Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3700 lei! Cerinte minime 8 clase. Beneficii: - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte doi trei - opt trei zero - cinci sapte opt

 • Imi caut loc de munca urgent mai multe detali

 • 1

  Caut loc de muncă Pompier sau Paza. Am atestat de pompier și atestat de paza ,permis de conducere cat B. Am 35 de ani. Mă interesează serviciu în ture de preferat 24/72. Rog și ofer seriozitate.

 • Caut loc de muncă în Beiuş s-au Oradea cu contract şi cazare aştept oferte bune şi serioase.

 • Tânăr 30 de ani , dețin permis auto categoria B , caut loc de muncă , ca și agent pază/securitate , în ture la programul 24/72 !

 • 20

  ANGAJAM AGENTI INTERVENTIE PENTRU ORADEA .NECESAR PERMIS DE CONDUCERE CATEGORIA B .SALARIZARE INTRE 1600-2800 , LA CARE SE ADAUGA TICHETE DE MASA .0259428308, cv LA ADRESA DE E-MAIL :

 • 5

  Recrutam personal din Oradea ,sau din localitatile invecinate. Locatie: magazin bricolaj-Oradea Atributii: - asigurarea monitorizarii intregii activitati din incinta obiectivului; - verificarea si supravegherea functionarii in conditii normale a sistemelor de securitate, detectie incendiu, etc; - supravegherea permanenta a accesului persoanelor; - transmiterea solicitarilor de remediere a defectiunilor tehnice constatate; - actiunea conform procedurilor in cazuri de alarma. Cerinte: - studii medii absolvite,calificare in domeniu,atestat - certificat de absolvire Dispecer centru de alarma - reprezinta un avantaj, - experienta profesionala pe un post similar - reprezinta un avantaj, - cunostinte solide de operare PC (word, excel), - atentie distributiva, capacitate de gestionare simultana a mai multor probleme, - rezistenta la stres si stapanire de sine in situatii de alarmare. Oferim: Salariu atractiv,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru informatii sunati la -fara SMS,intre orele 08:00-17:00

 • Cu atestat,vechime 8 ani securitate,paza si protectie,7 ani în cadrul armatei,am lucrat si ca dispecer sisteme securitate.

 • Salveaza cautarea