Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1104 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Disponibil online

  Operatori Call Center **Salariu net 5000 RON + bonusuri **

  Operatori Call Center **Salariu net 5000 RON + bonusuri ** Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O736 5 3 trei 8 5 doi ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 5000 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produse cosmetice Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Sofer distributie tigari **Salariu net 5500 RON + bonusuri

  Sofer distributie tigari **Salariu net 5500 RON + bonusuri * Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- O736 5 3 trei 8 5 doi-- RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 5500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • Sofer distributie tigari **Salariu net 5000 RON + bonusuri *

  Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari. Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0722 opt-trei-zero 728 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 5000 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATS'APP LA 0722 opt-trei-zero 728

 • 3

  execut marmura,travertin, scări

  glet,lavabil,rigips,gresie, faianță, travertin, marmură,parchet, tencuiala,etc

 • Angajare personal în comerț

  Angajăm vânzătoare pentru supermarket în Ploiești, zona Mihai Bravu. Se lucreaza 15 zile pe lună astfel:12ore de zi urmate de 24 ore libere și 12 ore de noapte urmate de 48 ore libere.Salariul avantajos.Relatii la magazinul situat în Mihai bravu nr95 situat peste drum de maternitate sau la telefon .

 • Angajări personal magazin alimentar

  Angajăm vânzătoare pentru magazin alimentar în Ploiești zona Mihai Bravu. Relatii la telefon sau la tel

 • 37

  Angajez Vanzatoare cu si fara experienta

  Magazin alimentar Ploiesti zona Nord

 • Angajam montatori pardoseli

  Angajam montator pardoseli cu sau fără experienta. Activam în domeniul montajului de pardoseli de tip casnic și industrial din mocheta,pvc,parchet,etc. Șalariu atractiv. Tel .

 • Ingrijitor spatii verzi/Gradinar

  Firma din Paulesti, Prahova angajeaza personal cu si fara experineta in domeniul spatiilor verzi. Salariu de inceput 3000 lei, net, cu posibilitate de avansare rapida! Cerinte/activitati: permis categoria B (angajam si fara permis), abilitati de tundere gazon/plante si cosire vegetatie cu trimerul, cunostinte legate de plantare, abilitati de montare pavaje, usoare cunostinte de instalatii sanitare, usoare cunistinete legate de utilizarea si intetinerea masinilor de tuns gazon si a trimerelor, etc. Experienta in domeniu constituie un avantaj! Salariu de la 3000 lei pana la 4500 lei (bani in mana). Bonusuri pentru lucrari bine realizate Prime de sarbatori Prime la sfarsit de an Se lucreaza si in timpul iernii Transport de la Mc Donalds Nord Oferim echipament de lucru Colectiv tanar, prietenos Activitatea se desfasoara la firme si in curtile clientilor private Folosim echipamente de lucru moderne pentru a usura munca Posibilitate de avansare profesionala si salariala in scurt timp. Tel:

 • Angajam soferi autobuz, categoria D

  Detalii la numărul de telefon Cerințe la angajare: - deținător de card tahograf; - deținător de atestat; - disponibil ocazional la plecări în curse interne și externe. Oferim: - contract de muncă la angajare; - salariu motivant; - program de lucru lejer; - siguranța locului de muncă, societatea noastră activând în domeniul transportului de persoane de peste 25 de ani. Condiții de lucru: - curse regulate (traseu pentru transport public de persoane) - curse speciale în regim de convenție - curse speciale ocazionale interne și internaționale

 • 2

  Angajez Cioban

  Ferma Angajez cioban cu experienta, Ofer conditii bune de salarizare, cazare in locuinta cu toate dotarile necesare unei case Avem in jur de 400 capre care stau in stabulatie. Ferma se afla in Prahova langa Campina .

 • 1

  Echipa de tamplari

  Caut echipa dulgheri zona sat Homoraciu/ PH (pe DN1A, 10 km Nord Valenii de Munte) pentru finalizarea constructiei unui foisor. construirea acoperisului tip ciuperca pentru un foisor nonaogon (9 laturi) cu diametrul de 6m. Pozele dinanunt sunt doar informative as cum doresc sa iasa.. Materialele de constructie sunt asigurate. Fundatia construita, satlpii de sustinere montati, stalpul central montat, coroana (grinzile care unesc stalpii verticali) montati. Solicit manopera pentru astereala si montare acoperis cu placi solzi bituminosi.. Timp estimat de finalizare: maxim 5 zile. Pot asigura cazare la locatie si utilitatile de baza: curent electric, apa curenta, apa calda, bucatarie utilata, Ofer 300 lei/persoana/zi de lucru (08:00-17:00/ pauza de masa 13:00-14:00) Rog serizitate..

 • 1

  Restaurant casa taraneasca Busteni

  angajez,bucatar,ajutor bucatar,necalificat in bucatarie.Ofer cazare,masa sau transport.Tel.

 • Colaborare intocmire devize constructii

  Doresc colaborare cu firme de constructii sau firme de proiectare in vederea intocmirii devize in program Doclib.Domeniul de interes : instalatii sanitare,termice,electrice,retele apa si canalizare Daca sunteti suprasolicitati la intocmirea ofertelor pentru licitatii publice sau private,va pot oferi o mana de ajutor prin intocmirea devizelor sau ofertelor in excel.

 • 4

  Angajam soferi de tir cu experienta

  Angaiam soferi de tir cu experienta pentru: - transport marfuri generale pe comunitate , salariul : 2600 eur - transport intern de marfuri, salariul : 4500 lei/ luna.

 • SOFER distributie Salariu net 5000 RON + bonusuri+MASINA Acasa

  Angajam urgent soferi (femeie sau barbat) Va rugam frumos sa ne contactati doar pe WHATSAPP!!! PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA Nr tel: 0737 patru cinci sapte 897 SE OFERA: Autoturism cu transmisie manual si automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv 5000 ron luna(salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); Descrierea companiei: Farmaceutice DONA Va rugam frumos sa ne contactati doar pe WHATSAPP!!! PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0737 patru cinci sapte 897 VA RUGAM SA NE CONTACTATI DAOR PE NUMARUL DE WHATSAPP:0737 patru cinci sapte 897 Va multumesc......

 • Transfer aeroport,închiriere mașina cu sofer

  Persoana serioasa cu experiență de 20 de ani,permis de conducere categoriile B,C,C+E,D,D+E,Tb,Tr, ofer transport cu auto personal la aeroport dar și în țară în condiții de siguranță și confort. Dețin atestat de transport persoane in regim de închiriere,se poate oferii și factura. De asemenea va pot ajuta și cu transport marfa,mobila,materiale cu duba de 3, 5 tone Nu ezitati să mă contactați. Preț negociabil

 • 12

  Angajez lucrator comercial

  Angajez vanzatoare ,salariul 3000 lei net,zona nord magazin general.(alimentar).(doar cu experienta)program de lucru 24/24.

 • Sofer distributie salariu net 5000 ron + bonusuri Angajam urgent soferi (femeie sau barbat)

  Angajam soferi (femei/bărbați) cat.B livratori cu categ B pentru distributie produse farmaceutice. Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA zero73926724doi SE OFERA: Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP!!!

 • Angajez Gestionar - divizia tigari

  Angajam Gestionar - divizia tigari Cerinte: Opereaza in stoc miscarile si pastreaza documentele justificative legate de stocuri; Atentie la detalii, bune abilitati organizatorice; Cunostinte de operare PC la nivel mediu. Responsabilitati: Gestioneaza si aranjeaza produsele din depozit; Efectueaza receptia fizica a marfii la intrarea in depozit; Efectueaza transferurile de marfa catre punctele de lucru ale companiei; Verifica documentele fiscale ce insotesc marfa si le transmite clientului. Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Salariul este in valoare de 2000 RON + bonuri de masa (20 lei / zi) relatii la telefon:

 • Salveaza cautarea