Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bistrita-nasaud

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Oferim job de acasa peste fete , baieti si cupluri care au peste 18 ani , stiu limba engleza , detin un laptop sau un pc si au conexiune la internet pentru jobul de W E B M0del 0nline . Oferim Plata saptamnala si procentaje de la 75 % din incasari . Pentru mai multe informatii ne puteti contacta : ^^^^^^C0NTACT - V I D E 0 C H A T - de - ACASA - W H A T S A P P - zero 7 cinci 7 trei 9 doi unu 7 noua^^^^^^^

 • Pensiunea Minerva din localitatea Bistrita angajeaza cameristă Tel: 0742332093

 • Societate comerciala cu 25 ani vechime in productia si montajul de tamplarie din Al si PVC, angajeaza muncitori , pentru sectia de tamplarie din Aluminiu si PVC.

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la ,sau să sunați lapentru a discuta direct cu un consultant.

 • Cautam sudori certificati pentru o gama larga de clienti.Ca sudor certificat, sunteti responsabil pentru lucrari de sudurade inalta calitate, inclusiv sudarea conductelor si a constructiilor metalice, de exemplu pentru constructia de masini si echipamente. Cerințe: -Certificat de baza de siguranta VCA sau acordul de a realiza unul -Cetificat: MIG-MAG\ TIG\ CO2 -Optional certificate pentru mai multe tipuri de materiale Competente necesare: -Cunoasterea\afinitatea cu desenul tehnic -Bune abilitati de comunicare -Cunostinte de limba olandeza/engleza la nivel conversational -Atitudine flexibila fata de schimbarea orelor de lucru (seri\week-end-nopti) -Permisul de conducere B si transportul propriu reprezinta un beneficiu Conditii: -Se ofera cazare si decontarea drumului de la cazare la locul de munca. -Program de 40 de ore pe saptamana. -Posibilitatea de a pleca la fiecare 8 saptamani in tara, trasportul fiind platit de catre companie. -Posibilitatea de a realiza certificatul VCA in Olanda dupa sosire. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat!

 • Căutăm montatori cu experiență în domeniul construcțiilor de oțel pentru companii de renume in domeniul constructiilor de otel. Aceste companii au proiecte la nivel national si international. Cerințe: Diploma de inginerie mecanica (MBO) Experienta ca inginer constructor Posesia certificatului VCA și Hoogwerker sau dispus să realizeze acest lucru Diplomele de sudura sunt un plus. Afinitate cu contexte tehnice Bune abilități de comunicare Fără teamă de înălțimi Cunostiite de limba olandeza sau engleza Detinerea permisului categoria B si propriul transport reprezinta un plus Atitudine flexibilă față de schimbarea orelor de lucru (seri / week-end / nopți) Condiții: Se ofera cazare iar costurile de transport de aici catre locul de munca se deconteaza. Program de 40 de ore pe saptamana. Posibilitatea de a pleca la fiecare 8 saptamani in tara, trasportul fiind platit de catre companie. Posibilitatea de a realiza certificatul VCA in Olanda dupa sosire.

 • Pentru mai mulți clienți căutăm imediat sudori Tig pentru industria alimentară. Ca sudor în industria alimentară, construiți sau reparați țevi, dispozitive sau structuri într-un atelier sau pe șantier. De preferință, puteți asambla și / sau monta o țeavă. Pentru mulți dintre clienții noștri, acest lucru este preferat. Cerințe: - experiență relevantă ca sudor Tig în industria alimentară -diplome și / sau certificate de sudor Tig (141) Nivel minim de oțel inoxidabil 3; -pot lucra independent de desen; -lucrati cu exactitate; -munca curata; -de preferinta cu experienta in pipe fitting; -cunoasterea aditivilor; -Cunoașterea materialelor de diferite tipuri de materiale, cum ar fi oțelul carbon și oțelul inoxidabil -cunostinte in procesarea tevilor; Competente: - VCA -Cunoasterea\afinitatea cu desenul tehnic -Bune abilitati de comunicare -Cunostinte de limba olandeza/engleza la nivel conversational -Atitudine flexibila fata de schimbarea orelor de lucru (seri\week-end-nopti) -Permisul de conducere B si transportul propriu reprezinta un beneficiu Conditii: -Se ofera cazare si decontarea drumului de la cazare la locul de munca. -Program de 40 de ore pe saptamana. -Posibilitatea de a pleca la fiecare 8 saptamani in tara, trasportul fiind platit de catre companie. -Posibilitatea de a realiza certificatul VCA in Olanda dupa sosire. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat!

 • club de noapte din germania angajează fete 18+...mai multe detalii la nr 0724888302 sau whatsapp

 • Suntem in cautare de responsabili care pot lucra fie individual fie in echipa, pentru executarea tuturor activitatilor de asamblare si de montare a tevilor in toate pozitiile, pe diferite tipuri de materiale intr-un timp convenient.Pentru a putea fi eligibil trebuie sa fiti familiarizat cu cerintele precizate mai jos. Cerinte Cerințe: -Posesia certificatului VCA sau acordul de a realiza unul -Certificat pentru instalator de flansa (presiune ridicată și / sau joasă) - Formare de certificare Mijloace de stingere mici conform Ghidului SSVV - dacă este necesar, suplimentat cu un certificat de protecție respiratorie + examen medical Competente:-masurarea independenta a conductelor si a anexelor; -afinitate cu desenul tehnic; -bune abilitati de comunicare; -cunostinte de limba olandeza sau germana; -Detinerea permisului categoria B si propriul transport reprezinta un plus; -Atitudine flexibilă față de schimbarea orelor de lucru (seri / week-end / nopți) -Experiență demonstrativă ca instalator independent de țevi în industria petrochimică Conditii:-Se ofera cazare si decontarea drumului de la cazare la locul de munca. -Program de 40 de ore pe saptamana. -Posibilitatea de a pleca la fiecare 8 saptamani in tara, trasportul fiind platit de catre companie. -Posibilitatea de a realiza certificatul VCA in Olanda dupa sosire. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat!

 • Descriere Se lucreaza in echipaj,oferim contract de munca spaniol,salariu 2200€ pt. soferul titular, cu minim un an experienta in transp. international,1400€ pt. al doilea sofer,50€ bonus pt.vorbitorul de limba spaniola.Perioada de munca este de 3 luni pe comunitate cu o pauza de 15 zile.Asiguram transportul, de la si catre casa, iar pauza este platita cu 200€.Acte necesare: permis conducere categoria B,C,C+E, card tahograf,atestat profesional de transport marfa si certificat ADR.Pentru mai multe informati sunati la tel.:0040721759829 (Ro.) sau 0034647615997 (Es.)

 • Angajam vanzator magazin produse fitosanitare,studii necesare lic.agricol,silvic,biochimie, sau atestat agricultor.Salariu atractiv. Magazinul se afla in loc.Beclean,jud.B-N Alte detalii legate de job la nr.de tel. 0745039164.

 • Cu plecari saptamanale pentru fabrica de conserve din Gernania, cautam femei si barbati pentru munca de ambalare, etichetare conserve de diferite sortimente pentru animale sau legume- fructe. Varsta limita 18-50 de ani, seirozitate, contract de munca oferit pe termen de 3 luni cu prelungire, salarizare 8 euro net/ora, cazare contra cost 2-4 pers/camera, program de munca 2-3 schimburi optional, tura de noapte se plateste cu 25% in plus, se lucreaza intre 8-10 ore pe zi, 6 zile din 7. La cerinta muncitorului organizam si transport de la adresa la a dresa. Pnetru depunere dosar se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0749698072.

 • Cautam muncitori calificati sau necalificati dar cu experienta in domeniul constructiilor vopsitori, izolatori, zugravi, zidarie, dulgherie, tencuilei pentru Germania. Contract de munca oferit pe termen de 3 luni cu prelungire, cazare asigurat din partea firmei contra cost, salarizare 9-11 euro net /ora cu posibilitate de marire a salariului in urma probei de lucru. Plecari urgente. Pentru inscriere se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Mai multe detalii la nr de telefon

 • Cautam lucratori in fabrica de cafea in Germania,pentru diferite posturi -ambalare si etichetare 1700 euro -la banda, linia de productie 1700 euro -stivuitorist, 1800 euro -soferi 1800 euro Program de lucru de luni pana vineri, 8 ore pe zi, Cazare gratuita, Acceptam si cupluri Nu este necesara cunoasterea limbii. Telefon 0759 670 132

 • Cautam lucratori in din Norvegia, pentru diferite posturi -ambalare si etichetare 2300 euro -la banda, linia de productie 2300 euro -stivuitorist, 2300 euro -soferi 2300 euro Program de lucru de luni pana vineri, 8 ore pe zi, Cazare gratuita, 2 mese/zi, Acceptam si cupluri Nu este necesara cunoasterea limbii. Telefon 0759 670 132

 • Oferta anului 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi.Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de mail oportunitate.reala @ gmail. com

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !

 • Cautăm zidari ! ! ! Aveți experiență cu așezarea cărămizilor? Doriți să lucrați în domeniul construcțiilor din Olanda? Să vă extindeți experiența profesională și să câștigați mai mulți bani? Ce dorim de la dumneavoastră? Permis de conducere categoria B și mașină proprie. Licență VCA sau disponibilitatea de a obține licența. Competențe de comunicare în limba engleză și/sau germană. Disponibilitate imediată Experiență profesională sau certificare. Ce oferim? Plăți săptămânale la timp. Instructor personal la birou și la șantier. Cazare agreabilă și gratuită în apropierea locului de muncă în timpul șederii dvs. în Olanda. 24 zile de vacanță plătite și 8% primă de vacantă pe an. Asigurare de sănătate. Ore suplimentare. Instruirea VCA este furnizată. Vă punem la dispoziție sculele electrice necesare la șantier.

 • Angajam sofer autocamion pentru curse internationale. Munca in echipaj cu semiremorca frigorifica. Conditii foarte bune in 2 baze in Spania si parcari platite in restul Europei. Flota noastra este cuprinsa din camioane Volvo euro 5 si 6, angajam atat soferi cu experienta cat si incepatori dornici sa se alature unei echipe dinamice si profesionale. Se cere: permis cat. C+E, card digital, atestat transport marfa, nu este obligatoriu atestat ADR. Contact 748811050 sau 0034667905524

 • CERINTE: - Absolventi cu diploma de bacalaureat, - Constituie un avantaj curusrile de vanzari sau lucrator comercial - Abilitati de comunicare SE OFERA: - Conditii de munca civilizate, intr-o echipa dinamica - Tichete de masa - Instruiri periodice

 • Salveaza cautarea