Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent securitate Arad

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 58

  Angajam agenti paza pentru municipiul Arad

  Firma de paza angajeaza agenti de securitate pentru farmacie in municipiul Arad.

 • 8

  Nei Divizia De Securitate angajeaza Agenti de Securitate Arad 12/24 12/48

  Firma de securitate cu obiectivele in Jud Arad angajeaza agenti de securitate acces contro , sef tura . Program 12/24 12/48 Mai multe detalii la telefon . . .

 • 5

  Angajam Agenti de Securitate in jud Arad

  Angajam agenti securitate pentru obiectivele din Jud Arad. Program 12 24 12 48 . Inf. de Luni-Vineri între orele 09.00-17.00 Tel.

 • 60

  Firma de paza angajam agenti de securitate

  Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate cu sau fara atestat in Arad. Se ofera contract de munca, salariu atractiv, scolarizare. Pentru detalii suplimentare va stau la dipozitie la numarul de telefon

 • 35

  Firma de paza angajam agenti de securitate

  Angajam agenti de securitate FEMEI SI BARBATI cu sau fara atestat chiar si pensionari. Salariu motivant in functie de numarul orelor lucrate. Obiectiv: Pecica si Chisineu Cris,Arad

 • 20

  Agent transport valori - ARAD

  Societate nationala de transport valori angajam personal pentru transport valori, program de lucru de zi, de Luni pana Vineri. Cerintele postului: - studii medii absolvite; - disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente cu autoblindata; - atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie; - permis de conducere categoria B - prezinta avantaj; - disponibilitate/capacitate (apt medical/psihologic) pentru lucru inarmat; - integritate, responsabilitate, rezistenta la stres; - experienta profesionala de minim 1 an de zile in domeniul asigurarii securitatii. Responsabilitati principale: - transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata; - conducerea autoblindatei cu care efectueaza transportul de valori, cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne - alimentarea ATM-urilor, - asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului, - supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare. Oferta: - tichete de masa - asigurare avizare psihologica si vizita medicala - intocmirea dosarului de avizare port arma - contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la timp - tinuta de lucru oferita de companie, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata - posibilitate de promovare in cadrul echipei Va rugam sa ne transmiteti un CV si datele dumneavoastra de contact pentru mai multe detalii.

 • 14

  Agent securitate barbat femeie

  Compania de securitate angajeaza barbati sau femei pentru postul de agent de securitate cu experienta pe retail (magazine) in Arad. Cerinte: - punctualitate, responsabilitate, implicare; - atestat profesional, sau in curs de atestare. Program flexibil: - 2 zi 2liber. Salariu atractiv: 14 net la ora!

 • 17

  Tehnician sisteme de securitate

  TRAUN GUARD HMS SRL, societate ce asigură securitatea fizică și tehnică a obiectivelor organizațiilor Grupului Lukoil în România ,ocupând constant primele locuri în topul firmelor din județul Prahova, angajează Tehnician sisteme de securitate pentru punctele de lucru din Arad si din Ploiești Descrierea postului: - Realizarea lucrărilor de cablare, instalare, punere în funcțiune și întreținere a sistemelor de securitate (sisteme de supraveghere video, sisteme de detecție și semnalizare incendiu, sisteme de alarmă antiefracție, sisteme de control acces, sisteme videointerfon, etc.); - Executarea lucrărilor în termenele stabilite conform planurilor de execuție; Cerințe: - cunoștințe minime medii în electrică și electronică; - spirit de echipă; - persoană serioasă, ordonată, cu inițiativă; - certificat tehnician sisteme de securitate și sau detecție incendiu constituie un avantaj; - posesor permis de conducere, categoria B Se oferă : contract de muncă, salariu motivant, tichete de masă in valoare de 30 de lei, bonusuri in funcție de performanță, zile libere plătite pentru evenimente in familie, ajutoare sociale pentru diferite situații, asigurare privata de sănătate. CV-urile pot fi transmise pe email:

 • 4

  Angajam agent securitate (paza)

  Angajam agenti de paza pt. magazine in mun.Arad cu sau fara atestat, program de zi cu contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • 10

  Agent de securitate

  TIGER Security Angajează agent de securitate Transport Valori mai multe detalii la tel orele 9-16

 • 84

  Societate de securitate la nivel national angajeaza urgent

  SOCIETATE DE SECURITATE LA NIVEL NATIONAL ANGAJEAZĂ URGENT DISPECERI FEMEII, CU EXPERIENȚĂ PENTRU CEI DIN PROVINCIE SE DECONTEAZA TRANSPORTUL LOCATIA BOUL ROSU DIN ARAD ASISTENT MANAGER FEMEIE, pentru zona ARAD se decontează transportul, experienta cu lucrul documentelor, inclusiv secretariat și protocol. Cerințe Studii superioare , experienta pe o poziție similara, operare pe calculator leptop, limba engleza scris citit vorbit, capacitate de gestionare a mai multor sarcini simultan, abilități de comunicare , organizare și prioritizare, capacitate la adaptare la cerințe noi de învăța7re, seriozitate, punctualitate și responsabilitate. Programul este de 8 ore pe zi de Luni Vineri Salariu este negociabil în urma unui interviu. Leptop si telefon de serviciu, transport decontat. Angajăm director compartiment paza femeie bărbat, cu experienta in domeniu servicii securitate privata,cu portofoliu de clienți. Auto, laptop și telefon de serviciu. Salariu motivant, se negociază în urma unui interviu. Angajam director vânzări marketing cu experienta în vânzări de servicii de securitate, bărbat femeie zona Timis, Arad, Oradea, cu portofoliu de clienți. Leptop si telefon de serviciu. Salariu motivant, se negociază in urma unui interviu. Agenti de vânzări servicii securitate. Salariu este compus din parte fixa plus comision la vanzare. Angajam contabila autorizata cu drept de semnătura și resurse umane pt. zona Arad. Experienta de lucru intr- o firma de paza este un punct in plus la angajare, leptop si telefon de serviciu. Program de Luni pana Vineri 8 ore pe zi . Salariu este negociabil. Se decontează transportul. Cei interesati pot trimite un C.V la adresa de email insotit de o fotografie dacă este posibil. Program de sunat pentru programare la interviu sau informații de Luni pana Vineri între orele 09.00 și 16.00

 • Agenti securitate

  Firma Argo Security isi mareste efectivul, angajam agenti de securitate cu atestat pentru magazin comercial in Arad. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon din anunt.

 • 11

  Angajari Paza si Securitate

  Angajam Agenti de Securitate pentru Santana. Salariu pe card, bonuri valorice de 35.00 lei zi, program de lucru 12h, decontare combustibil. Informatii de Luni-Vineri, intre orele 09.00-17.00. Cerem si oferim seriozitate maxima. Tel.

 • 17

  Angajări Paza și Securitate

  Angajam Agenți de Securitate pentru Control Acces în Zona Industriala de Vest Arad. Salariu pe Card plus bonuri de masa. Oferim și cerem seriozitate. Informații de Luni-Vineri între orele: 09.00-17.00 Tel.

 • 6

  Angajam agenti securitate

  Angajam agenti securitate pentru Santana si Arad. Program de lucru in ture. Detalii la nr de tel. Cerinte -seriozitate -cazier curat - atitudine civilizata si responsabila

 • 4

  Angajam agenti de securitate

  latura-te echipei noastre ! RooF SECURITY SRL angajeaza FEMEI sau BARBATI , agenti de securitate, CU sau FARA atestat , pentru obiectivele situate in Zona Industriala N-V Arad! Program: 12 24 - 12 48. SAU 24 cu 48. Atestatul se poate obtine ulterior, in perioada in care persoana este angajata. Oferim posibilitatea aderarii la aceste posturi si doamnelor si domnilor de peste 45 de ani, daca sunt seriosi, activi şi dornici de muncă. Punctualitate privind plata salariilor.

 • 11

  Angajări Agenți Securitate-Piețe Arad

  Firmă de Securitate angajează Agenți de Securitate,cu și fără experiență,cu vârsta între 45 și 58 ani,femei sau bărbați,pt.Piețe Arad cu Jumătate de Normă,90 ore pe lună,nouă ture (interval orar 20 -06) Oferim și pretindem seriozitate! Informații doar la telefon!

 • 10

  Firma de securitate

  Angajăm agenți de securitate cu sau fără atestat în Arad salariul atractiv detalii la tel . Și doi șoferi categoria. B

 • 3

  Mentenanță electronice

  Fac mentenanță la Pc, Laptop,PlayStation , Xbox și upgrade doar la calculatoare

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad

Localități

Salvează căutarea