Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bistrita-nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • LOCATIA: Magazin in mall langa Selgros Cerinte: Persoana iubitoare de animale de companie, sociabila, responsabila, corecta, cu spirit de echipa. Cunostinte operare PC la un nivel mediu Descrierea jobului Responsabilitatile postului: Vanzarea hranei si accesorilor destinate animalelor de companie Mentinerea relatiilor directe cu clientii in cadrul magazinului; Rezolvarea cerintelor clientilor si dezvoltarea unor relatii personalizate cu acestia, contribuind astfel la dezvoltarea afacerii; Asigura disponibilitatea produselor in raion prin aprovizionarea permanenta, in functie de necesitati, si aranjarea produsele la raft; Incasarea contravalorii marfii vandute si gestiunea casieriei. Oferta: Pachet salarial motivant. Bonusuri in functie de performanta Formare profesionala continua; Mediu de lucru placut; Posibilitati de dezvoltare profesionala. Descrierea companiei Vabro Retail SRL este o vasta retea de magazine, specializate in comertul de hrana si accesorii pentru animalele de companie , avand un spatiu de expunere de pestem2. Reteaua cuprinde magazine in principale orase ale tarii: Arad,Bacau ,Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Oradea, Pitesti,Piatra Neamt, Iasi, Ploiesti, Suceava, Timisoara , Alba Iulia, Deva,Targoviste,Drobeta Turnu Severin si Buzau. Portofoliul firmei cuprinde pestede produse continand o gama diversificata de hrana si accesorii, produse de uz veterinar si parafarmaceutice, publicatii de specialitate. Asigurand cea mai mare gama de produse si fiind intotdeuna in sprijinul clientilor,Sc Vabro Retail SRL doreste sa-si extinda reteau de magazine in toate orasele medii si mari,atat din Romania cat si din tarile invecinate.

 • S.C. INVERT GRUP S.R.L angajeaza 40 dulgheri si 30 fierari, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, care vor fi remunerati pe masura priceperii si productivitatii lor, cu contract de munca de 8 h/zi, zile libere sambata si duminica. Asiguram transport din judetele Bistrita-Nasaud, Cluj-Napoca, Oradea, Maramures, Salaj, Ialomita, Iasi la santierele in lucru, dar si cazare in containere dormitor. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0753389000, 0753377768 sau 0744311907.

 • Restaurant pizzerie din Bistrita , angajaza ospatari,barmani,ajutor bucatar,bucatar , de preferinta cu experienta.Harnici , ingrijiti si cu simtul organizarii.crezi ca poti fi tu ? Suna la tel. 0745518581 Daca esti motivat vei primi un salariu motivat

 • Descriere job: Asigura conducerea directa a activitatilor de executie a lucrarilor in conformitate cu prevederile documentatiilor tehnice, ale normativelor in vigoare si ale procedurilor tehnice de executie (PTE), la nivelul de calitate si la tennenele stabilite in contractele incheiate cu clientii; Raspunde de implementarea sistemului de management al calitatii in cadrul activitatilor desfasurate de santierul pe care il conduce; Organizarea, controlarea si verificarea activitatii santierului si asigurarea executiei, desfasurarii si finalizarii  lucrarilor in concordanta cu proiectul, normele si conditiile de calitate,  termenele stabilite,conform cerintelor contractuale; Realizarea si urmarirea graficelor de executie; Intocmirea si urmarirea respectarii bugetelor pentru proiectele alocate; Gestionarea, coordonarea si repartizarea utilajelor, logisticii, resurselor  in functie de nevoile santierului  si  de stadiul proiectului; Coordonarea activităţii echipelor proprii, managementul echipei; Coordonarea activităţii subantreprenorilor; Coordonarea activitatii de aprovizionare si mecanizare; Evaluarea si raportarea periodica pana la finalizarea proiectului, verificarea lucrarilor executate; Respectarea procedurile si regulile interne de lucru; Mentinerea relatiei cu autoritatile din domeniul constructiilor si cu colaboratorii; Urmarirea respectarii cerintelor legislatiei in vigoare din domeniul constructiilor, muncii, SSM, PSI, SU, mediu; Verificarea existentei si completarii corecte a documentelor din cartea constructiei si a celor ce deriva din sistemul de management  integrat; Urmarirea si corectarea neconformitatilor posibile; Raspunde de raportarea realizarilor pentru decontarea lunara a productiei executate de santier, corespunzator stadiilor fizice inregistrate si confirmate de clienti ; Cerinte: Absolvent Studii superioare tehnice –  inginer CCIA Prezinta AVANTAJ-  diploma de MANAGER DE PROIECT Experienta profesionala specifica minim 2 ani; Cunostinte de legislatie si normative in domeniului constructiilor; Cunostinte PC - AUTOCAD, Ms Office, MS Project Programe devizerezinta AVANTAJ Permis categoria B Aptitudini de organizare, planificare si control al activitatii, Leadership. Oferta: Pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de performanta Autoturism, telefon de serviciu Ptr i formatii sunati la tel. 0745748378

 • Firma de transport international in plina dezvoltare angajam soferi cu experienta Cerinte: -permis conducere cat BCE -atestat profesional de marfa -adr colete -6(sase) luni experienta in transport international Oferim: camioane Euro5 si Euro 6 plus asistenta tehnica in ruta Aparate de taxare de drum automate pentru fiecare tara Asistenta telefonica 24/7 telefoane smart cu internet Asiguram transportul la camion si inapoi Fara intrerupere in cartea de munca Venit lunar incepand cudaca indeplinesti cerintele si vrei sa lucrezi pentru noi suna la numarul de telefon

 • Recrutor profesional cu peste 5 ani de experienta ofera locuri de munca in domeniul ingrijirii batranilor pe teritoriul Marii Britanii. Oferim seriozitate,cazare contra cost, plata din salar si salariu motivant de la 1600 lire/luna, pana la 2000 lire/luna in functie de orele lucrate, contract de munca. Cerinte:Limba engleza nivel conversational sau mediu. Permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj dar nu e obligatoriu Experienta in domeniu (optional) CV in limba engleza aici sau pe email : Fara Comisioane de Angajare!!!

 • Cu plecari saptamanale pentru fabrica de conserve din Gernania, cautam femei si barbati pentru munca de ambalare, etichetare conserve de diferite sortimente pentru animale sau legume- fructe. Varsta limita 18-50 de ani, seirozitate, contract de munca oferit pe termen de 3 luni cu prelungire, salarizare 8 euro net/ora, cazare contra cost 2-4 pers/camera, program de munca 2-3 schimburi optional, tura de noapte se plateste cu 25% in plus, se lucreaza intre 8-10 ore pe zi, 6 zile din 7. La cerinta muncitorului organizam si transport de la adresa la a dresa. Pnetru depunere dosar se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0749698072.

 • Oferta anului 2019. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC.

 • 1. Atributii principale si sarcini aferente: - planifica activitatea de productie in sectiile de fabricatie. - repartizeaza sarciniile de productie pe echipe sau executanti si controleaza modul de realizare a lor. - punerea in aplicare a standardelor de calitate si asigurarea calitatii. -raspunde de functionarea in bune conditii a echipamentului, aparaturii si utilajelor din dotarea firmei. - autoritate deplina si responsabilitatea conducerii productiei. -elaborarea de proiecte de imbunatatire a productivitatii companiei. 2. Nivel de studii : - studii superioare in domeniul tehnic si cunostiinte tehnice. 3. Experienta: - experienta profesionala relevanta intr-o pozitie similara. 4. Cunostiinte de baza necesara ocuparii postului : - cunostiinte foarte bune de desen tehnic. - cunostiinte programe SOLID WORK si AUTOCAD - experienta in conducerea unul atelier de prelucrari mecanice si confectii metalice. - cunostere cerintelor si principiilor Standelor de calitate ISO 9001.

 • Angajam sofer autocamion pentru curse internationale. Munca in echipaj cu semiremorca frigorifica. Conditii foarte bune in 2 baze in Spania si parcari platite in restul Europei. Flota noastra este cuprinsa din camioane Volvo euro 5 si 6, angajam atat soferi cu experienta cat si incepatori dornici sa se alature unei echipe dinamice si profesionale. Se cere: permis cat. C+E, card digital, atestat transport marfa, nu este obligatoriu atestat ADR. Contact 748811050 sau 0034667905524

 • Societate comerciala cu 25 ani vechime in productia si montajul de tamplarie din Al si PVC, angajeaza muncitori , pentru sectia de tamplarie din Aluminiu si PVC.

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori necalificati femei, barbati ,cupluri pentru ambalat si etichetat in fabrica de dulciuri din martipan din Koln . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi pe doua schimburi cu weekendul liber,orele suplimentare se platesc dublu . Plecarile se fac din toate judetele , inscrierea si depunerea actelor se face cu minim o saptamana inainte de plecare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0754565317 sau 0737142979 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Prepararea si servirea bauturilor conform meniu.

 • Servirea preparatelor conform rețetar,asigurarea stocului in bat,curățenie și întreținere ustensile.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Chef cu experienta pe hoteluri și restaurante. Exp. Pe a la carte și evenimente la orice nivel de execuție. Bucătărie tradițională și internațională managementul și organizarea echipei. Caut un nou angajament( angajare sau colaborare) Ofer și cer seriozitate Detalii telefonic.

 • Castiga un Fiat 500 cat ai zice...ruj!” Mașinuța roz poate parca în curtea ta!!! Mașina din imagine poate fi câștigată chiar de tine...... Nu ezita, e șansa ta!!!! Ți-am stârnit curiozitatea? Dorești mai multe detalii? Trimite mesaj în privat sau comentariu la postare cu ‘Da Vreau’ și te contactez imediat!! Sau inscrie-te aici: https://office.avon.ro/redirect-page/cristinaioanarus

 • Devino reprezentant Avon in mediul rural si poti castiga un Voucher EMAG in valoare de 20.000 de leiInscrie-te in perioada 21 martieseptembrie 2019, plaseaza prima comanda in valoare totala de minim 150 de lei si vei intra automat in tragerea la sorti pentru MARELE PREMIUAcceseaza link-ul de mai jos, completeaza formularul de inscriere si Voucher-ul EMAG poate fi al tau! https://office.avon.ro/redirect-page/cristinaioanarus

 • Dacă vrei să ai produse pentru familia ta la un SUPER PREȚ sau chiar GRATUIT, CADOURI, EXCURSII,DISCOUNT DE PANĂ LA 40%, acum e momentul sa te inscrii REPREZENTANT AVON. Trimite un MESAJ ÎN PRIVAT cu numele tău, număr telefon, vârstă, iar noi te vom contacta pt. detalii !

 • Dacă vrei să ai produse pentru familia ta la un SUPER PREȚ sau chiar GRATUIT, CADOURI, EXCURSII,DISCOUNT DE PANĂ LA 40%, acum e momentul sa te inscrii REPREZENTANT AVON. Trimite un MESAJ ÎN PRIVAT cu numele tău, număr telefon, vârstă, iar noi te vom contacta pt. detalii !

 • Salveaza cautarea