Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Bistrita-Nasaud Bistrita Companii

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Consultant in vanzarea creditelor

  Cautam consultanti care sunt dispusi sa colaboreze prin PFA, SRL sau II. Daca ai experienta nu ezita sa aplici, te vrem in echipa noastra. Candidatul ideal: Atitudine profesionista, orientata asupra nevoilor clientului Concentrare pe atingerea rezultatelor Persoana pozitiva si atenta la detalii, cu un dezvoltat simt de observatie Excelente abilitati de interactionare Responsabilitati: Vei oferi consultanta prin telefon clientilor, in vederea identificarii nevoilor pentru finalizarea procesului de vanzare Vei oferi consultanta de specialitate clientilor in vederea obtinerii si completarii documentatiei de credit Ce beneficii vei primi: - Program flexibil - Comsion din vanzarea creditelor - Oportunitatea de a lucra intr-o companie stabila si cu potential

 • 7

  Angajăm reprezentant vânzări materiale de construcții

  Societatea Amalfi Start Construct SRL își mărește echipa! Ești o persoană responsabilă, cu spirit de inițiativă și flexibilă? Îți dorești dezvoltarea carierei în domeniul vânzărilor de materiale de construcții? Noi avem soluția! Candidatul ideal: absolvent de studii medii/superioare, studiile din domeniul construcțiilor reprezintă un avantaj; experiența în domeniul vânzărilor constituie avantaj; cunoștinte și abilități de operare PC (MS Office); abilități excelente de comunicare și negociere; abilități de lucru în echipă; orientare către cerințele pieței și nevoile clienților; orientare către rezultate și performanță; seriozitate și corectitudine; etică profesională; flexibilitate, adaptabilitate și inițiativă; disponibilitate pentru deplasări; permis de conducere categoria B. Principalele responsabilități: asigură promovarea și vânzarea produselor oferite de societate în zona deservită; negociază contractele cu clienții și urmărește derularea lor până la stingerea creanțelor; administrează și dezvoltă portofoliul de clienți existent în zona deservită; obține și centralizează informații din și despre piața specifică; furnizează periodic conducerii rapoarte de vânzări și analize de piață și produse pentru zona deservită. Ce oferim: pachet salarial motivant, salariu fix + bonusuri din vânzări training în vânzări; mediu de lucru stimulativ; posibilitate de avansare; În cazul în care considerați că îndepliniți cerințele de mai sus și sunteți interesat/ă de acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa:

 • 1

  Agent vanzari-Bistrita

  Îți dorești un loc de muncă unde să evoluezi și să fi recunoscut și apreciat pentru performanțele tale? Îți dorești un mediu plăcut de muncă? Atunci ai găsit locul potrivit! Descrierea companiei Distribuitor autorizat in România cu peste 100 de ani de experiența internațională in marketing, management și vânzări. Prezenți in România din 1994 cu filiale deschise in Brașov, București, Alba Iulia, Targu-Mureș, Deva, Constanța, Arad, Oradea, Sibiu, Ploiești, Timișoara, Târgoviște, Buzău. Be pozitive! We are pozitive! Cerinte: Permis de conducere categoria B. Dispus spre a folosi mașina personală in interes de serviciu (ofera un avantaj in selectarea angajatilor). Prezentabil și respectuos. Inițiativa,comunicare, setare. Abilitați de comunicare,negociere și relaționare cu clienții (persoane fizice și juridice). Persoana dinamica, responsabila, orientata către client și atingerea obiectivelor. Spirit de echipa. Experiența anterioară nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj. Descrierea jobului Prezentarea și promovarea produselor companiei. Negocierea termenelor de vanzare,livrare și plata. Administrarea și dezvoltarea portofoliului de clienți. Benficii: Pachet salarial motivant plus comisioane. Decontarea combustibilului. Bonusuri in funcție de performanță. Training inclus. Posibilități reale de afirmare și avansare in cadrul companiei. Mediu de lucru plăcut. Program flexibil. Echipa tânăra, team-buildinguri periodice. Ce oferim? Dezvoltare profesională, oportunități de promovare, siguranța unui parteneriat pe termen lung. Compania noastră este in plină expansiune și avem posturi disponibile in diferite domenii. Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră depune un CV direct în platforma OLX sau la numărul de telefon din descriere! Te așteptăm cu drag,să faci parte din echipa noastră!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bistrita-nasaud

Localități

Bistrita
Salvează căutarea