Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam personal in domeniul "Paza si Protectie." cu sau fara atestat si cunostinte in monitorizare video, inclusiv femei. Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program de zi si noapte, prin rotatie, 12h muncite - 24h liber. Se ofera scolarizare celor fara atestat, salariu la timp 3.000 lei/luna! Cerinte minime 12 clase. Atributii: Supravegherea magazinului : video si patrula magazin; Prevenirea pierderilor si a furturilor; Pastrarea ordinii si linistii in cadru magazinului; Cerinte: Seriozitate Conditie fizica buna; varsta maxima 50 ani, Aspect placut si ingrijit. Experienta in domeniu . Oferim: Salariu atractiv ,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe Whats App : 0 7 sase patru - 9 9 - 6 6 - 7 1.

 • Absolvent al facultatii de drept, am absolvit urmatoarele cursuri: Dispecer centru de alarma, Manager de securitate, Agent de securitate. In domeniul securitatii am experienta ca agent de securitate, dispecer centru de alarma inclusiv pe monitorizare video. Posed cunostinte avansate din legislația securitatii dar și juridice. Caut loc de muncă in domeniul securitatii private cel puțin pe un post de conducere Sef serviciu de securitate. Detin si alte competențe profesionale: Antreprenoriale, formator, manageriale și in IT. Accept si funcția Administrator pentru obținerea/reinnoirea licenței de functionare conform art 25 alin 2, lit d, din HG 301/2012. Ofer si rog seriozitate si responsabilitate. Va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu numar de telefon si o sa va contactez in cel mai scurt timp. Multumesc.

 • Caut loc de munca ca si agent de securitate cu atestat ofer si rog seriozitate din partea angajatorului.Multumesc

 • 15

  Sc. Paza Protectie, angajeaza urgent agenti de securitate (numai barbati) din Oradea si zonele limitrofe, atestati, pentru obiective in zona Tileagd -Bihor. Salariul Net. 2.400 Lei. Relatii la tel. intre orele 9,00 - 16,00, de L -V. Nu raspund la mesaje!

 • 1

  Agenți de securitate și dispecer centru alarma. Cerinte: experiență minimă 1 an în acest domeniu, atestate care atestă dreptul de a lucra în fiecare domeniu, cunoștințe operare PC (dispecer) . CV-urile se trimit prin mesaj. După vizualizarea CV-ului o sa va contactam noi, pentru a programa interviul.

 • 10

  Recrutam personal din Oradea ,sau din localitatile invecinate. Locatie: magazin bricolaj-Oradea Atributii: - verificarea si supravegherea magazinului; - supravegherea permanenta a accesului persoanelor; Cerinte: - studii medii absolvite,calificare in domeniu,atestat (fara) - experienta profesionala pe un post similar - reprezinta un avantaj, - atentie distributiva, capacitate de gestionare simultana a mai multor probleme, - rezistenta la stres si stapanire de sine in situatii de alarmare. Oferim: Salariu atractiv,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru informatii sunati la -fara SMS,intre orele 08:00-17:00

 • 1

  Caut loc de muncă Pompier sau Paza. Am atestat de pompier și atestat de paza ,permis de conducere cat B. Am 35 de ani. Mă interesează serviciu în ture de preferat 24/72. Rog și ofer seriozitate.

 • 1

  Angajam agenti interventie pentru zona Beius, obligatoriu permis de conducere B. cv la e-mail , tel

 • 1

  STUDII SI CUNOSTINTE CERUTE DE POST Sa fie absolvent de coală profesională sau liceu. Sa fie absolventul unui curs de specialitate: curs de agen i de pază Sa cunoasca regulile SSM si PSI cerute de activitatea desfasurata Sa cunoasca politicile si procedurile de lucru, regulamentele interne Sa cunoasca legislatia cu privire la statutul personalului angajat al firmelor de paza si securitate Sa cunoasca legislatia rutiera EXPERIENTA MINIMA CERUTA DE POST Avizul organului de politie; Ordin de serviciu port-armă ; Permis conducere categoria B . COMPETENTE SPECIFICE POSTULUI viteza de reactie; forta fizica si rezistenta psihica; disciplina, punctualitate, constiinciozitate; spirit de echipa si spirit de initiativa; abilitati de comunicare si manageriere a situatiilor de criza; abilitati de promovare a imaginii firmei.

 • 7

  Angajam personal in domeniul "Paza si Protectie." cu sau fara atestat si cunostinte in monitorizare video, inclusiv femei. Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program de zi si noapte, prin rotatie, 12h muncite - 24h liber. Se ofera scolarizare celor fara atestat, salariu la timp 3.000 lei/luna! Cerinte minime 12 clase. Atributii: Supravegherea magazinului : video si patrula magazin; Prevenirea pierderilor si a furturilor; Pastrarea ordinii si linistii in cadru magazinului; Cerinte: Seriozitate Conditie fizica buna; varsta maxima 50 ani, Aspect placut si ingrijit. Experienta in domeniu . Oferim: Salariu atractiv ,bonuri de masa,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe Whats App : 0 7 sase patru - 9 9 - 6 6 - 7 1.

 • Cu atestat,vechime 8 ani paza,securitate,protectie,7 ani în cadrul armatei,am lucrat si cu sisteme de securitate , disponibil si la deplasari!

 • Cu atestat,vechime 8 ani securitate,paza si protectie,7 ani în cadrul armatei,am lucrat si ca dispecer sisteme securitate.

 • Atestat agent securitate,vechime 8 ani+7ani în cadrul armatei,am lucrat i cu sisteme supraveghere.Dacă sunte ți interesați de mine,a tept telefon,numai oferte serioase.

 • 1

  Caut loc de munca,Full time 12/24,24/48,24/72 ,disponibil i cu deplasare,paza,protectie,securitate,dispecerat,paza si protectie transport....

 • Caut loc de muncă în Beiuş s-au Oradea cu contract şi cazare aştept oferte bune şi serioase.

 • 1

  Angajam agenti de securitate ,barbati cat si femei pentru zona retail Candidatul ideal: Studii minime 10 clase Experienta in domeniul magazinelor Atestat profesional de agent paza si protectie sau in curs de atestare (minim) Experienta in asigurarea securitatii spatiilor comerciale (constituie avantaj) Descrierea jobului: Asigura paza si securitatea bunurilor, clientilor si angajatilor; Verifica prin sondaj corectitudinea facturarii produselor la casele de marcat; Controleaza ambalajele produselor voluminoase achizitionate de clienti si corectitudinea facturarii acestora; Asigura un climat de siguranta clientilor si angajatilor magazinului. Locatie: Oradea Seriozitate, punctualitate Aspect placut si ingrijit. Oferim: Salariu atractiv ,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Program de lucru de la 7 la 21, 2 zile cu doua libere cv primim la adresa pentru orice informatie astept sa ma contactati la nr de tel

 • 4

  Angajam agenți de securitate la Metro Oradea.

 • 1

  angajam dispeceri monitorizare video in incinta unui magazin doar cu experienta si atestat profesional de paza

 • 2

  Angajam agenti de securitate barbati cat si femei pentru zona retail Candidatul ideal: Studii minime 10 clase Experienta in domeniul pazei bunurilor si valorilor Atestat profesional de agent paza si protectie sau in curs de atestare (minim) Experienta in asigurarea securitatii spatiilor comerciale (constituie avantaj) Descrierea jobului: Asigura paza si securitatea bunurilor, clientilor si angajatilor; Verifica prin sondaj corectitudinea facturarii produselor la casele de marcat; Previne si combate sustragerile si distrugerea produselor din magazine; Controleaza ambalajele produselor voluminoase achizitionate de clienti si corectitudinea facturarii acestora; Asigura un climat de siguranta clientilor si angajatilor magazinului. Locatie: Oradea Seriozitate, punctualitate Aspect placut si ingrijit. Oferim: Salariu atractiv ,bonusuri pentru performanta,posibilitati de promovare. Program de lucru 2 zile cu doua libere cv primim la adresa pentru orice informatie astept sa ma contactati la nr de tel

 • Salveaza cautarea