Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Vrancea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Transcriu lucrări / operez date, centralizez situații informative (word-excel) și xerox. Garantez seriozitate.

 • 1

  Persoană dinamică,responsabilă,cu simț de răspundere,doresc angajare. Pregătire comercială,fără obligații,liber la deplasări. De preferință,restaurant sau programator pacienți cabinet medical,șofer personal,etc.

 • 6

  Vino in echipa noastra daca doresti sa te dezvolti profesional alaturi de un partener de talie mondiala!

 • Casa pariurilor angajează ☑️ Locație : Adjud☑️ Trimite Cv-ul la adresa de mail : Te așteaptăm să faci parte din echipa noastră!

 • Furnizor de servicii de administrare imobile angajează bărbat pentru funcția de casier / încasator cu program full time sau part time, persoanele cu experienta în domeniu au un avantaj. Cerințe: - serios cu capacitatea de a relaționa ușor cu oamenii - întocmește registrul de casa zilnic; - achită facturile lunar ; - întocmește lunar situațiile cu consumul de apa calda și rece pe fiecare apartament pentru CUP si ENET; - calculează cotele de întreținere pe persoane și apartamente; - încasează sumele din lista de plata pe baza de chitanța; - informarea lunara a locatarilor de datoriile existente la furnizori precum și a restantelor de strâns de la locatarii din cadrul asociațiilor; - recuperarea datoriilor în instanta unde este cazul sau prin discuții directe cu datornicii la Asociație; - reducerea diferențelor la consumul de apa calda menajera si apa rece prin controale mai riguroase la apometre si acolo unde este cazul chiar aplicare regulamentului intern al Asociației; - verificarea săptămânala a subsolurilor si anunțarea comitetului executiv si a președintelui de eventualele defecțiuni; Telefon : 0746.073.576

 • Caut loc de munca, doar pe weekend, deoarece în timpul săptămânii lucrez. Experienta în domeniul vânzărilor, dar și contabilitate primara. De preferat pe raza Județului Vrancea.

 • Salveaza cautarea