Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firmă agricolă modernă şi familială din Germania căutăm începând din aprilie 2019 Conducător de grup la firmă de producţie căpşuni (b/f) Atribuţiile Dumneavoastră: – aplicarea procedeelor de cultivare, – gestionarea personalului, – organizarea recoltei. Aşteptările noastre: – experienţă practică la firmă de producţie căpşuni şi în gestionarea personalului, – competenţe organizatorice, – muncă responsabilă şi independentă, – cunoaşterea limbii maghiare, germane şi române. Aşteptările Dumneavoastră: – condiţii de muncă şi plată conform salarului pe oră din Germania, – ierarhii mai puţin stricte şi contact direct cu conducerea, – un mediul de lucru plăcut şi familial într-o echipă în creştere. Locaţia: Gebesee, Land Thüringen, Germania Informaţii: 0730 488478, raczetelka@yahoo.com.

 • Firmă agricolă modernă şi familială din Germania căutăm începând din aprilie 2019 Personal administrativ pentru administrare şi recrutare de personal (b/f) Atribuţiile Dumneavoastră: – recrutare de personal în România, – preluarea atribuţiilor administrative la sediul nostru din Germania timp de ca. 4–6 luni, – înregistrarea şi întreţinerea datelor personale, – prelucrarea contractelor şi adeverinţelor. Aşteptările noastre: – cunoaşterea limbii maghiare, germane şi române, – o bună cunoaştere a programelor Word şi Excel (MS Office), – loialitate, – muncă responsabilă şi independentă. Aşteptările Dumneavoastră: – condiţii de muncă şi plată conform salarului pe oră din Germania, – ierarhii mai puţin stricte şi contact direct cu conducerea, – un mediu de lucru plăcut şi familial într-o echipă în creştere. Locaţia: Gebesee, Land Thüringen, Germania Informaţii: 0730 488478, raczetelka@yahoo.com.

 • Firmă agricolă modernă şi familială din Germania căutăm începând din aprilie 2019 Inginer horticol/Inginer agronom (b/f) Atribuţiile Dumneavoastră: – aplicarea procedeelor de cultivare, – gestionarea personalului, – organizarea recoltei. Aşteptările noastre: – diplomă de inginer horticol sau agronom/student la horticultură sau agronomie/fără studii de specialitate dar cu experienţă practică în domeniu, – competenţe organizatorice, – muncă responsabilă şi independentă, – cunoaşterea limbii maghiare, germane şi române. Aşteptările Dumneavoastră: – condiţii de muncă şi plată conform salarului pe oră din Germania, – ierarhii mai puţin stricte şi contact direct cu conducerea, – un mediul de lucru plăcut şi familial într-o echipă în creştere. Locaţia: Gebesee, Land Thüringen, Germania Informaţii: 0730 488478, raczetelka@yahoo.com.

 • CERINTE:-preferabil femeie;-sa cunoasca limba italiana:-permis conducere cat. B. Va rugăm sunați și vorbiți in italiană.Telefon:0756259002.Salar 3000 lei.

 • Caut să angajez cioban (ajutor) în această perioadă a fătărilor. Locație stabila,efectiv mic de animale

 • Angajam persoana vorbitoare de italiana,permis conducere categoria B.Disponibila la deplasari.Control munca livada de pomi fructiferi.Telefon 0756259002.Va rog sa vorbiti in italiana.Salar 3000 lei. Asiguram si cazare.Asteptam si din alte regiuni ale tarii.

 • Caut de lucru la animale Daca e nevoie mă si deplasez.caut oameni serioși.

 • MIRCO AGRICOL SRL- ferma Cosuleanu din Nadlac angajeaza tractorist cu norma intreaga. Preferam o persoana cu experienta si cu domiciliu stabil in localitatea Nadlac . La cerere putem oferi cazare . Facem calificare la locul de munca pentru persoanele tinere si dornice de munca!! Pentru detalii si beneficii suna la nr de telefon 0771190632

 • Recrutam: A. MACELARI si MUNCITORI NECALIFICATI. - Nu este limita de varsta pentru macelarii care au mai lucrat in abatoare si au experienta. -PROBA DE LUCRU ELIMINATORIE - fiecare dintre macelari pleaca pe proprie raspundere, in urma celor declarate la telefon. -SUMA necesara pentru fiecare aplicant este de 250 EURO: -150 euro - costul transportului -100 euro - bani de cheltuiala pina la prima plata, sau plata drumului inapoi spre Romania pentru macelarii care nu iau proba de lucru. -Cazarea : asigurata contra cost. -Salarii NETE (...dupa plata cheltuielilor cu cazarea, a taxelor si impozitelor) 1200-1400 euro. Se lucreaza 8 ore pe zi (plus pauza de o ora), 5 zile pe saptamana. Se acorda echipament de lucru si ustensile. MUNCITORII NECALIFICATI , baieti si fete cu varsta cuprinsa intre 18-23 ani, au oportunitatea de-a lucra la masini de impachetare setate in limba engleza. Femeile pot lucra la ambalare in sectia de peste, ambalare porc, patiserie, curatenie. CERINTE: cunoasterea limbii germane sau engleze la nivel conversational! Locuri disponibile doar cu programare. Contact la telefonul afisat, de luni pana vineri, intre orele 9 -17. Sunt rugati sa sune doar cei care indeplinesc cerintele.

 • HPA recruteaza pentru clientul sau, Inginer agronom/horticol pentru o plantatie de afin de 25 ha situata in Lipova. Cerinte: - Absolvent studii superioare (specializare Agronomie/Horticultura) - Experienta in domeniul horticol reprezinta un avantaj - Experienta de lucru pe tractor - Disponibilitate la munca de teren - Flexibilitate, rezistenta la stes si adaptabilitate la situatii noi - Bune abilitati de comunicare si relationare - Capacitate de a coordona o echipa - Permis de conducere categoria B - Cunostinte de limba italiana si/sau engleza constituie avantaj - Cunostinte Ms Office (Word, Excel) Atributii: - Participa la planificarea, organizarea si gestionarea lucrarilor de infiintare si intretinere a culturii de afin - Identifica bolile, daunatorii precum si eventualele carente ale afinului si planifica tratamente adecvate - Verifica periodic situatia plantatiei de afin si raporteaza eventuale probleme - Raporteaza etapele de dezvoltare si productie a culturilor de afin catre superiori - Coordoneaza activitatea personalului auxiliar din cadrul plantatiei Indeplinirea altor sarcini, la cererea superiorilor ierarhici Detalii la telefon 0730.322.330 - Silvia

 • Salveaza cautarea