Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajam operator calculator relatii la nr de tel sau la depozitul Badelmad

 • 3

  EFECTUEZ ANALIZE DE RISC LA CELE MAI AVANTAJOASE PRETURI SI IN CEL MAI SCURT TIMP. Incepand cu 01.07.2018, AMENZI DE LA 10.000-20.000 LEI pentru neintocmirea analizei de risc de catre fiecare societate comerciala, institutie centrala si locala a administratiei publice, regie autonoma, companie si societate nationala. Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una din urmatoarele situatii: - cel putin odata la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii; - in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva; - in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii. Conform H.G. 301 din 2012, toate societatile comerciale si punctele de lucru care detin bunuri sau valori cu orice titlu trebuie sa efectueze analiza de risc la securitatea fizica, prin evaluatori autorizati, inscrisi in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii sau pentru o oferta de pret:0764747383.Va stau la dispozitie in judetele:Iasi, Bacau, Neamt,Vrancea, Suceava, Botosani, Covasna.

 • 3

  SC ORIGINAL SRL cu sediul în Huși str Dobrina nr 43a Huși angajează VANZATOARE CU EXPERIENTA IN DOMENIU, pentru mai multe detalii sunati la de LUNI pana VINERI intre orele 08-16 LA NR ,sau la sediul firmei din str Dobrina nr 43a Huși

 • Sex femini Varsta 19 ani Ocupatie elev Caut loc de munca flexibil datorita programului încărcat de la facultate .

 • 2

  Caut colaborare in business gen activitate de birou ( reprezentantă,agenție ,filială ,etc ) .Dețin spațiu adecvat in zonă centrală-Bârlad ,jud.Vaslui .

 • Firmă de transport, cauta dispecer/plainer bun comunicator si cu abilitati in identificarea oraselor importante din Europa /UK, cunoscator al limbii engleze scris și vorbit, precum și cunoștințe în ce privește partea legală a distribuirii orelor pentru condus si pauze ale soferilor, în selectarea , planificare si distribuirea curselor .Tel. .

 • Salveaza cautarea