Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Nivel de studii: Necalificat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Civitas PSG angajeaza pentru obiectivul Cameron din Câmpina cu sau fără atestat de calificare în domeniu. Condiții: - Cunostinte P.C. ( OFFICE, EXCELL ,WORD ) nivel minim. - Persoana dornica de munca. Ce îți oferim noi? : -> Salariu motivant; -> Tichete de masa; -> Program de lucru in ture 12/24, 12/48; -> Echipa tanara si bine instruita; -> Ore suplimentare plătite; C.V.-urile se depun la CAMERON CAMPINA, punctul de control acces de pe Str. B.P. Hasdeu ( poarta nr 2) sau pe Str. Orizontului ( poarta nr. 1). Așteptăm CV-ul dumneavoastră la una din porțile menționate în anunt. Mulțumim!

 • 7

  Dorim sa ne marim echipa, prin urmare angajam agenti de paza pentru obiectiv din Voluntari. Oferim: Salariu avantajos Plata la timp Decontare transport Asigurare de sanatate de la Allianz-Țiriac - GRATUIT Medicina muncii - GRATUIT Echipament - GRATUIT Respect Bonusuri in functie de evolutia agentului Solicitam : atenție la detalii abilități excelente de comunicare multă răbdare stare fizică foarte bună: pentru orele lungi de muncă, ai nevoie de rezistență; dacă lucrezi ca agent de paza, trebuie să fii în stare să imobilizezi o persoană, indiferent de statura acesteia; abilitatea de a rezolva probleme abilitatea de a evita confruntările integritate confidentialitate Candidatul ideal: să fii cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European; să ai cel puțin 18 ani; să fii apt medical pentru exercitarea funcției; să nu ai antecedente penale; să fii atestat profesional ( nu este obligatoriu)

 • 27

  Dorim sa ne marim echipa, prin urmare angajam agenti de paza, cu sau fara atestat (asiguram atestarea GRATUITA), pentru Scoli din Bucuresti Salariu atractiv, platit la timp! Conditii de munca foarte bune. Posibilitatea subventionarii transportului.

 • 16

  Bronec angajeaza in conditiile Legii 333/2003 agenti securitate cu sau fara atestat. Adresa: str. Mesterul Manole nr. 1, bloc D 17, sc. 1, ap. 12, Int. 12, sector 3, Bucuresti Profilul postului: - sa asigure in conditii optime paza obiectivului deservit; - sa cunoasca locurile si punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului; - raspunde de paza materialelor, bunurilor si valorilor aflate in raza postului; Abilitati necesare: - atenție la detalii; - abilități excelente de comunicare; - stare fizică foarte bună; - abilitatea de a evita confruntările;

 • 1

  Angajez Agent/te Securitate zona Gara,Gemeni si Cerna .Plata la ora si spor de noapte ,fara intarziere . Colectiv unit ,sef intelegator .

 • 8

  FOLGORE SECURITY: FOLGORE SECURITY va ofera o gama diversificata de servicii, toate avand ca scop final siguranta dumneavoastra si a afacerilor dumneaovastra. Personalul nostru este gata oricand sa fie un sprijin de neinlocuit pentru o societate sigura, unde temerile si pericolele nu isi au locul. Angajatii nostri sunt special antrenati si instruiti pentru a face fata celor mai diverse si solicitante situatii in oferirea serviciilor de paza si protectie. Acestia beneficiaza de o pregatire profesionala – teoretica si practica – de lunga durata, alaturi de specialisti cu vasta experienta in domeniu. Echipele noastre sunt gata oricand sa cerceteze si sa implementeze cele mai bune solutii in materie de: - Analiza a riscului pentru organizatii comerciale sau non-comerciale (banci, societati de asigurare etc); - Cercetarea proprietatilor si locatiilor industriale sau comerciale, la cerere; - Analize statistice ale securitatii; - Planificari de calatorie (stabilirea traseului, a punctelor de oprire cele mai sigure, timpul necesar); - Proceduri scrise de securitate oferite la cererea clientului. Info 0760 777 177

 • salut caut loc de muncă ca,agent de securitate sau că lucrător comerciant

 • 9

  Societate de paza si protectie angajeaza agenti interventie CERINTE: -Permis de conducere categoria B . -Fara inscrisuri in cazier; -Disponibilitate de lucru in ture Experienta intr-o firma de paza si protectie reprezinta un avantaj. OFERIM: Salariu motivant + Bonuri de masa

 • caut loc de munca an barlad

 • Angajam agenti de securitate! Loc de munca disponibil în Brașov, la 2km de Brașov pe șoseaua Cristianului la Farmexpert / jud Brașov ! Pentru persoane serioase si disponibile, care vor sa obțină un venit stabil în condiții decente ! De preferat agenți de securitate cu atestat , deținători de permis de conducere și mașina !!! Mai multe detalii la telefon !

 • 17

  Angajam agenti paza cu experiență pentru magazine de haine in zona Militari (Decathlon și Sportisimo) Program în ture.2/2 12 ore, 11-12 lei /ora Salariu la timp +bonuri de masa Bonusuri de performanță.

 • 3

  Se ofera calificare job daca nu este obtinuta. Pe timpul serviciului este obligat sa poarte echipamentul cu insemnele societatii si ecusonul. -Sa nu se prezinte la serviciu sub influenta bauturilor alcolice sau cu aspect neglijent. -Sa nu consume bauturi alcolice pe perioada executarii serviciului. -Sa nu pretinda sa nu primeasca foloase materiale sau banesti necuvenite, sa nu-si creeze relatii in randul salariatilor beneficiarul si sa nu desfasoare activitati care prin natura lor ar aduce prejudicii morale sau materiale societatii care beneficiaza de serviciile de paza. -Sa nu intarzie si sa nu absenteze de la serviciu nemotivat sau fara instintarea sau acordul in prealabl a sefilor ierarhici. -Sa nu paraseasca postul incrediintat fara aprobarea sefului ierarhic si sa nu abdice din propria initiativa de la indatoriirile cei revin pe linie de serviciu. -Sa dea dovada de vigilenta si spirit de raspundere in timpul executarii serviciului respectand indatoririle cei revin din legile in vigoare consemnul, general si particular conform fisei postului intocmit de seful de tura. Atributii specifice: -Raspunde in timpul serviciului, de paza obiectivului incredintat sau a postului in care a fost repartizat. -Raspunde de paza materialelor, bunurilor si valorilor aflate in raza postului sau fata de intentii ce au ca scop prejudicierea morala sau materiala a societatii ce beneficeaza de acese servicii. -Raspunde de buna functionare si utilizare a echipamentului si mijloacelor de dotare. -Raporteaza sefilor ierarhici aspectele negative menite sa impiedice buna desfasurare a serviciului. -Tine in permanent legatura prin mijloacelor de comunicare ( Radio, Telefonic ) cu seful de tura sau colegii raportand imediat situatiile ivite in postul incredintat. -Controleaza persoanele suspecte sau pe cele care au vadita intentie si incearca sa aduca prejudicii materiale societatii. Se solicita permis de conducere categoria B

 • 2

  Angajam agenți se securitate Din București și județele limitrofe program de 12 ore zi,24/48 zona centru,și militari.Tarif 10 lei și bonuri de masa.

 • Responsabilitati: Ingrijirea zilnica a spatiului floral; Ingrijirea si tunderea gazonului; Plantarea arborilor, plantelor si arbustilor; Curatarea aleilor si cailor de acces; Adunarea deseurilor din cosurile exterioare si depozitarea selectiva a acestora; Transportarea, evacuarea gunoiului sau a altor reziduri si depozitarea acestora in locurile special amenajate (tancul de gunoi); Intretinerea spatiilor de depozitare a deseurilor; Urmarirea depozitarii a deseurilor selectate pe platforma de depozitare; Back-up pentru personalul de paza (disponibilitate de a lucra in ture). Cerinte: Minim 8 clase absolvite; Experienta pe un post similar, reprezinta avantaj; Atestat de paza, reprezinta un avantaj, dar nu este obligatoriu; Detinerea permisului de conducere categoria B, reprezinta un avantaj; Persoana responsabila si organizata; Abilitati de comunicare. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Spor de noapte 30%; Transport asigurat sau decontat; Prima de Paste, Craciun si vacanta.

 • 8

  Angajez agenti de securitate cu sau fara atestat profesional.Daca nu detineti atestat firma va ajuta sa-l obtineti.Salariul este avantajos.Punctele de paza se gasesc in Bucuresti, Sector 1.Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

 • 1

  Agenti de securitate din București și județele apropiate,program 12 ore pe zi și 24/48 sal atractiv tel

 • Se cauta agenti pt.camine studenți Bucuresti din rută ISLAZ-ALEXSANDRIA -BUCURESTI.NR. .

 • Salveaza cautarea