Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal Poti face parte din echipa noastra daca ai: • Initiativa in comunicare • Deschidere catre client • Atentie la detalii • Responsabilitate, ordine, corectitudine si seriozitate • Abilitati de comunicare si organizare • Cunostinte medii in utilizarea calculatorului - programele: Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook) si a Internetului • Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa • Orientare spre client Descrierea jobului Responsabilitati: • Prospectarea pietei • Identificarea clientilor si dezvoltarea unui portofoliu de clienti; • Consiliere de specialitate in ceea ce priveste ofertele, in conformitate cu nevoile clientilor • Intermedierea intregului proces de tranzactie intre client si cumparator • Initierea, negocierea si finalizarea de contracte; • Atingerea obiectivelor stabilite Beneficii: • Castiguri motivante si progresive • Echipa tanara si dinamica, mediu de lucru placut • Oportunitati de avansare rapida

 • Societate comerciala angajeaza casieri - ofiteri credite. Cerinte: minim liceul, cunoatinte operare PC Se ofera: salariu atractiv, lucru in echipa, program flexibil

 • Cauti un loc de munca bine platit cu program flexibil? Daca te regasesti in descrierea de mai jos: - Persoană adaptabilă, perseverentă, organizată; - Persoană responsabilă, eficientă, cu spirit competitiv; - Persoană activă, pozitivă, dinamică, orientată spre rezultat; - Deschidere către lucrul în echipă; - Bune abilităţi de relaţionare cu diverse categorii de persoane; - Foarte bune abilităţi de comunicare în limba română; - Minim studii medii - Cunoştinţe operare PC - Disponibilitatea de a lucra atât la birou, cât şi pe teren; - Experienţa în domeniul vânzărilor ( broker vanzari/ broker imobiliar ) - Cursurile de specialitate reprezininta un avantaj Noi iti oferim; -Beneficiezi de o arie de acoperire a ofertelor imobiliare in exclusivitate; -Ai tot suportul logistic necesar efectuarii de tranzactii imobiliare si de a activa la cel mai inalt nivel in acest domeniu -telefon, -laptop, -masina companiei, -publicitate, -expunere pe piata, -brand, -te motivam prin salarizarea avantajoasa, bonusuri de target-uri (pentru a beneficia de masini personale) si premii. PERMIS DE CONDUCERE CAT.B OBLIGATORIU! Descrierea job -Promovarea serviciilor companiei; - Promovarea imaginii companiei; - Crearea, susţinerea şi dezvoltarea relaţiilor cu clienţii; - Preluarea detaliată a informaţiilor despre proprietăţi de vânzare sau închiriere; - Consilierea şi reprezentarea proprietarilor în procesul de vanzare sau închiriere; - Consultanţă imobiliară, asistenţă şi negociere în cadrul tranzacţiilor imobiliare. Pentru mai multe detalii sunati la 731 - arata telefon - sau 731 - arata telefon - sau trimiteti CV la adresa de email mentionata.

 • Cautam persoane dornice sa activeze in structura MLM, sa isi dezvolte propria afacere. Poti intermedia pachete turistice, asigurari, credite, leasinguri, pensii private si multe alte oportunitati pentru atingerea obiectivului propus. Iesi din rutina si indrazneste sa iti dovedesti ca poti avea propria afacere.

 • Agent vanzari/telesales Candidatul ideal: Excelente abilitati de comunicare; - Persoana organizata, persereventa - Orientare catre client; - Persoana responsabila, serioasa; - Atitudine pozitiva, spirit de echipa - Cunostintele de limba engleza constituie avantaj - Experienta intr-un Call Center sau in vanzari ( de preferat ); Descriere job: Responsabilitati principale: - Contactarea telefonica a clientilor, promovarea si vanzarea serviciilor companiei catre clienti persoane juridice/fizice intr-o maniera consultativa, identificand nevoile acestora; - Mentinerea si cresterea portofoliului de clienti al companiei. Companie: Russmedia Digital face parte din trustul de presă Russmedia GmbH din Austria care desfășoară activități în România, Austria, Germania și Ungaria.

  Repostat automat
 • Angajam lucrator comercial pentru un magazin tip papetarie / materiale pentru arte plastice, persoana dinamica si sociabila. Este nevoie de experienta cu casa de marcat si disponibilitate pentru a invata lucruri noi despre produse . Programul de lucru este de la 9-18, 5 zile pe saptamana, doua zile libere. Dupa 3 luni de la angajare se aplica si un comision din vanzare.

 • SC CUB SRL ANGAJEAZĂ AGENT VÂNZĂRI CU SI FARA EXPERIENȚĂ. Tel. 0799058775

 • Agentie imobiliara selecteaza colaborator pentru postul de Sales Associate. Te poti alatura echipei noastre daca : - ai spirit antreprenorial si-ti place sa fi platit la succes direct proportional cu performantele si implicarea ta - vrei sa lucrezi pentru tine - vrei sa castigi mult peste salariul unei persoane angajata la program - vrei sa ai un program de lucru flexibil pe care ti-l faci singur - ai excelente abilitati de comunicare - ai experienta reala in vanzari - obisnuiesti sa porti zilnic tinute business - iti place sa interactionezi zilnic cu oameni noi - cunosti limba engleza scris/citit cel putin la nivel mediu - ai excelente abilitati de lucru pe calculator Trimite CV-ul tau cu poza atasata + raspunsul la intrebarea : De ce doresti sa activezi in domeniul vanzarilor imobiliare ?

 • Ai peste 45 ani sau mai ai putin pana la pensie. Esti o persoana serioasa? Noi te angajam. Angajam vanzatoare. Program full-time sau part-time. Locatia Grivitei nr.61

 • Cautam colaboratori noi. Daca vrei sa te alaturi echipei DESTINE BROKER pentru o cariera in ASIGURARI, informeaza-te la: 0742.274.158-Elena Dragan Candidatul Ideal • Studii-minim BAC iar codul RAF, constituie un avantaj; • Cunostinte medii de utilizare PC; • Perseverent, bune abilitati de comunicare, negociere • Spirit de initiativa si capacitate de a relationa cu diverse tipologii de oameni; Acum, ori NICIODATA... ;) Grabeste-te, ca ti-o ia altul inainte... :)

 • Agentia noastra isi mareste echipa asa ca daca esti interesat sa intri intr-un colectiv tanar, te rugam sa atasezi un CV in mesaj sau suna la nr de telefon afisat. *Candidatul ideal - Abilitati de comunicare si negociere - Abilitatea de a sustine si initia relatii sociale - Persoana organizata, responsabila - Experienta in domeniul vanzarilor (nu este obligatoriu) - Experienta in domeniul imobiliar (nu este obligatoriu) - Deschis la invatare si cu initiativa - Permis conducere categoria B - Tinuta si aspect profesional ingrijit *Descrierea jobului Atributii in cadrul companiei: - Intermedierea tranzactiilor de vanzare / cumparare / inchiriere a imobilelor din portofoliul agentiei - Studiu de piata pentru a aduce noi proprietati de vanzare / inchiriere pentru clienti - Organizarea de vizite cu potentialii clienti in vederea evaluarii si achizitionarii imobilelor - Asigurarea asistentei potentialilor cumparatori in vederea selectarii ofertelor de cumparare - Centralizarea permanenta a ofertelor in baza de date - Mentinerea contactului permanent cu clientii din portofoliu *Pentru acest job se ofera: - Laptop si telefon mobil - Instruire in vanzari, relatii cu clientii si comunicare - Mijloace moderne de lucru, baza de date de ultima ora - Asigurarea publicitatii necesare in scopul vanzarii imobilelor.

 • ANGAJAM PERSOANA SERIOASA, PE UN POST PROMITATOR SI SIGUR PE VIITOR, CU EXPERIENTA DE CEL PUTIN 2 ANI IN VANZARI! DETALII SUPLIMENTARE LA MAGAZINUL DE PE STRADA GRANICERILOR SAU LA NR. DE TELEFON 0737532552!

 • Reprezentant vanzari - senzori si elemente de automatizare industriala Descrierea jobului - Viziteaza clientii noi si clientii activi, de pe zona atribuita; - Dezvolta baza de date de clienti: cauta clienti noi, obtine informatii relevante si promoveaza produsele din gama E+E ELEKTRONIK, MICRO DETECTORS, HELMHOLZ, UNIVER, INSERT DEAL, SANTERNO, INSEVIS, FORSIS, NEUROCHECK - Stabileste, mentine si intretine relatiile cu clientii existenti; - Sustine prezentari tehnice; - Evalueaza baza de date activa cu privire la potential; - Mentine o legatura stransa cu personalul tehnic si achizitii; - Inchide procesul de vanzare si furnizeaza suport in after-sales; Cerinte: - Studii superioare în domeniul tehnic de preferat, avantaj cunoastere elemente de automatizare industriala; - Constituie un avantaj cunoasterea limbii engleze si/sau germane - vorbit si scris; - Experienta in vanzari - de preferat in industrie - minim 2 ani; - Capacitate de coordonare, organizare si planificare - Detinator permis de condudere categoria B - Sa se exprime in mod adecvat, sa aiba o atitudine respectuoasa, sa acorde atentie, sa asculte activ si sa incurajeze o atmosfera conversationala deschisa - Sa fie o persoana orientata spre rezolvarea problemelor - Disponibilitatea la deplasări Beneficii: - Pachet salarial atractiv; - Dezvoltare profesionala ( cursuri in cadrul companiei si la producator, in tara si in strainatate,); - Avantajul de a lucra in cadrul unei echipe tinere, dinamice si motivate; Descrierea companiei Suntem partenerii oficiali pentru Romania ai urmatorilor producatorilor: E+E ELEKTRONIK, MICRO DETECTORS, HELMHOLZ, UNIVER, INSERT DEAL, SANTERNO, INSEVIS, FORSIS, NEUROCHECK. Trimite CV-ul tau la adresa: – cu subiectul “Reprezentant vanzari”

 • Angajăm personal în aeroport din Cluj Napoca. Pentru postul de casier, Salar motivant, bonuri de masă și transport asigurat. Mai mult detali la nr de telefon afișat.

 • Gi Group România recrutează Customer Service Support cu limba franceză - avansat, pentru o importantă companie de IT din Timișoara. Responsabilități: ➣ Gestionează și soluționează solicitările primite de la utilizatori sau clienți într-un mod plăcut și profesional; ➣ Conform procedurilor convenite, răspunde solicitărilor de acordare de asistență sau de prelucrare; ➣ Gestionează prompt apelurile nerezolvate și urgente. Cerințe: ➣ Limba franceză la nivel avansat; ➣ Limba engleză la nivel mediu; ➣ Bune abilități de comunicare și spirit de echipă; ➣ Atenție focusată asupra nevoilor clienților; ➣ Orientat spre rezolvarea problemelor; ➣ Flexibilitate și disponibilitate pentru munca în 3 schimburi. Se oferă: ➣ Pachet salarial competitiv, beneficii și bonus de relocare; ➣ Servicii medicale, beneficii sportive, vouchere pentru prânz; ➣ Training și certificări: training cu produse și tehnologii actuale; ➣ Se oferă posibilitatea de creștere profesională în cadrul companiei. Așadar, te asteptăm la o discuție și o cafea, la sediu Gi Group Timișoara. Pentru mai multe detalii tel. 0746 047 580 sau trimite-ne CV-ul tău.

 • Angajam personal pentru postul de consultant financiar in Buzău. Pentru detalii si stabilirea unui interviu lasati-mi mesaj in privat!

 • Salveaza cautarea