Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Satu-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam urgent agenti de securitate cu/fara experienta, cu/fara calificare pentru DIVERSE obiective. Cerinte : - fara antecedente penale: - capacitate de comunicare; - aspect fizic ingrijit; - seriozitate - studii medii - Transport gartuit din zona se asigura gratuit echipament de lucru adecvat conform solicitarilor si cerintelor beneficiarului; va rugam sa ne contactati la Whats App : Zero Sapte Patru Noua- Cinci Sase Sase - Sase Doi Noua

 • 5

  Companie securitate, angajeaza agent de securitate, pentru obiectiv situat in Satu Mare. Program de lucru luni -vineri intre orele 1 , tarif 9 lei / ora. Conditii: - detinator atestat agent securitate sau inscris la curs -fara antecedente in cazierul judiciar - de preferat persoana pana in 50 ani, aspect fizic care sa impuna, barbat, rexistent la efort (se lucreaza in picioare). -fara vicii ( in special alcool).

 • 5

  Angajam agenti securitate, in Carei, cu atestat sau fara atestat( cursam noi), tarif 8,5 lei pe perioada de proba, 9 lei dupa finalizarea perioadei de proba. Nu este post unde sa se lucreze in ture, ci se lucreaza doua zile, cu doua liber. Tel

 • 5

  Agenti de securitate in obiective din Satu Mare , Carei. Tf. . Rog seriozitate.

 • 1

  Compania Civitas, lider de piata in domeniul serviciilor de securitate, angajeaza Agent de securitate Programul: - 12/24,12/48 Descrierea postului: Activitati specifice de protectie a persoanelor si bunurilor. (-se dezvolta in functie de caracteristicile exacte ale postului / Cerinte speciale tracktick) Experienta in domeniu si o buna conditie fizica constituie un avantaj. Civitas este o companie care isi respecta angajatii, asigurand cele mai bune conditii salariale si de dezvoltare personala din industrie. Vrei sa te alaturi echipei noastre? Detalii puteți obține la numarul de WhatsApp: 07 trei doi sase zero trei unu sase noua !

 • 6

  Angajam Ag Securitate cu atestat sau adeverinta cum ca este inscris la scoala detali intre ora 8.00si 15.00

 • 5

  Elvetia Thun angajare directa si contract semnat cu angajatorul elvetian. Agenti de paza Atributiile: Sa inspecteze cladirile sis a le protejeze impotriva furtului sau avarierii Sa pazeasca cladirile din urbanizare. Sa pazeasca vehicule in parcarile particulare. Sa pazeasca parcurile de joaca. Programul de munca 24 cu 48 libere in total 240 ore muncite. Contractul de munca este pe o perioada nedeterminata. Net 20 franci elvetieni pe ora. Plata se face saptamanal. Transport zilnic la locul de munca dus intors este asigurat. Cazarea este asigurata in camere individuale, conditii bune in apartamente. Pentru inscrieri sunati zilnic, de luni pana vineri inclusiv in weekend la numarul de telefon 335332951 din Elvetia dar sa puneti prefixul in fata numarului 0041 Sunati insistent dupa orele 11 ziua, orele Elvetiei, respectiv orele 12, fus orar Romania pana seara tarziu. Vorbim romaneste.

 • 13

  Angajam agenti de securitate la obiective din Satu Mare. Oferim si solicitam seriozitate!

 • SC SPEED FIRE PROTECTION SRL, angajam personal cu rolul de servant pompier pentru diverse obiective, cu sau fara experienta. CERINTE: Certificat calificare / atestat servant pompier (nu este obligatoriu) Disponibilitate pentru lucru in schimburi BENEFICII : Contract individual de munca pe o perioada nedeterminata Conditii bune de munca Echipament individual de lucru si de interventie Pachetul salarial se discuta la interviu ( conform noilor prevederi legale in domeniu legislatiei muncii ). Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Descrierea jobului: Intervine in cazul situatiilor de urgenta Efectuarea serviciului de rond conform programului si itinerariului Efectuarea activitatilor de pregatire; Efectuarea activitatilor premergatoare interventiei; Executarea interventiei; Intretinerea mijloacelor tehnice de interventie din dotare; Prevenirea incendiilor Salvarea persoanelor, animalelor si bunurilor. Descrierea companiei: Servicii Private Pompieri. Interventia in caz de incendiu prin echipe specializate si autospeciale de pompieri. Monitorizarea sistemelor de detectie a incendiilor. Exercitii de evacuare. Demonstratii stingere incendiu. Demonstratii acordare prim ajutor. Dispozitive servanti cu autospeciale la concerte, meciuri de fotbal, filmari, diverse evenimente.

 • 2

  Angajam agenți securitate pentru obiective din orașul Satu Mare.

 • Salveaza cautarea