Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Satu-mare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări Satu Mare. Nivel de studii: 12 clase finalizate

 • 18

  Cerințe -scris/vorbit corect gramatical - cunoștințe mediu online - cunoștințe operare PC, Microsoft Office - persoană organizată, atentă la detalii Responsabilități - preluare comenzi de la clienți - procesare comenzi: facturi, awb-uri, cotații de preț - administrarea produselor din site - promovarea produselor din ofertă Ofertă/ beneficii Program: L-V 09. 00 - 17. 00 Mediu de lucru plăcut Oportunități de dezvoltare Salar fix + bonusuri

 • 7

  Angajam agenți comerciali cu experienta în comercializarea produselor alimentare pe retail, en gross, și horeca. Se oferă condiții de salarizare și bonusare deosebite mașina de servici și asistenta de specialitate.

 • 5

  Brutaria Neptun angajeaza sofer distribuitor produse de panificatie pentru jud.Satu Mare cu experienta. Cerinte: -studii minim liceu -permis de conducere cat.B ( vechime minim 2 ani ) -experienta in vanzari directe, -abilitati de comunicare,convingere si negociere -organizat , ambitios si perseverent -spirit de observatie si initiativa , dinamic si eficient Descrierea jobului: -identificarea si atragerea de clienti noi, -promovarea si vanzarea produselor si incasarea restantelor, -gestionarea portofoliui de clienti existenti al companiei -raportarea activitatii desfasurate superiorului direct - realizarea targetului stabilit Beneficii: -pachet salarial atractiv Cv-urile se pot depune la adresa Satu Mare, Str;Toamnei nr :16 sau pe email.

 • 3

  Agenție Imobiliară in Satu Mare, caută Agenți imobiliari cu și fără experiență. Contract de colaborare prestări servicii cu comision din vînzare. Biroul in Satu Mare. Pentru informații suplimentare Tel .

 • 7

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • 7

  Angajăm consultant vânzări la optică medicală. Pentru mai multe detalii vă rog să trimiteți mail la adresa:

 • Firma telemarketing angajeaza 3 colegi de vorbitori limba romana si maghiara pentru vanzarea produselor naturiste prin telefon. Program cu 6 sau 8 ore, de luni - vineri. Tel. .

 • pot invata orice in scurt timp, sunt sociabila, spirit de echipa am aproape 18 ani

 • 2

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vanzari in Ardud. Necesita masina

 • 1

  Candidatul ideal: - persoană serioasă cu spirit de echipă; - dorință de perfecționare permanentă și avansare în carieră; - persoană dinamică, perseverentă, pozitivă; - abilități de comunicare verbală; - putere de convingere. Descrierea jobului: - promovarea produselor și a imaginii companiei; - contactarea potențialilor clienți, și menținerea relațiilor strânse cu aceștia; - implementarea strategiei de prezentare și vânzare. Beneficii: - bonusuri și comisioane în funcție de rezultatul individual; - posibilitatea de promovare în funcție de rezultate; - dezvoltare profesională continuă susținută de programe de pregătire, training-uri în țară și în străinătate; - mediu de lucru plăcut, muncă în echipă. Vă așteptăm cu drag în echipa noastră!

 • 3

  Partener ENEL angajeaza agenti vânzări pe teren urban si rural, contract de munca, program flexibil de luni pana vineri, autoturism de serviciu pe nivel de echipa, salarizare minim 2000 ron in functie de targhetul obtinut lunar, training vanzari inclus, comisioane si bonusuri peste salar in functie de rezultate, mai multe detalii la telefon-interviu.

 • 3

  Partener ENEL angajeaza agenti vânzări pe teren urban si rural, contract de munca, program flexibil de luni pana vineri, autoturism de serviciu pe nivel de echipa, salarizare minim 2000 ron in functie de targhetul obtinut lunar, training vanzari inclus, comisioane si bonusuri peste salar in functie de rezultate, mai multe detalii la telefon-interviu.

 • sc Miraioana srl angajam agent vanzari zona Cluj Napoca. Asiguram cazare. Rog CV-ul pe Email.

 • 7

  Salut! Esti o persoana activa, sincera si comunicativa? Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, alaturi de care sa te poti dezvolta profesional? Iti doresti cu adevarat o cariera de succes in domeniul vanzarilor? Daca raspunsul la intrebarile de mai sus este "DA", atunci poti fi persoana potrivita pentru noi. Vino sa faci parte dintr-o echipa tanara, harnica si dornica sa se afirme si sa creasca alaturi de compania noastra. Iti oferim: -contract de munca full-time; -salariu si comisioane motivante; -un mediu de lucru dinamic si placut; -oportunitati de promovare in cadrul companiei noastre; -oportunitatea de a avea o cariera de succes in domeniul vanzarilor; Candidatul ideal: Conditia de baza : sa zambeasca clientului :-) Sa fie o persoana motivata. Sa fie pregatit sa invete si sa ofere o experienta foarte buna in activitatea sa de vanzare si relationare cu clientul. Orientat spre client(adica asculta mai mult decat vorbeste) Minim studii liceale cu BAC, maxim doctorat :-)

 • 6

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în zona Paulesti si zonele limitrofe. Necesita masina.

 • Salveaza cautarea