Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Prahova Companii

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 28

  Operatoare Call-center -Eleva-Studenta Pentru Ofertare Firme - Servicii Marketing

  Operatoare Call-center -Fata / Studenta Pentru Ofertarea telefonica a firmelor in vederea ofertelor de marketing digital - publicitate online si programare web. - FARA EXPERIENTA! Cazare Asigurata la nevoie - Colaborare cu Eleva-Studenta pentru contactare clienti in vederea vanzarii produselor de marketing digital online ( publicitate google ads si Reclame Facebook Ads ) cat si servicii de: web-development - programare web ( creare website si magazine online ) . - CopyWritting ( vei face descrieri specifice pentru produse si categorii de produse apartinand magazinelor on-line. Cerinte: - Orientare spre cerintele pietei; - ofertarea cabinetelor stomatologice, de avocatura, magazine online, magazine de jucarii, magazine materiale constructii; - Flexibilitate; - Aptitudini de relationare/ comunicare cu clientii - Capacitatea de a crea o oferta de marketing ( se ofera training de pregatire). - Experienta pe un post similar (constituie un avantaj dar nu este obligatoriu) Descierea jobului: Se ofera training de pregatire - Ajutarea clientilor pentru a finaliza comnzile online sau prin telefon; - Mentinerea legaturii cu clientii deja existenti; - Ajutarea clientilor prin mesaje pe Facebook/ Whatsapp; - Inregistrarea retururilor/schimburilor la telefon sau pe Facebook/Whatsapp Beneficii: - contract de munca pe durata nedeterminata; - program luni-vineri 10:00-18:00; - bonuri de masa; - support pentru a intelege job-ul si al practica cu usurinta; - weekenduri si sarbatori legale libere. In salariul de 2500 de lei sunt incluse si bonurile de masa in valoare de 300 de lei.

 • 1

  sc Raziana Impex srl angajeaza agent vanzari.

  sc Raziana Impex srl soc comerciala care se ocupa cu distributia prod alimentare in jud Prahova angajeaza: agent vanzari CERINTE experienta in vanzari minim 2 ani permis cat B SE OFERA salariu motivant bonusari furnizori contract munca

 • Agent Vanzari -Marketing

  SC POLTEKS SRL angajeaza persoana ptr departamentul Marketing pentru noul sediu din Parcul Industrial Ploiesti oferim loc de munca stabil , bonuri de masa , program 8 ore. Candidatul Ideal: -persoană sociabilă ;amabilă; optimistă; -persoană deschisă să învețe lucruri noi ; -punctualitate,responsabilitate ; -permis d conducere obligatoriu; -disponibilitate la deplasari delegatii. Va rugam sa trimiteti CV la adresa de email: si la nr de telefon : Va multumim

 • Reprezentant medical Agent vânzări - Part time

  Suntem în căutarea unui coleg unei colege pentru postul de reprezentant medical în cadrul Spitalului AS Medica Bucov și Carpatica Plant. Asteptam aplicația ta dacă: - ești o persoană dinamică, caracterizată de seriozitate și implicare, iti place să comunici și să relaționezi cu cei din jur - esti absolvent ă de liceu cu diplomă de Bacalaureat (cerință minimă obligatorie), studiile superioare în domeniul marketing publicitate reprezentând un avantaj - deții carnet de conducere - ai experiență în nișa vânzărilor CV-urile se trimit la adresa de email:

 • 1

  angajam agenti imobiliari cu experienta

  angajam agenti imobiliari cu experienta

 • 8

  Agent Vanzari domeniul funerar Ploiesti

  1.Activitate de birou: relationare clienti,furnizori,etc contabilitate primara intocmeste facturi,mail-uri,etc 2.Activitate teren: Actiuni in teren preluari depuneri decedati participare ceremonii funerare actiuni tipice cod caen 9603 Se ofera salariu salariu de baza+bonusari extra program,crestere graduala in functie de vechime,posibilitati de avansare,calificare.

 • Agent vanzari tamplarie pvc

  Angajam personal vanzari tamplarie pvc si aluminiu. Cerinte: *Experienta in vanzari. *Abilitati de comunicare si negociere. *Experienta in domeniu constituie un avanataj. *Cunostinte tehnice minime. Beneficii: *Salariu de la 5000 lei net. *Comision din vanzari. *Portofoliu administrare clienti. *Decontare cheltuieli transport. *Bonusuri si prime periodice. tel.

 • 2

  Consultant imobiliar

  Angajez consultant imobiliar pentru Ploiesti. Persoana comunicativa si cu dorinta de munca. Experienta nu este necesara.

 • 1

  Lucrător Gestionar

  Domiciliul stabil în Târgoviștește Experiență în vânzări Liceul absolvit

 • Agent de vanzari- produse textile

  Experienta în vânzări de minimum 3 ani în industria mobilei și a textilelor pentru mobilă și mobilier - obligatoriu; Permis de conducere cat.B - obligatoriu; Disponibilitatea de a călători pe teritoriul României pentru a vizita clienți; Cunostinte de excelență în MS Motivat și orientat spre rezultat; Excelente abilități de vânzare, negociere și comunicare; Abilitatea de a livra prezentări adaptate nevoilor clienților; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Studii superioare finalizate- constituie un avantaj Condiții: Program de lucru full-time. Activitatea se va desfasura la sediul nostru din Ploiesti cu deplasări în toată țara; Contract de muncă; Concedii conform legislației; Pachet salariat motivant Responsabilități: Promovarea produselor aflate in portofoliul nostru, telefonic și prin vizite la sediilor clienților; Intocmirea si actualizarea bazei de date cu clienti ; Dezvoltarea relatiilor cu clienții Transmiterea raportului de discuții managerului coordonator Urmărirea ofertelor actuale și follow-up.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova
Salvează căutarea