Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Societate comerciala este in cautare de : - AGENTI DE SECURITATE, - AGENTI DE INTERVENTIE - DISPECERI. Beneficii: -contract de munca integral; -salariu competitiv, se plateste la timp, -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare, -performanta este recunoscuta si recompensata, - posibilitati de promovare, - oferim calificarile necesare posturilor. Responsabilitati: AGENT DE SECURITATE/INTERVENTIE -Asigurarea ordinii si securitatii in obiectiv; -Rezolvarea incidentelor de securitate; -Informarea operativa privind ordinea si securitatea in obiectiv; -Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului; -Completarea documentelor specifice serviciului de securitate; DISPECER Activitati principale: - Monitorizeaza starea de functionare a sistemelor; - Monitorizeaza camerele video din locatie; - Respecta procedurile de lucru stabilite in reltia cu beneficiarul; - Mentine legatura telefonic cu coordontorul de securitate; - Informeaza beneficiarul cu privire la evenimentele sesizate in incinta obiectivului. Dacă ești o persoană organizată, motivată, sociabilă și cu abilități bune de comunicare, te așteptăm în echipa noastră.

 • 3

  S.C. CALIFICARI OVI-CRIS S.R.L. organizeaza cursuri de calificare pentru " AGENT DE SECURITATE" (paza). Persoanele interesate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii : - sa aiba cetatenia romana; - minim 8 clase; - varsta minima 18 ani; - apt medical serviciu de paza; - sa nu aiba antecedente penale. La finalizarea cursului, absolventii vor primi un ATESTAT si CERTIFICAT DE CALIFICARE. Pret 450 RON

 • Caut de lucru ca paznic.

 • ANUNT DE ANGAJARE SGC GUARD ALARM S.R.L, cu sediu social în Bucuresti, Punct de lucru Cluj - Napoca, societate cu capital integral privat, avand ca domeniu de activitate paza obiectivelor, bunurilor, valorilor i protec ia persoanelor, anunta selectie de personal pentru: AGENTI DE SECURITATE CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR: Studii gimnaziale / medii, atestat de agent securitate, fara antecedente penale PAZNICI CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR: Studii gimnaziale / medii, fara antecedente penale. Oferim posibilitatea de calificare la locul de munca. DESCRIEREA POSTURILOR: Se asigura paza si securitatea bunurilor, clientilor si angajatilor. Programul de lucru este in functie de obiectivul supravegheat. Mai multe detalii se pot obtine la numarul de telefon: , in intervalul 8.00-16.00, de luni pana vineri. Solicitarile se pot trimite si pe adresa de email:

 • 3

  Securitas România angajează agenți de securitate cu atestat sau curs de agenți pentru orașele Baia Mare și Satu Mare. Tf .

 • 6

  Angajam agenti securitate, pentru obiective situate in Baia Mare. Tarif foarte bun ( 10 lei / ora plus bonus 200 lei net, lunar), program de 12 ore, urmat de o zi liber.

 • Angajam agenti de securitate in Sighetu Marmatiei.

 • 1

  Angajez agenti de securitate cu sau fara atestat.

 • Serios caut în domeniul securității ca agent cu armă sau armurier la o firmă privată sau pază, nu caut la magazine...!!! Va mulțumesc tel.informatii ALEX

 • 5

  Firmă de pază angajează SEF DE TURA SI AGENTI DE SECURITATE pentru unul din obiectivele noastre din BAIA MARE, jud. MARAMURES. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate.

 • 1

  DescriereSC SPEED FIRE PROTECTION SRL, angajam personal cu rolul de servant pompier pentru diverse obiective, cu sau fara experienta. CERINTE: Certificat calificare / atestat servant pompier (nu este obligatoriu) Disponibilitate pentru lucru in schimburi BENEFICII : Contract individual de munca pe o perioada nedeterminata Conditii bune de munca Echipament individual de lucru si de interventie Pachetul salarial se discuta la interviu ( conform noilor prevederi legale in domeniu legislatiei muncii ). Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Descrierea jobului: Intervine in cazul situatiilor de urgenta Efectuarea serviciului de rond conform programului si itinerariului Efectuarea activitatilor de pregatire; Efectuarea activitatilor premergatoare interventiei; Executarea interventiei; Intretinerea mijloacelor tehnice de interventie din dotare; Prevenirea incendiilor Salvarea persoanelor, animalelor si bunurilor. Descrierea companiei: Servicii Private Pompieri. Interventia in caz de incendiu prin echipe specializate si autospeciale de pompieri. Monitorizarea sistemelor de detectie a incendiilor. Exercitii de evacuare. Demonstratii stingere incendiu. Demonstratii acordare prim ajutor. Dispozitive servanti cu autospeciale la concerte, meciuri de fotbal, filmari, diverse evenimente.

 • Salveaza cautarea