Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Tura de noapte Slatina. CERERE JOB...

  Caut post de muncă la pază de noapte Slatina sau locații limitrofe, cam 5 - 10 km distanță de obiectiv. Pt deplasări, dețin auto propriu. 54 ani domiciliu stabil cazier fără înscrisuri. Disponibil cu începere imediat a activității cu posibilitate de a lucra și în weekend*uri sau sărbători. Detali sau amănunte la tlf sau interviu. P. S. - nu dețin atestat agent pază.

 • 2

  Agent de securitate

  Obiectiv firma Menatwork , situat pe centura între ieșirea Berceni și ieșirea Popești Leordeni, cautam agenți cu atestat cu vârsta pana la 55 de ani din zona . Salariu atractiv.

 • 4

  Agenti securitate

  Compania de paza RO isi mareste echipa! Angajam sef tura și doamne pentru receptie la obiectiv Chipita. Sef tură program 24 cu 72, tarif 11 RON. Agent fată recepție program 24 cu 72, tarif 10,5 RON. Tichete de masa separat de tarif! Oferim: Transport gratuit din urmatoarele zone: Domnești, Bragadiru, Clinceni, Prelungirea Ghencea, Șoseaua de centură pod Bragadiru si Gara Domnești. - acordarea de prime pentru merite deosebite; - școlarizare în privința obținerii atestatului; - contract de munca pe perioada nedeterminata; - medicina muncii gratuit; - posibilitate de avansare. Oferim seriozitate și cerem la schimb seriozitate! Contact: Marcel Amariutei

 • 62

  Angajam agenti securitate

  SC AEK SECURITY DIVISION angajeaza agenti securitate in conditii avantajoase,in spatii comerciale din Roman, judetul Neamt.Relatii de luni pana vineri intre orele 09:00 - 15:00 la tel. 0747185746

 • 5

  agenti paza SC STRO SRL

  Firma de paza SC STRO S.R.L. angajeaza agenti de paza pentru depozitul PROFI de la SAG. Se asigura transport din Timisoara si se ofera salariu atactiv. Contact: POPESCU Tel:

 • 5

  Angajam Agenti Paza

  Firma de paza OPTIMUS INTERSERVICE S.R.L. angajeaza agenti de paza pentru FM Logistic - Dudesti. CONTACT: POPESCU,

 • 3

  Angajari sc stro srl

  Firma de paza SC STRO S.R.L. angajeaza agenti de paza pentru magazine PROFI in Timisoara. Contact: POPESCU

 • 1

  Domn doresc angajare

  DOMN DORESC ANGAJARE FULL TIME IN DOMENIU PAZA DETIN ATESTAT DE PAZA INAFARA DE MALLURI MARKETINGURI TELEFON 0770/307514

 • Agent de securitate sau șofer cat.B

  Caut de muncă,agent de securitate,dețin atestat...sau șofer distribuție pe Suceava,exclus comunitate.

 • 4

  Angajam Agenți de securitate paza și recepție clienti

  Complexul Comercial Egros angajează agenți de securitate cu atestat, cu domiciliul în municipiul Iași, cu o experienta de minim 2 ani, tineri și dornici de a începe activitatea în cadrul companiei noastre. Posturile sunt: -Agenți de securitate paza obiectiv complex comercial(verificarea obiectivului, depistarea și excortarea înafara obiectivului a persoanelor recalcitrante, intervenții la cererea beneficiarului/chiriașului, asigurarea Pazei obiectivului pe timp de zi și noapte conform fisei postului etc) -Agenți de securitate paza obiectiv /recepție Turn Office(primirea și îndrumarea persoanelor, înregistrarea persoanelor, intervenție în cazul solicitărilor, cunoștințe minime în domeniul PC) Salar motivant, permisul auto nu este obligatoriu dar constituie un avantaj la selecția candidatului

 • 26

  SGS Alert Systems angajeaza

  Firma de securitate SGS Alert Systems angajeaza: -Agenti securitate -tehnician sisteme de securitate -dispecer Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt, de luni pana vineri, in intervalul orar 9-16

 • 8

  Angajam agenti de securiate pentru municipiul Bucuresti

  Firma de paza angajeaza agenti de securitate pentru farmacie in Vitantis Shopping Center (Targ Vitan Barzesti) si Cora Alexandriei.Salariu 3000 lei net (bani in mana).

 • 3

  Agenți securitate

  Societatea Tiger Security Services angajează Agenți securitate. Atestatul constituie avantaj dar putem școlariza și persoane neatestate. Ca și zonă de competență pentru acest mesaj în Sectorul 2 București. Pentru detalii și informații suplimentare L-V 08.00-16.00 Tel.

 • 2

  Angajare agent de securitate

  Obiectiv ECO SUD VIDRA(Groapa de gunoi Vidra) cautam agenți sau agente cu atestat cu vârsta pana la 55 de ani din zona . Salariu atractiv.

 • 1

  Agent de securitate caut un loc de muncă în Oradea

  Caut loc de munca ca si agent de securitate (PAZĂ) cu atestat ofer si rog seriozitate din partea angajatorului doar pe timp de noapte.URGENT!!!Multumesc.

 • 64

  Angajam Agenti de Securitate

  Angajăm Agenți de Securitate pentru Mun. Constanța. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul pleacă de la 2.150,00 lei net. Sunați la tel. sau de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

 • 2

  Angajam agenți de securitate Cluj Napoca

  Firma Securitas Services angajează agenți de securitate in magazinele de haine din Vivo și Platinia. Cluj .

 • Angajăm AGENȚI SECURITATE

  Căutăm coleg pentru obiectiv din zona GHIRODA.

 • Angajăm AGENȚI SECURITATE

  Căutăm coleg pentru obiectiv din zona GHIRODA.

 • 30

  Angajăm Agenți de Securitate

  Printre cele mai vechi și mari societăți de securitate din Timiș angajează personal calificat sau necalificat pentru paza obiectivelor de tip DEPOZIT din zonele industriale timișorene. Oferim: - școlarizare/ atestare GRATUITĂ; - fișa medicală GRATUITĂ; - tichete de masă; - salariu punctual; - echipament calitativ. Informații detaliate la numărul:

 • Salveaza cautarea