Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Disponibil imediat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Agent de securitate pentru tenaris silcotub in ture de 12/24 12/48 pentru cei intresati va asteptam cu Cv-urile dumneavoastra pe strada orizontului 13A poarta tenaris silcotub.

 • 3

  Vrei sa lucrezi într-o echipa tânără și cu experienta? Hai alături de noi: Civitas PSG angajeaza pentru obiectivul Cameron din Câmpina cu sau fără atestat de calificare în domeniu. Condiții: - Cunostinte P.C. ( OFFICE, EXCELL ,WORD ) nivel minim. - Persoana dornica de munca. Ce îți oferim noi? : -> Salariu motivant; -> Tichete de masa; -> Program de lucru in ture 12/24, 12/48; -> Echipa tanara si bine instruita; -> Ore suplimentare plătite; C.V.-urile se depun la CAMERON CAMPINA, punctul de control acces de pe Str. B.P. Hasdeu ( poarta nr 2) sau pe Str. Orizontului ( poarta nr. 1). Așteptăm CV-ul dumneavoastră la una din porțile menționate în anunț. O zi bună!

 • 5

  Civitas PSG angajeaza pentru obiectivul Cameron din Câmpina cu sau fără atestat de calificare în domeniu. Condiții: - Cunostinte P.C. ( OFFICE, EXCELL ,WORD ) nivel minim. - Persoana dornica de munca. Ce îți oferim noi? : -> Salariu motivant; -> Tichete de masa; -> Program de lucru in ture 12/24, 12/48; -> Echipa tanara si bine instruita; -> Ore suplimentare plătite; C.V.-urile se depun la CAMERON CAMPINA, punctul de control acces de pe Str. B.P. Hasdeu ( poarta nr 2) sau pe Str. Orizontului ( poarta nr. 1). Așteptăm CV-ul dumneavoastră la una din porțile menționate în anunt. Mulțumim!

 • 17

  Angajam agenti paza cu experiență pentru magazine de haine in zona Militari (Decathlon și Sportisimo) Program în ture.2/2 12 ore, 11-12 lei /ora Salariu la timp +bonuri de masa Bonusuri de performanță.

 • 24

  Angajam agenti paza pentru centre de afaceri, ansambluri rezidentiale si sedii societati comerciale dupa cum urmeaza: - control acces cladiri birouri in zona Piata Presei Liberte; - control acces reprezentanta straina in zona Bd. Dacia. Constituie un avantaj cunoasterea limbii feanceza sau engleza.; - control acces receptie si perimetru cladiri birouri zona Semanatoarea Petrache Poenaru-Orhideelor Grozavesti - control acces receptie cladiri rezidentiale zona Doamna Ghica -Fundeni; - control acces receptie si perimetru cladiri birouri zona 13 Septembrie; - control acces si perimetru ocietate comerciala zona Giulesti; - control acces sediu societate zona Afumati-Sindrilita;. Atestatul poate fi obtinut si ulterior.

 • 1

  Angajam agenți securitate(bărbați), pentru obiectiv in zona Obor, Rahova și Gradistea(Giurgiu).

 • 6

  CARPAT GUARD angajeaza AGENTI DE INTERVENTIE pentru Bucuresti ,zona PIPERA CERINTE: PERMIS CAT.B, EXPERIENTA MINIM 2 ANI,fara cazier, atestat agent securitate,seriozitate SALARIU- 3000 NET BONUSURI - se deconteaza abonamentul de sala. PROMOVARE RAPIDA IN FUNCTIE DE IMPLICARE Interviuri : luni - vineri orele 09.00 - 16.30 la Centrul de recrutare si selectie : CARPAT GUARD : Bdul Energeticienilor, nr 13-15 ( langa CET SUD vitan ), birou 1 , sector 3 , zona Vitan Se ajunge cu transportul public,autobuzele STB 123, 135 si 102 . Oferim si cerem seriozitate.Recompensam loialitatea si implicarea. CARPAT GUARD, EFECTUEAZA PLATA SALARILOR LA TERMEN FARA INTARZIERI.

 • 1

  Force 1 divizia de securitate, angajeaza un agent securitate pentru un magazin din Platinia Cluj-Napoca. Salariul net 2.000 - 2.200 lei. Atestat obligatoriu.

 • 8

  Firma de securitate din Bucuresti angajam agenti de securitate pentru obiective din Sistesti si zona Otopeni Program 24/48 Salariu motivant Plata la timp, fara intarzieri.

 • 7

  Dorim sa ne marim echipa, prin urmare angajam agenti de paza pentru obiectiv din Voluntari. Oferim: Salariu avantajos Plata la timp Decontare transport Asigurare de sanatate de la Allianz-Țiriac - GRATUIT Medicina muncii - GRATUIT Echipament - GRATUIT Respect Bonusuri in functie de evolutia agentului Solicitam : atenție la detalii abilități excelente de comunicare multă răbdare stare fizică foarte bună: pentru orele lungi de muncă, ai nevoie de rezistență; dacă lucrezi ca agent de paza, trebuie să fii în stare să imobilizezi o persoană, indiferent de statura acesteia; abilitatea de a rezolva probleme abilitatea de a evita confruntările integritate confidentialitate Candidatul ideal: să fii cetățean român sau cetățean al unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene ori ale Spațiului Economic European; să ai cel puțin 18 ani; să fii apt medical pentru exercitarea funcției; să nu ai antecedente penale; să fii atestat profesional ( nu este obligatoriu)

 • 4

  Societate de pază angajează Dispecer Centru de Alarmă. Nu este necesară experiența, în schimb trebuie sa aveți cunoștințe minime în utilizarea unui PC. Salariu 1750lei-2000lei

 • 10

  SGS ang. ag. de securitate/pază (femei sau barbati) pt. obiective din Or. Bragadiru, județul Ilfov. Se solicită permis de conducere categoria B. Activitatea se va desfășura în calitate de conducător auto.

 • 10

  SGS ang. ag. de securitate/pază (femei sau barbati) pt. un obiectiv - recepție - complex rezidențial, în ture de noapte. Complexul rezidențial se află în zona Piața Unirii, sector 3.

 • 9

  Societate comerciala este in cautare de : - AGENTI DE SECURITATE, - AGENTI DE INTERVENTIE - DISPECERI. Beneficii: -contract de munca integral; -salariu competitiv, se plateste la timp, -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare, -performanta este recunoscuta si recompensata, - posibilitati de promovare, - oferim calificarile necesare posturilor. Responsabilitati: AGENT DE SECURITATE/INTERVENTIE -Asigurarea ordinii si securitatii in obiectiv; -Rezolvarea incidentelor de securitate; -Informarea operativa privind ordinea si securitatea in obiectiv; -Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului; -Completarea documentelor specifice serviciului de securitate; DISPECER Activitati principale: - Monitorizeaza starea de functionare a sistemelor; - Monitorizeaza camerele video din locatie; - Respecta procedurile de lucru stabilite in reltia cu beneficiarul; - Mentine legatura telefonic cu coordontorul de securitate; - Informeaza beneficiarul cu privire la evenimentele sesizate in incinta obiectivului. Dacă ești o persoană organizată, motivată, sociabilă și cu abilități bune de comunicare, te așteptăm în echipa noastră.

 • Bronec angajeaza urgent agenti securitate, cu sau fara atestat, cu domiciliul in Militari. Pentru interviu va asteptam la sediul din Str. Mesterul Manole nr. 1, bl. D17, sc. 1, et. 4, ap. 12, sect. 3, Bucuresti

 • Înființată în urma cu 20 de ani și peste 4000 de angajați, CIVITAS, companie de top în domeniul securității, angajează Agenți de Securitate, în următoarele condiții: -domiciliul in Cluj Napoca sau Floresti - salariu atractiv si alte beneficii - de preferat cu Atestat - analize medicale gratuite - echipament gratuit www.civitasgroup.ro

 • 4

  PRIVATE PROTGUARD-angajeaza agenti de securitate pentru obiectiv industrial din loc. Mangalia; Experiența constitue un avantaj ; Compania asigura transport catre obiectiv si retur; Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon ; Vă asteptam in Echipa PROTGUARD.

 • 4

  Firma de securitate angajeaza agenti de securitate pentru obiective din Bucuresti. Pentru informatii sunati la numarul de telefon afisat. Cerinte: Atestat agent de securitate/certificat calificare. Salariu Motivant.

 • Salveaza cautarea