Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam agenti pe interventie .

  Angajam agenti pentru interventie , zona Baia Mare. Cerinte : - permis de conducere categoria B ( obligatoriu ) ; - fara înscrisuri în cazierul judiciar ;

 • 11

  Curs de calificare Agent de Securitate

  S.C. CALIFICARI OVI-CRIS S.R.L. organizeaza cursuri de calificare pentru " AGENT DE SECURITATE" (paza). Persoanele interesate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii : - sa aiba cetatenia romana; - minim 8 clase; - varsta minima 18 ani; - apt medical serviciu de paza; - sa nu aiba antecedente penale. La finalizarea cursului, absolventii vor primi un ATESTAT si CERTIFICAT DE CALIFICARE.

 • 2

  Angajam agenti de securitate/interventie

  Societate comerciala este in cautare de : - AGENTI DE SECURITATE, - AGENTI DE INTERVENTIE Beneficii: -contract de munca integral; -salariu competitiv, se plateste la timp, -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare, -performanta este recunoscuta si recompensata, - posibilitati de promovare, - oferim calificarile necesare posturilor. Responsabilitati: AGENT DE SECURITATE/INTERVENTIE -Asigurarea ordinii si securitatii in obiectiv; -Rezolvarea incidentelor de securitate; -Informarea operativa privind ordinea si securitatea in obiectiv; -Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului; -Completarea documentelor specifice serviciului de securitate; Dacă ești o persoană organizată, motivată, sociabilă și cu abilități bune de comunicare, te așteptăm în echipa noastră.

 • Angajam agenti securitate/interventie, dispeceri.

  Societate comerciala este in cautare de : - AGENTI DE SECURITATE, - AGENTI DE INTERVENTIE - DISPECERI. Beneficii: -contract de munca integral; -salariu competitiv, se plateste la timp, -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare, -performanta este recunoscuta si recompensata, - posibilitati de promovare, - oferim calificarile necesare posturilor. Responsabilitati: AGENT DE SECURITATE/INTERVENTIE -Asigurarea ordinii si securitatii in obiectiv; -Rezolvarea incidentelor de securitate; -Informarea operativa privind ordinea si securitatea in obiectiv; -Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului; -Completarea documentelor specifice serviciului de securitate; DISPECER Activitati principale: - Monitorizeaza starea de functionare a sistemelor; - Monitorizeaza camerele video din locatie; - Respecta procedurile de lucru stabilite in reltia cu beneficiarul; - Mentine legatura telefonic cu coordontorul de securitate; - Informeaza beneficiarul cu privire la evenimentele sesizate in incinta obiectivului. Dacă ești o persoană organizată, motivată, sociabilă și cu abilități bune de comunicare, te așteptăm în echipa noastră.

 • 5

  Angajez agent securitate

  Angajam agenti de securitate cu sau fara atestat. Detalii la numarul de telefon

 • încălțăminte damă diferite modele

  Livram doar pe teritoriul româniei

 • 7

  Dispecer centru de alarma

  ANGAJAM OPERATORI DISPECERI CERINTE : - STUDII LICEALE - DOMICILIUL IN BAIA MARE SAU IN APROPIERE

 • 16

  Firma de paza angajeaza agenti de securitate - SIGHET, JUD. MARAMURES

  Firmă de pază angajează agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre din SIGHET, JUD. MARAMURES. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate.

 • Agent de Securitate/Interventie

  Agent de Securitate cu atestat profesional si exrienta de peste 10 ani la orce fel de Obiectiv,caut un loc de munca la Firme private si de Stat sau in colaborare.Limbi International-Engleza,Italiana nivel avansat,dar fara permis auto.Nr de contact- .Rog si ofer seriozitate maima !

 • Salveaza cautarea