Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Braila

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • MĂRESC EHIPA! ✔️Căutăm colaboratori pentru produse cosmetice. Scrie "DA" și te contactez ✔️Vino în echipa Farmasi și beneficiezi de Pachet de ✔️Start (7 produse, testere, catalog, ghid, transport curierat) la doar 63 Lei. ✔️Reducere de 23-30% la orice produs indiferent de valoarea comenzii, iar în primele 4 luni ai cadouri la comandă mai mare de 150 lei (preț de Consultant). Se poate câștiga în 30 de zile peste 6000 de lei. Este ca și cum aș avea propriul magazin fără nici o investiție. Se poate lucra de acasă de lângă copii sau de la serviciu. TOTUL este real și banii vin în funcție de implicarea fiecăruia. Simpla înscriere fără implicare nu aduce venituri.

  • Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Piese auto. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispozitie si o activitate relaxanta fara a fi influentat de un target lunar. Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativa care sa îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Trebuie sa deții minim diploma de bac pentru autorizare. Puteți aplica aici: https://bit.ly/2IWVSys Se lucreaza pe comision din intermedierea serviciilor. Va punem la dispozitie platforma online de emitere electronica, de gestionare a portofoliului si de organizare a activitatilor.

  • Cerinte: Studii medii sau superioare Permis de conducere cat. B Bune cunostinte practice de vanzari cu experienta anterioara de minim 1 an Disponibilitate de a calatori (deplasare in teren, vizite la clienti); Persoana energica, persuasiva, cu atitudine serioasa, pozitiva; Abilitati de comunicare, organizare si planificare, negociere si vanzare Bune aptitudini de operare PC (MS Office - Word, Excel) Persoana serioasa si responsabila Spirit de initiativa Integrare si lucru in echipa Descrierea jobului Promovarea companiei si a gamelor de produse catre clienti noi si clienti existenti Identificarea potentialilor client Cresterea portofoliului de clienti de papetarie si birotica Prezinta si vinde produsele, prin efectuarea de vizite regulate la clienti, conform rutei stabilite. Livrarea marfii la client. Studiaza piata Actualizeaza permanenent informatiile legate de piata si concurenta Raspunde de intocmirea corecta a ofertelor Raspunde de incheierea contractelor cu toti clientii firmei Raspunde de incasarea la scadenta a tuturor facturilor de vanzare catre clienti Intocmirea permanenta a rapoartelor de activitate Comunicarea cu intregul personal al companiei si mentinerea unei relatii de lucru constructive cu celelalte departamente Cunoaste si respecta procedurile interne de lucru Realizeaza obiectivele din planul de vanzari Realizarea unei marje de profit agreata cu managerul de vanzari Oferta (bonusuri, beneficii): Suport permanent din partea firmei; Salariu fix + comision din vanzari+ diurna Masina de serviciu. Telefon CV la adresa

  • O noua companie de tip MLM a aparut in romania. Este o companie turceasca ce comercializeaza produse cosmetice, de ingrijire, parfumuri si produse de curatenie. *Te invit în echipa mea unde vei putea beneficia de: *Discount 23%-30% la orice produs, indiferent de valoarea comenzii *Nu există comandă minima *Transportul este gratuit la comenzile de minim 190 lei. !!!Este ca și cum ai avea propriul magazin, fara nici o investiție și lucrezi pentru tine din confortul casei s-au de la serviciu! Vrei sa faci si tu parte din cel mai nou MLM din Romania?

  • Firma de consumabile medicale din Braila, angajez agent vanzari. Sunt necesare:carnet de șofer si cunostinte PC. Va rog sa trimiteți CV la adresa mail Informații suplimentare la nr 0745217625, după ora 16.

  • Casa de expeditie Nios Distribution angajeaza dispecer transport intern si international, experienta in domeniu constituie un avantaj. Cerinte : - Limba engleza mediu-avansat; - Cunoştinţe avansate Microsoft Office si operare PC; - Bune abilităţi de comunicare, organizare şi lucru în echipă. Responsabilitati: - Preluarea si negocierea comenzilor. - Gestionarea relatiilor cu clientii. - Urmarirea in timp real a pozitiei camioanelor pe ruta; - Coordonarea si indrumarea soferilor. Se ofera : - salariu motivant si negociabil CV-urile se pot trimite pe adresa de mail : , cu specificatia : pt postul de dispecer.

  • Salveaza cautarea