Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Agent vanzari Prahova - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Agent Vanzari -Marketing

  SC POLTEKS SRL angajeaza persoana ptr departamentul Marketing pentru noul sediu din Parcul Industrial Ploiesti oferim loc de munca stabil , bonuri de masa , program 8 ore. Candidatul Ideal: -persoană sociabilă ;amabilă; optimistă; -persoană deschisă să învețe lucruri noi ; -punctualitate,responsabilitate ; -permis d conducere obligatoriu; -disponibilitate la deplasari delegatii. Va rugam sa trimiteti CV la adresa de email: si la nr de telefon : Va multumim

 • Angajam Agent de vanzari

  Companie inființată cu pasiune și dedicare pentru promovarea energiei verzi. Căutam pentru clientul nostru un agent de vânzări tehnic din Prahova, o persoană gata să se implice în proiecte care contribuie la un viitor mai verde. Cerințe: Experiență anterioară în vânzări, preferabil în industria energetică sau a sistemelor fotovoltaice; Capacitatea de a crea și a menține relații puternice și de lungă durată cu clienții industriali; Cunoștințe tehnice în domeniul sistemelor fotovoltaice (constituie un avantaj); Abilitatea de a explica și prezenta în mod creativ conceptele într-o manieră ușor de înțeles; Abilități excelente de comunicare și negociere; Abilități excelente de prezentare și creativitate; Permis de conducere categoria B și disponibilitate pentru deplasări. Responsabilități: Întocmirea de oferte sau alte documente, urmărirea ofertelor, încheierea de contracte, finalizarea lor; Prezentarea și promovarea portofoliului de produse și servicii ale companiei; Consultarea clienților pentru a înțelege nevoile lor specifice și a oferi soluții personalizate; Întocmirea ofertelor comerciale și negocierea termenilor contractelor; Întreținerea relațiilor cu clienții existenți; Atingerea obiectivelor de vânzare. Beneficii: Pachetul salarial se negociază în cadrul interviului, în funcție de experiență; Mediu de lucru dinamic și plăcut; Mașină de serviciu; Laptop; Telefon; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Program de lucru: Luni-Vineri (8:00- 17:00). Prin transmiterea candidaturii dvs. pentru acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

 • 8

  Agent Vanzari domeniul funerar Ploiesti

  1.Activitate de birou: relationare clienti,furnizori,etc contabilitate primara intocmeste facturi,mail-uri,etc 2.Activitate teren: Actiuni in teren preluari depuneri decedati participare ceremonii funerare actiuni tipice cod caen 9603 Se ofera salariu salariu de baza+bonusari extra program,crestere graduala in functie de vechime,posibilitati de avansare,calificare.

 • 1

  angajam agenti imobiliari cu experienta

  angajam agenti imobiliari cu experienta

 • 1

  sc Raziana Impex srl angajeaza agent vanzari.

  sc Raziana Impex srl soc comerciala care se ocupa cu distributia prod alimentare in jud Prahova angajeaza: agent vanzari CERINTE experienta in vanzari minim 2 ani permis cat B SE OFERA salariu motivant bonusari furnizori contract munca

 • 1

  Lucrător Gestionar

  Domiciliul stabil în Târgoviștește Experiență în vânzări Liceul absolvit

 • 28

  Operatoare Call-center -Eleva-Studenta Pentru Ofertare Firme - Servicii Marketing

  Operatoare Call-center -Fata / Studenta Pentru Ofertarea telefonica a firmelor in vederea ofertelor de marketing digital - publicitate online si programare web. - FARA EXPERIENTA! Cazare Asigurata la nevoie - Colaborare cu Eleva-Studenta pentru contactare clienti in vederea vanzarii produselor de marketing digital online ( publicitate google ads si Reclame Facebook Ads ) cat si servicii de: web-development - programare web ( creare website si magazine online ) . - CopyWritting ( vei face descrieri specifice pentru produse si categorii de produse apartinand magazinelor on-line. Cerinte: - Orientare spre cerintele pietei; - ofertarea cabinetelor stomatologice, de avocatura, magazine online, magazine de jucarii, magazine materiale constructii; - Flexibilitate; - Aptitudini de relationare/ comunicare cu clientii - Capacitatea de a crea o oferta de marketing ( se ofera training de pregatire). - Experienta pe un post similar (constituie un avantaj dar nu este obligatoriu) Descierea jobului: Se ofera training de pregatire - Ajutarea clientilor pentru a finaliza comnzile online sau prin telefon; - Mentinerea legaturii cu clientii deja existenti; - Ajutarea clientilor prin mesaje pe Facebook/ Whatsapp; - Inregistrarea retururilor/schimburilor la telefon sau pe Facebook/Whatsapp Beneficii: - contract de munca pe durata nedeterminata; - program luni-vineri 10:00-18:00; - bonuri de masa; - support pentru a intelege job-ul si al practica cu usurinta; - weekenduri si sarbatori legale libere. In salariul de 2500 de lei sunt incluse si bonurile de masa in valoare de 300 de lei.

 • 3

  Consultant imobiliar

  Angajez consultant imobiliar pentru Ploiesti. Persoana comunicativa si cu dorinta de munca. Experienta nu este necesara.

 • Oferta loc munca

  STAR FEHS PIESE SCHIMB SRL - Băicoi, Str. Schelei Nr. 5, Județ Prahova, Nr. Reg.Com. J29 235 2014, CUI: 32816466, cu obiect de activitate 4690 - Comerț cu ridicata nespecializat (import-export) si 4661 - Comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor, angajeaza Reprezentant comercial - cod COR 332202. Cerinte: studii medii; experienta minim 7 ani; limba engleza, avansat scris, citit si vorbit; flexibilitate deplasare in Romania si strainatate in vederea reprezentarii societatii. Cei interesati pot depune CV-ul, insotit de actele de studii si scrisoarea de intentie pe adresa de e-mail: contact @ atarlawyer.ro pana pe data de 06.06.2024 inclusiv. Selectia va avea loc in data de 7 iunie 2024 si se va face in baza documentelor transmise prin e-mail.

 • 4

  Angajam Agent Vanzari

  Daca intrebi persoanele care au succes in vanzari, daca mereu si-au droit sa lucreze in domeniu, multi vor spune ca nu a fost niciodata prima lor varianta, urmata de multe motive pentru care sunt bucurosi ca au facut-o. Multi au gasit o cariera in vanzari ca fiind pe cat de motivanta financiar, pe atat de satisfacatoare. Candidatul Ideal Persoana sociabila; Sa fie om viu ; Persoana deschisa sa invete lucruri noi; Persoana care are nevoie de un job full time; Persoana optimista si care face lucrurile cu pasiune; Abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client; Capacitate de asimilare rapida, initiativa si amabilitate Punctualitate, responsabilitate; Auto-motivat, orientat spre rezultate; Permis de conducere obligatoriu; Descrierea jobului Prezentarea produselor noastre si promovarea imaginii companiei catre clienti; Sustinerea Sales-Manager-ului in procesul de vanzare; Implementarea strategiei de vanzare si urmarirea fidelizarii clientilor; Mentinerea relatiilor cu clientii si cu potentialii clienti; Promovarea si prezentarea produsului Beneficii: Sansa de a avansa pe baza rezultatelor proprii; Pachet salarial motivant, raportat la realizarile efectuate (se poate ajunge la valori de peste 1.000 Euro,in functie de performantele si seriozitatea agentului de vanzari); Exista posibilitatea sa fie deranjat de cateva ori pe luna de oamenii care vor sa-I dea bani; Program flexibil, independenta in organizarea muncii; Atmosferă placută de lucru intr-o echipa tanără, dinamică si ambiţioasă, in plina expansiune; Oportunitatea de te dezvolta personal prin traininguri de specialitate si seminarii; Calatorii in diferite tari; Descrierea companiei De peste 100 de ani, sistemele noastre profesionale sunt cele mai performante și au depasit asteptarile clientilor la nivel mondial. Avem reprezentante in toate orasele din Romania si vestea cea buna este ca suntem in continua expansiune. Misiunea noastra este de a avea clineti incantati de un parteneriat ce le aduce o colaborare necesara si eficienta pentru a atinge obiectivele propuse. Cu alte cuvinte, daca esti pasionat de ce faci si esti dispus sa acorzi un efort cinstit, sansele tale de a avea succes sunt mari.

 • Agent vanzari tamplarie pvc

  Angajam personal vanzari tamplarie pvc si aluminiu. Cerinte: *Experienta in vanzari. *Abilitati de comunicare si negociere. *Experienta in domeniu constituie un avanataj. *Cunostinte tehnice minime. Beneficii: *Salariu de la 5000 lei net. *Comision din vanzari. *Portofoliu administrare clienti. *Decontare cheltuieli transport. *Bonusuri si prime periodice. tel.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova
Salvează căutarea