Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Salaj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam agent de vazari pe teren, pentru materiale de constructii diverse. Salar pe baza de comision din vazarile realizate.

 • Partener ENEL angajeaza agenti vânzări de teren urban si rural, contract de munca, program flexibil de luni pana vineri, autoturism de serviciu pe nivel de echipa, salarizare minim 2000 ron in functie de targhetul obtinut lunar, training vanzari inclus, comisioane si bonusuri peste salar in functie de rezultate, mai multe detalii la telefon-interviu.

 • Te asteptam in echipa noastra ! - Descrierea jobului: - Ne dorim un coleg/colega entuziast pentru postul de consultant vanzari la showroom-ul din Zalau. - Experienta in vanzari este importanta, dar credem ca o poti acumula si pe parcurs. - Ne intereseaza sa fii orientat spre oameni si sa iti faca placere sa lucrezi in echipa. - Ne asteptam sa ai studii medii, abilitati de comunicare si sa mentii o buna relatie intre companie si clienti. * Suntem pregatiti sa te sprijinim prin: * Instruire continua - cursuri de calificare si instruire * Salariu motivant * Un mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara. CV-urile se pot depune la adresa email din poza la sediul magazinului din Zalau, bd. Mihai Viteazu, nr. 121 Telefon:

 • 2

  Fa un pas in cariera ta! #Daca ti-ai dorit mereu un program flexibil-part time - full time si satisfactii profesionale, alatura-te echipei noastre! #Daca vrei sa iti construiesti un portofoliu de clienti pe termen lung inseamna ca tu esti persoana pe care o cautam! Ce oferim? #Pe langa satisfactia implinirii profesioale poti beneficia de un sistem de bonusare si comisionare foarte atractiv si motivant pentru atingerea obiectivelor- venituri incepand cu 2000 lei/luna Informatii la tel. Te asteptam!

 • 1

  Compania ROSSELL&CO SRL - Satu Mare - Unic importator si distribuitor in Romania a bauturilor racoritoare Almdudler - precum si distribuitor al mai multor marci consacrate de produse HoReCa , ne extindem echipa de vanzari si cautam coleg pentru Judetul Salaj DESCRIEREA POSTULUI : Marirea numarului de clienti noi. Vizite la clienti si prezentare produselor din portofoliu Creeaza si dezvolta relatii cu clientii Identificarea de noi clienti potentiali pe piata Intocmirea rapoartelor de activitate zilnice/lunare Realizarea targetului de vanzari si incasari CERINTE: Absolvent de invatamant mediu sau superior Experienta minim 1 an de preferat experienta in vanzari HoReCa constitue un avantaj Carnet de conducere (B) Oferta bonusuri , beneficii Salariu+Comision din vanzari Masina de serviciu Telefon , tableta Prime Daca doresti sa te alaturi echipei noastre, asteptam CV la adresa de mail

 • 2

  Căutam un coleg pentru birou asigurari - BACK OFFICE Cum ne dorim sa fii? să ai abilitatea de a învăța repede. să fii o persoană responsabila. să ai atenție la detalii. să fii o persoană creativă.

 • Firma Silcar producatoare de ferestre si usi din tamplarie Pvc si aluminiu angajeaza manager regional vanzari. https://www.silcar.ro/ Candidatul ideal are: Studii medii sau superioare in domeniul tehnic; Experienta in vanzarile B2B (reprezinta avantaj vanzari produse PVC); Abilitatea de a intelege si a acumula informatii tehnice (schite, componente ferestre si usi PVC); Foarte bune abilitati de comunicare, vanzare, negociere; Disponibilitate la deplasari pentru a acoperi judetele din portofoliu. Permis de conducere categoria B - obligatoriu. Principalele responsabilități: Contactarea telefonica a potentialilor clienti in vederea stabilirii intalnirilor de vanzare la sediul clientului Identificarea nevoilor clientilor si a oportunitatilor de vanzare orientare catre client Capacitatea de a mentine o relatie de business pe termen lung Cunoasterea produselor si termenelor tehnice din domeniu pentru oferirea solutiilor adaptate nevoilor clientilor Negocierea termenilor contactuali si inchiderea vanzarilor Intocmirea periodica a rapoartelor de vanzare Marirea portofoliului de cienti si mentinerea relatiilor cu cei existenti Ofertă: salariul fix, motivant si tichete de masa; bonusuri in functie de performanta; echipament de lucru - laptop si telefon; masina pentru deplasari. Contract de munca perioada nedeterminata cu program de lucru de luni pana vineri. Cv-urile se vor trimite la adresa de e-mail.

 • 2

  Program de munca: 8 h pe zi (6 h program in showroom, 2 h activitati administrative) Ce vei face? Gestionarea showroom-ului si a procesului de vanzare: consilerea clientilor in showroom, la telefon si prin mail preluarea si inregistrarea comenzilor, in colaborare cu echipa de productie comunicarea cu clientul in vederea livrarii comenzilor Activitati administrative: emiterea facturilor realizarea de rapoarte saptamanale si lunare catre management cu privire la activitatea de vanzare din showroom realizarea de documente simple legate de alte arii de activitate ale firmei Ce calificari trebuie sa ai? abilitati de baza de redactare in Microsoft Word si Excel disponibilitate de a lucra organizat, in functie de prioritatile stabilite de management spirit de colaborare si colegialitate experienta in vanzari sau in interactiuni directe cu clientii optional: cunostinte de limba engleza & permis de conducere cat. B Ce oferim? salariu atractiv, bonuri de masa si decontarea navetei, la nevoie training in perioada de acomodare disponibilitate de a promova si de a prelua alte atributiuni in timp, in functie de interesul si cunostintele tale posibilitatea de a realiza o parte din activitati in regim de telemunca (munca de acasa) Te intereseaza? Asteptam CV-ul tau la adresa: Te vom contacta in primele 3 zile de la primirea acestuia pentru a stabili pasii urmatori.

 • 1

  Aveti nevoie de un loc de munca? Barrier Zalau angajeaza consilier vanzari pentru showroom. Persoanele care doresc un loc de munca dinamic, unde initiativa, comunicarea, profesionalismul si promptitudinea sunt apreciate, noi avem solutia perfecta. Experienta in vanzari reprezinta un atu. Cei interesati pot trimite CV-ul alaturi de o scrisoare de intentie la urmatoarea adresa: sau sunați la numerele sau

 • 1

  Societate financiara cautam colaboratori pentru Zalau, Cehu Silvaniei, Simleu Silvaniei. Relatii la tel. sau .

 • 11

  Angajam personal pentru activitatea de vanzari si consiliere clienti, la punctul de lucru din Zalau. Cerintele postului: - Persoana serioasa, responsabila, dinamica - Abilitatea de a interactiona cu clientii Responsabilitati: - promovarea si vanzarea produselor, consiliere clienti in magazin si online Iti oferim un mediu de lucru placut si salar motivant. Mai multe detalii la numarul de telefon : 0731-355056 sau la sediul firmei situat in Zalau, Bulevardul Mihai Viteazul, nr.100/O, judet Salaj.

 • Salveaza cautarea