,scoala postliceala de finante contabilitate,am lucrat pe partea de statistica,secretriat,resurse umane,gradinita.

 • 2

  sc angajeaza responsabil resurse umane cu experienta si permis cat b Salarizare 6000 net +masina

 • 1

  S.C Petro-Ship Group S.R.L angajeaza (doamna/domnisoara) Inspector Resurse Umane cu experienta. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita Cv pe email:

 • Echipa nVent este in cautarea unei noi colege /coleg, pentru biroul din Prejmer. Daca iti doresti un loc de munca in recrutare, si sa faci parte dintr-o echipa dinamica, asteptam sa ne cunoastem. Criterii de selectie: Absolvent de studii universitare de preferat profil psihologie, resurse umane, relatii publice; Bun utilizator al pachetului Microsoft Office (Word, Excel si Outlook in special); Bun cunoscator al platformelor de postat anunturi de recrutare; Limba engleza nivel mediu; Pasionat de domeniul resurselor umane; Experienta minima de lucru 3 ani in recrutarea si selectia de personal - cerinta obligatorie; Experienta in cadrul unei agentii de recrutare, in mod special pe zona de blue-collars (reprezinta un avantaj); Capacitate de planificare si organizare a activitatii; Abilitati de comunicare si relationare; Ambitie, determinare, dinamism si creativitate. Responabilitati: Activitatea este 80% recrutare si 20 % administrativa; Identifica canalele de recrutare potrivite pentru posturile vacante; Realizarea si postarea anunturilor de recrutare in mediul online / media; Dezvoltarea surselor existente si identificarea de noi surse de recrutare de candidati; Sustinerea interviurilor pentru toate proiectele aflate in derulare; Selecteaza potentiali candidati - evalueaza, ii redirectioneaza, catre alte departamente; Administrarea bazei de date; Gestioneaza relatia cu agentiile de recrutare externa; Intocmirea si transmiterea diverselor raportari periodice; Participarea la targurile de joburi si/sau orice alte evenimente din domeniu pentru reprezentarea companiei si colectarea candidaturilor; Obtinerea si trimiterea feed-back-ului de la/catre clienti / candidati; Alte atributii administrative. Ce iti oferim: mediu de lucru placut, profesionist si motivant favorabil dezvoltarii profesionale; lucru intr-o echipa tanara si entuziasta, unde te vei integra usor si te vei simti bine; un job pe termen lung si seriozitate din partea angajatorului.

 • 1

  Persoana amabila, sociabila, dinamica si perseverenta. Condiții: Absolvent de studii superioare Abilitatea de comunicare, planificare, organizare, monitorizare; Cunostinte operare Microsoft Office(Excel, Word); Persoana organizata, atenta la detalii, diplomata; Dorinta si capacitate de invatare si perfectionare Spirit de inițiativă și acceptarea responsabilităților; Spirit de confidențialitate și discreție; Atenție pentru detalii, precizie și acuratețe; Abilitatea de a sintetiza informatia; Gandire structurata, orientata spre succes; Responsabilități: Orientare catre client; Realizarea si intretinerea bazelor de date specifice postului; Intocmirea documentelor necesare companiei; Selecteaza CV-urile in functie de cerintele postului; Contacteaza candidatii si programeaza interviurile; Participa activ in procesul de intervievare si selectie al candidatilor; Mentine actualizata baza de date a candidatilor; Flexibilitate în abordarea situațiilor de lucru, capacitate de a lucra în echipă Foarte bune abilități de organizare a timpului, eficiență la locul de muncă; Executarea lucrărilor de evideta, gestionare si stocare a documentelor; Asigurarea legăturilor telefonice în interiorul i exteriorul organiza iei; Oferim: Oportunitati de dezvoltare profesionala pe termen lung intr-un mediu profesionist si dinamic in cadrul companiei; Vacante trimestriale in tara, dar si in strainatate; Sustinerea intregii echipe; Sarariu motivant in functie de performante; Birou in centrul orasului; Comision garantat; Salariu fix+bonusuri lunare

 • ANUNT COMPANIE: NLP Research platform SRL, CUI 46254333; Nr. Reg. Com. J22/1960/2022 DESCRIERE SIMPLIFICATA: Companie cu domeniul de activitate Studii psihologice tip market research, scoate la concurs urmatoarele posture. POST: Cercetator / 1 persoana SALARIU FIX: brut 4369 lei DURATA: nedeterminata (sau 18 luni) PROGRAM: 8 ore / zi CERINTE: Studii superioare. Minim 2 ani de experiență de lucru. RESPONSABILITATI PRINCIPALE: Schi area, derularea, efectuarea cercetărilor i studiilor conform solicitărilor clien ilor; Managerierea tehnică a programelor de cercetare proprii i în parteneriat; Pregătirea proiectului de cercetare (inclusiv: Stabilirea parametrilor esantionului, Realizarea schemei de ponderare, Programarea chestionarelor in platforma proprie,Traducere, adaptare chestionare); Structurează baza de date (inclusiv: Controlul logic al raspunsurilor conform specificatiilor din chestionar, Validarea curatarii si corectarea erorilor de curatare, Identificarea erorilor legate de culegerea datelor si transmiterea lor catre Manager); Analiza datelor (Calcularea ponderilor si realizarea variabilei de ponderare; Codificarea raspunsurilor deschise in categorii; Prelucrarea finala a datelor descriptives - crosstabs); Realizarea testelor statistice (de medii, de asociere, corelatii); Verificarea rezultatului prelucrarii; Realizarea raportului de cercetare pe baza tabelelor si testelor; Desfă urarea sesiunilor de Neurofeedback. Interpretarea datelor tehnice Neurofeedback i furnizarea raportului secundar de cercetare i de obiectivare a datelor.

 • Persoana fizica autorizata cu experienta de 16 ani in domeniu ofer servicii de administrare de personal si salarizare . - Întocmirea documentelor de angajare, modificare, suspendare i încetare a activității , conform legii; - Întocmirea și gestionearea documentelor de personal și dosarelor de personal; - Actualizarea la zi Registrul de evidenta a salariaților si il transmite in timpul legal catre ITM; - Efectuarea procesului de cercetare disciplinară a salariaților atunci cand sunt astfel de cazuri semnalate și se asigură de respectarea termenelor și condițiilor prevăzute de legislația în vigoare ; -Intocmirea dosarelor de pensionare inclusiv calcularea vechimii in munca . - Întocmirea planificarii concediilor de odihna; - Calcularea si completarea concediile medicale pentru depunerea acestora la Casa de Sanatate . - Întocmirea fisei de post pentru fiecare salariat; - Întocmirea adeverințelor de salariat/ de vechime/medic de familie/bancare ; - Mențin legătura cu serviciul de medicina muncii; - Introducere evidenta pontajelor, a certificatelor medicale, a concediilor de odihna si a celor fara plata in sistemul de salarizare; - Intocmeste statele de plata si fluturasii de salariu; - Transmiterea declaratiei 112. - intocmirea documentelor pentru personalul NONUE : contracte de munca ,incarcarea pe portalul IGI a documentelor pentru obtinerea permisului de sedere , corespondenta cu IGI si corespontanta aeroport Otopeni . -Decizii compartiment tehnic productie mecanizare. -Intocmirea documentatiei ISO domeniul constructiilor ( cu supravegherea auditorului ). -Intocmirea documentatiei pentru avizarera ANRE a firmei . -Intocmirea documentatiei SSM in domeniul constructiilor si hotelariei . - Intocmirea documentatiei pentru negocierea contractului colectiv de munca si depunerea lui la ITM.

 • 4

  Tobacco Shop cauta coleg sau colega pentru functia de director vanzari ! Atributii:-coordonarea punctelor de lucru participarea activa la inventarierea periodica instruirea angajatilor din subordine intocmirea de rapoarte si situatii privind vanzarile Cerinte: cunostinte contabilitate primara, disponibilitate la program flexibil si deplasari la punctele de lucru din tara Avantaj: permis de conducere cat.B. Se ofera Salariu mnotivant, tichete de masa, bonusuri! Trimite CV la sau suna la de luni pana vineri in intervalul orar: 9-17 P de luni pana vineri in intervalul orar: 9-17

 • Arhivar ,caut de lucru.Telefon

 • 1

  Responsabilitati principale: Face demersurile necesare pentru a cunoaște direct fiecare beneficiar în parte și a le înțelege nevoile de sprijin și dorințele de dezvoltare. Citește și înțelege evaluarea inițială a beneficiarilor (situația actuală, nevoi, puncte forte, puncte de atenție) și acționează pentru îndeplinirea obiectivelor individuale și a planului personal de viitor. Participă și contribuie la evaluările periodice. Planifică și implementează activitățile din planul personal de viitor de care este responsabil. Sprijină beneficiarii UnLoc în activitățile de abilitare și reabilitare, îngrijire și asistență, dezvoltare și menținere de abililtăți cognitive, deprinderi zilnice, deprinderi de comunicare, deprinderi de mobilitate, deprinderi de autoîngrijire, de îngrijire a sănătății, de autogospodărire, de interacțiune, de dobândire a independenței economice, de integrare și participare socială și civică. Planifică aceste activități și contribuie la realizarea lor. Sprijină beneficiarii în dezvoltarea de relații bune cu ceilalți locatari, cu vecinii, cu membrii comunității, etc. și îi încurajează să își exprime opiniile. Acordă sprijinul necesar în realizarea activităților din locuințe (curățenie, amaneajarea spațiului, prepararea hranei, igiena personală, cumpărături, activități culturale, sportive, accesarea serviciilor din comunitate etc.) Informează beneficiarii cu privire la drepturile și obligațiile lor. Are o atitudine suportivă în relația cu ei. Monitorizează starea de sănătate a beneficiarilor și anunță modificările apărute. Completează fișa de monitorizare a stării de sănătate. Ajută, la nevoie, beneficiarii în administrarea medicației recomandate de medic și face consemnări în registrul de evidență a medicamentelor. Oferă, la nevoie, servicii de prim ajutor (formarea i se asigură de angajator). Se asigură că toată documentația legată de fiecare beneficiar de care răspunde este actualizată și completă, conform standardelor de calitate și procedurilor interne. Face recomandări coordonatorul serviciului cu privire la beneficiarii ai căror manager de caz este, pe baza consultării cu membrii echipei multidisciplinare. Acordă asistență în situații de urgență, respectă procedurile legate de astfel de situații și informează coordonatorul serviciului cu privire la orice situație de urgență / neobișnuite. Colaborează cu serviciile publice de asistență socială (locale, județene, naționale), cu alte organizații neguvernamentale și companii. Colaborează cu voluntarii implicați în munca cu beneficiarii. Reprezintă UnLoc în relații cu terții, cu ocazia evenimentelor naționale sau europene și la solicitările exprese ale coordonatorului serviciului. Realizează rapoarte și statistici, în funcție de necesarul intern și extern de raportare și informare. Participă la cursuri de formare și oferă, la rândul său, formare colegilor și altor profesioniști din domeniu. Asigură vizibilitatea muncii sale și serviciilor oferite de UnLoc, cu respectarea prevederilor legale și a confidențialității informațiilor, contribuind astfel la campaniile de conștientizare și schimbare de mentalități. Își însușește și respectă legislația în vigoare cu privire la serviciile sociale, dizabilitate, sănătate și securitate în muncă, situații de urgență ; Respectă regulamentul de organizare și funcționare, prevederile din fișa postului, și aplică în toate aspectele muncii sale prevederile codului etic. Primește și soluționează și alte sarcini trasate de conducerea FAS și coordonatorul UnLoc, cu respectarea cadrului legal. Calificari si abilitati necesare: Studii medii. Cunoaștere a cadrului legal din domeniul seviciilor comunitare pentru persoane cu dizabilității. Experiența anterioară în lucrul cu persoanele cu dizabilități și / sau cursuri de perfecționare în domeniu sunt un plus. Motivație de a lucra alături de persoane cu dizabilități. Empatie. Abilitatea de a lucra eficient sub presiune, atât individual, cât și în echipă. Onestitate, flexibilitate, dinamism, perseverență. Abilități de comunicare, toleranță, calm. Discreție și respect față de caracterul confidențial al datelor cu care intră în contact. Dorința de a contribui la dezvoltarea unui serviciu profesionist, ce își dorește să devină model de bună practică. Dorința de perfecționare continuă, curiozitate profesională. Asumarea responsabilității față de propriile acțiuni și corectitudinea informațiilor furnizate (ne perfecționăm împreună!) Cunoștințe medii de operare calculator (Microsoft Office, internet). Mai multe informatii: Roxana Damaschin-Țecu, coordonator UnLoc, , (de luni până vineri, între 9:00 și 17:00). Dosar candidatura: Curriculum vitae. Scrisoare motivație.

 • Responsabilități principale: Are un prim contact cu potențialii noi beneficiari, pe care îi informează cu privire la serviciile oferite, la drepturile și obligațiile lor și îi sprijină, dacă se realizează potrivirea între beneficiar și UnLoc, în procesul de includere în serviciile sociale furnizate. Contribuie la evaluarea inițială a beneficiarilor (observații, scale, teste, interviuri, chestionare, etc) și stabilirea, împreună cu aceștia și echipa multidisciplinară, a planului personal de viitor (care include planificarea obiectivelor individuale și rezultatele care se doresc a fi obținute). Participă la evaluările periodice. Planifică și implementează, împreună cu beneficiarul, activitățile din planul personal de viitor pentru cei care este manager de caz. Promovează independența beneficiarilor în toate ariile de sprijin. Sprijină beneficiarii UnLoc în toate aspectele legate de psihopedagogie, inclusiv înscriere la cursuri de formare profesională / alte activități educaționale. Oferă îndrumare, atenție și consiliere beneficiarilor, pentru a-și înțelege și depăși dificultățile personale și sociale. Dezvoltă materiale de lucru, pentru sesiuni individuale și de grup. Îi ajută să-și dobândească noi abilități, care să le faciliteze accesul la oportunități de ocupare și angajare. Efectuează reevaluări periodice în vederea înregistrării progreselor sau modificărilor semnificative în sfera adaptabilității vocaționale. Observă comportamentul beneficiarilor și formulează sugestii de reacție, acțiune și instruire pentru colegi și alți profesioniști. Consiliază colegii, beneficiarii și familiile lor (acolo unde este cazul) cu privire la activitățile profesionale / educaționale / pedagogice. Oferă explicații cu privire la intervențiile folosite. Sprijină restul echipei în desfășurarea de activități ocupaționale. Se asigură că toată documentația legată de fiecare beneficiar este actualizată și completă, conform responsabilității postului, standardelor de calitate și procedurilor interne. Face recomandări coordonatorul serviciului cu privire la fiecare beneficiar în parte, pe baza consultării cu ceilalți membri ai echipei multidisciplinare. Acordă asistență în situații de urgență, respectă procedurile legate de astfel de situații și informează coordonatorul serviciului cu privire la orice situație de urgență / neobișnuite. Colaborează cu instituțiile ce au atribuții legate de prestațiile sociale, cu serviciile publice de asistență socială (locale, județene, naționale), cu alte organizații neguvernamentale și companii. Lucrează cu voluntarii implicați în munca cu beneficiarii, după ce le asigură formarea inițială. Reprezintă UnLoc în relații cu terții, cu ocazia evenimentelor naționale sau europene și la solicitările exprese ale coordonatorului serviciului. Realizează rapoarte și statistici, în funcție de necesarul intern și extern de raportare și informare. Se implică în consultările publice legate de dezvoltarea de politici publice în domeniul serviciilor sociale, acolo unde este relevant. Participă la cursuri de formare și oferă, la rândul său, formare colegilor și altor profesioniști din domeniu. Asigură vizibilitatea muncii sale și serviciilor oferite de UnLoc, cu respectarea prevederilor legale și a confidențialității informațiilor, contribuind astfel la campaniile de conștientizare și schimbare de mentalități. Își însușește și respectă legisla ia în vigoare cu privire la serviciile sociale, dizabilitate, sănătate și securitate în muncă ; Respectă regulamentul de organizare și funcționare, prevederile din fișa postului, procedurile de lucru și aplică în toate aspectele muncii sale prevederile codului etic. Primește și soluționează și alte sarcini trasate de conducerea FAS și coordonatorul UnLoc, cu respectarea cadrului legal. Calificări și abilități necesare:: Studii superioare de specialitate. Calitatea e membru în colegiul psihologilor e un avantaj. Bună cunoaștere a cadrului legal din domeniul serviciilor sociale, drepturile omului și al dizabilității. Experiența anterioară în lucrul cu persoanele cu dizabilități este un plus. Angajament dovedit față de persoanele vulnerabile (voluntariat, luări publice de poziție, locuri de muncă anterioare, experiențe personale, etc.) și motivație de a lucra alături de persoane cu dizabilități. Empatie. Capacitate de analiză și sinteză a informațiilor obținute în urma evaluărilor circumstanțelor individuale ale fiecărui beneficiar. Abilitatea de a coordona echipe de sprijin al beneficiarilor. Abilitatea de a lucra eficient sub presiune, atât individual, cât și în echipă. Reziliență. Onestitate, exibilitate, inovație, dinamism, perseverență. Abilități de comunicare și consiliere argumentată. Inteligență emoțională. Discreție și respect față de caracterul confidențial al datelor cu care intră în contact. Dorința de a contribui, cu propriile idei și sugestii, la dezvoltarea

 • Firma de transport, angajam persoana pentru secretariat si gestionare dosare personal, completare Revisal (exclusiv salarizare) Cerinte: -Studii medii sau superioare, curs acreditat de inspector resurse umane, experienta minima,practica, de completare Revisal

 • Atribuții principale: introducerea și validarea datelor pe suport electronic; gestionarea unei arhive scriptice și electronice generate zilnic sau periodic conform procedurilor interne de lucru; asigurarea conformității datelor introduse cu documentele primare; salvarea periodică a datelor introduse; solicitarea restaurării - la nevoie - a datelor salvate; păstrarea copiilor de siguranță ale datelor salvate pe suport electronic. Cerințe: Cunoștințe de operare cu PC-ul, Excel,Word,Google Drive; Diplomă de bacalaureat, nu este obligatoriu, dar constituie un avantaj Certificat de calificare pentru ocupația de operator introducere, validare și prelucrare date, nu este obligatoriu, dar constituie un avantaj Candidatul trebuie să fie o persoană deschisă, dornică să învețe constant; Este necesar să îți placă să dobândești noi cunoștințe, într-un timp scurt. Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj. Oferim: loc de muncă stabil, tichete de masă, vouchere de vacanță, bonus eficiență, șansa de a lucra într-o companie cu posibilități de dezvoltare profesională pe termen lung.

 • Experienta in administrare dosare personal: Contracte de munca, acte aditionale, Decizii incetare, Revisal, Adeverinte personal, pontaj.

 • Caut urgent loc de munca cu program de 8H /ZI in domeniul de Inspector Resurse Umane

 • 3

  Consultant recrutare Compania: Easy Consult Personaldienstleistungen GmbH Regiune: remote Ocupație: Full Time Salariu: 700 - 900 EUR Descrierea ofertei Ne marim echipa! Cautam un consultant de recrutare talentat! Daca iti place sa lucrezi cu oameni, atunci vei fi exact persoana de care are nevoie compania noastra!! Facem parte dintr-o mare organizatie internationala, iar proiectele noastre cresc rapid atât în România, cât si în Europa. Aceasta oportunitate este acum disponibila pentru 1 membru nou al echipei in Romania Avem nevoie de tine pentru a gestiona corect si optim mai multe proiecte importante în diferite tari! Esti o persoana dinamica, orientata spre rezultate, ambitioasa, dar si rezistenta la stres? Dezvoltarea carierei este un aspect important pentru tine? Atunci merita sa citesti detaliile de mai jos si sa trimiti CV-ul tau la adresa indicata! Care sunt atributiile tale: Asiguri fluxul de candidati si screeningul candidatilor activi si pasivi Identifici, contactezi si recrutezi cei mai buni candidati, asa cum rezulta din fisa postului Vorbesti destul de mult la telefon si pregatesti rapoartele saptamânale Raspunzi prompt si eficient la întrebarile candidatilor - prin e-mail, telefon, WhatsApp sau alte mijloace adecvate de comunicare Elaborezi strategii de recrutare pentru a raspunde intocmai solicitarilor clientilor nostri Revizuiesti candidatii disponibili pentru a determina potrivirile perfecte pe baza calificarilor Vei fi un membru important al echipei noastre!!! Rezolvi aspecte legate de angajarea candidatului si alte aspecte administrative Promovezi servicii de ocupare a fortei de munca folosind instrumente si metodologii inovatoare conform propriei strategii; Gestionezi si dezvolti relatii de durata atat cu clientii cat si cu candidatii / viitorii angajati; Ce ne dorim noi de la tine: Limba engleza si franceza sau germana la nivel conversational (scris si vorbit) Dorinta de munca si de promovare Abilitati de comunicare si rabdare Experienta in domeniul resurselor umane (recruitare, consultanta) sau experienta relevanta in vanzari; Abilitati de utilizare a diverselor mijloace de promovare, inclusiv platforme de socializare si retele precum LinkedIn, GitHub, Techloop, Stack Overflow, Facebook etc. Abilitati de networking si disponibilitate de a participa la evenimente, targuri de cariere, intalniri de comunitati si campanii de socializare Diligenta, atitudine pozitiva, orientare spre rezultate; Maturitate in abordarea rezultatelor sau chiar a anumitor frustrari inopinate Orientare spre rezultate si dorinta de perfectionare Abilitatea de a dezvolta relatii durabile atat cu clientii cat si cu candidatii; Orientare catre client Automotivare, gandire analitica, fire increzatoare Ce putem sa iti oferim: Optiunea de a lucra remote 3 saptamani de concediu de odihna / an Training-uri si scolarizari in strainatate Asteptam cu nerabdare sa ne contactezi daca vrei sa faci parte din echipa noastra cât mai curând posibil! Asteptam CV-ul tau si scrisoarea de intentie (în limba engleza sau franceza/germana)

 • 2

  Recrutăm HR Generalist în Timișoara pentru cel mai mare grup de dezvoltări imobiliare din Timișoara. Descrierea job-ului: Gestionarea dosarelor de personal și a documentelor aferente administrării de personal (contracte de muncă, fișe de post, adeverințe, acte adiționale și decizii, etc.) printr-un soft dezvoltat intern. Menținerea relației cu instituțiile statului (ITM, AJOFM, Casa de Sănătate, Casa de Pensii) Elaborarea și implementarea procedurii de evaluare, fiind responsabil de coordonarea întregului proces de evaluare de personal, inclusiv de achiziționarea unor tool-uri performante de evaluare. Are suportul unor companii de profil care colaborează permanent cu compania angajatoare. Identifică, în urma evaluărilor, nevoile de instruire ale angajaților și propune implementarea unor metode și acțiuni pentru optimizarea performanței și dezvoltarea personală. Organizează training-uri/workshop-uri/cursuri de dezvoltare profesională și personală. Formularea si postarea anunțurilor de angajare, susținerea interviurilor de selecție Realizarea fișei de evaluare a candidaților selectați și identificarea candidaților potriviți Menținerea relației cu departamentele/serviciile de facility ale firmei (curățenie, șofer, secretariat, etc.) Candidatul ideal: Dacă te consideri a fi o persoană motivată, proactivă, cooperantă și cu o atitudine pozitivă, echipa este nerăbdătoare să te primească. Studii superioare de specialitate Experiență minim 2 ani pe o poziție similară Cunoștințe generale de legislația muncii constituie un avantaj Pasiune pentru digitalizare Pasiune pentru dezvoltarea proprie și a altora Cunoștințe Engleză constituie un avantaj Pachet Office Excel, Word, Power Point Permis categoria B Păstrarea confidențialității și asumarea responsabilității, excelente abilități de comunicare și atenție la detalii Inițiativă și punctualitate, eficiență în rezolvarea problemelor Se oferă: Oportunitatea de a te alătura unei companii care crește anual și provocarea de a te dezvolta profesional și de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți. Salar competitiv Tichete de masă Program flexibil de lucru Asigurare medicală privată Contract pe perioadă nedeterminată

 • 4

  Cautam colega de birou, pentru munca de administrare imobile si resurse umane/salarizare. Sa stapaneasca office ul si o limba straina de preferat. Poate sa fie si fara experienta, dar serioasa si dornica de munca, la un program flexibil, de minim 6 ore/zi. Ca atributii: registrul jurnal de incasari si plati intocmire liste de cheltuieli asociatii intocmire facturi clienti dosare personal, Revisal si state de plata, adeverinte, relatia cu ITM ul si ANAF indosariere si arhivare documente Salarizarea este buna, in functie de cunostiinte si disponibilitate. Rugam CV-ul pe mail:

 • Caut urgent loc de munca in Timisoara in domeniul de HR

 • Caut urgent loc de munca in Timisoara in domeniul de HR

 • Salveaza cautarea