Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajam agenti securitate,cu sau fara atestat,barbati si femei,pentru spatii comerciale in Oradea. Oferim: -Vizite medicale gratuite -Inscrierea la cursul de agent securitate -Salarii platite la timp -Contract perioada nedeterminata -Decont transport in functie de zona Detalii la nr de tel

 • 9

  Societate comerciala este in cautare de : - AGENTI DE SECURITATE, - AGENTI DE INTERVENTIE - DISPECERI. Beneficii: -contract de munca integral; -salariu competitiv, se plateste la timp, -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare, -performanta este recunoscuta si recompensata, - posibilitati de promovare, - oferim calificarile necesare posturilor. Responsabilitati: AGENT DE SECURITATE/INTERVENTIE -Asigurarea ordinii si securitatii in obiectiv; -Rezolvarea incidentelor de securitate; -Informarea operativa privind ordinea si securitatea in obiectiv; -Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului; -Completarea documentelor specifice serviciului de securitate; DISPECER Activitati principale: - Monitorizeaza starea de functionare a sistemelor; - Monitorizeaza camerele video din locatie; - Respecta procedurile de lucru stabilite in reltia cu beneficiarul; - Mentine legatura telefonic cu coordontorul de securitate; - Informeaza beneficiarul cu privire la evenimentele sesizate in incinta obiectivului. Dacă ești o persoană organizată, motivată, sociabilă și cu abilități bune de comunicare, te așteptăm în echipa noastră.

 • Tiger Security angajeaza - tehnician sisteme de securitate - personal cu 12 clase in vederea calificarii si avizarii in domeniul sistemelor de securitate, cu permis de conducere CV pe tehnic at tiger punct ro

 • Bună ziua. Mă numesc Mocofanu și doresc sa mă alătur echipei acestei societăți prin munca , optând pt postul de șef de tură deoarece am 17 ani vechime că și agent de securitate și consider că am abilități de a învăța rapid cerințele acestui post . Sânt șomeră și doresc sa muncesc alaturandu- mă acestei societăți. Tf meu este . Aștept răspuns . Vă mulțumesc .

 • Angajăm persoană care posedă permis de conducere pentru categoria B de autovehicule, preferabil cu experiență în servicii de pază privată și atestat de pază deja obținut (se poate și fără, urmând să fie obținut ulterior). Obiectivele asigurate se află preponderent în mun. Constanța, precum și în zona metropolitană. Programul de lucru este în ture de 12/24 și 12/48. Pentru alte detalii ( și privind salariul) mă puteți contacta la numărul de telefon .

 • 9

  Societate de paza si protectie angajeaza agenti interventie CERINTE: -Permis de conducere categoria B . -Fara inscrisuri in cazier; -Disponibilitate de lucru in ture Experienta intr-o firma de paza si protectie reprezinta un avantaj. OFERIM: Salariu motivant + Bonuri de masa

 • 5

  CUNOSTINTE DESPRE SISTEMELE DE ALARAMA SI SUPRAVEGHERE VIDEO DORINTA DE A ACUMULA NOI CUNOSTINTE IN DOMENIU CARNET CONDUCERE CATEGORIA B PREFERABIL DOMICILIU IN tARGOVISTE SALARIZARE IN FUNCTIE DE CUNOSTINTE SI IMPLICARE IN CADRUL FIRMEI. MINIM 2000 LEI - MAXIM 4000 LEI TELEFON SI MASINA DE SERVICI.

 • 1

  Firmă de securitate angajeajă:Șef obiectiv, Șef tură,Șofer intervenție și agenți de securitate, salariul avantajos.

 • Agent de securitate, cu atestat, solicit angajare, în zona limitrofa a orașuluiTârgoviște.

 • Caut loc de munca ca agent de securitate, detin atestat profesional , experienta.

 • Responsabilitati: Ingrijirea zilnica a spatiului floral; Ingrijirea si tunderea gazonului; Plantarea arborilor, plantelor si arbustilor; Curatarea aleilor si cailor de acces; Adunarea deseurilor din cosurile exterioare si depozitarea selectiva a acestora; Transportarea, evacuarea gunoiului sau a altor reziduri si depozitarea acestora in locurile special amenajate (tancul de gunoi); Intretinerea spatiilor de depozitare a deseurilor; Urmarirea depozitarii a deseurilor selectate pe platforma de depozitare; Back-up pentru personalul de paza (disponibilitate de a lucra in ture). Cerinte: Minim 8 clase absolvite; Experienta pe un post similar, reprezinta avantaj; Atestat de paza, reprezinta un avantaj, dar nu este obligatoriu; Detinerea permisului de conducere categoria B, reprezinta un avantaj; Persoana responsabila si organizata; Abilitati de comunicare. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Spor de noapte 30%; Transport asigurat sau decontat; Prima de Paste, Craciun si vacanta.

 • Ag ntul de interventie stationeaza cu masina de serviciu intr-un locatie prestabilita si raspunde solicitarilor dispec r tului, sigur nd int rv nti rapid l obi ctivele monitorizate din raza lui de actiune, printr-un serviciu eficient, respectand legea si standardele BGS. CANDIDATUL IDEAL: - Constitutie atletica; - Permis d conducere cat. B; - Atestat de calificare sau adeverinta de inscriere la curs; - Disponibilitate d lucru in ture; - Fara antecedente juridice; - Minim 8 clase absolvite. - Persoana dinamica, flexibila, rezistenta la stres, cu spirit d echipa, profesionalism si initiativa, interesata d o colaborare d lunga durata. OFERIM: Salariu atractiv, cuprins intre 2200 si 2500 lei net Contract de munca integral, pe durata nedeterminata; Sarbatori legale platite dublu; Detalii angajare si program de lucru la sediul firmei din strada Ursului, nr. 12-14.

 • 1

  Compania Romanian Security Systems angajează : agenți intervenție , agenți securitate și tehnician sisteme alarma pentru zona Galați Vrei să faci parte din echipa noastră? Sună acum la numarul de telefon și vei primi toate detaliile aferente jobului! Cv-urile le puteți transmite pe adresa de e-mail: specificând poziția pentru care aplicați! Pentru ocuparea posturilor de agent intervenție este obligatoriu permis conducere categoria B cu minim 3 ani experiență, certificat si atestat profesional, experiență pe un post similar - constituie avantaj - minim 2 ani; spirit de observație dezvoltat și atenție distributivă. Competențe personale: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotărâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitivă, să aibă calități psihice necesare (spirit de observație, răbdare, viteză de reacție, capacitate de comunicare), rapiditate în reacții și judecată; capacitate de adaptare rapidă; memorie vizuală foarte bună, punctualitate. Suntem nerăbdători să te cunoaștem! Noi îți promitem că vei lucra într-un mediu dinamic și interesant, alături de o echipă tânără și entuziastă! Mult succes tuturor candidaților

 • Salveaza cautarea