Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Arad

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 23

  Angajez ingrijitor animale pentru zootehnie.

  Angajez ingrijitor animale pentru o ferma zootehnica din judetul Arad. Ofer 2500 lei si cazare .

 • 24

  Angajam mecanici agricoli(tractoristi),cu experienta

  Angajam mecanici agricoli cu experiență,pt lucrări agricole:pregătit teren,semănat,recoltat,întreținerea culturilor.Avem nevoie de oameni serioși,cu experiență.Salariu va fi motivant si depinde de experienta fiecăruia.

 • 14

  Ingrijitor vaci de lapte

  Cautam ingrijitor pentru vaci de lapte Cazare la ferma Salariul 2000 de lei Cautam familie fara copii sau persoana singura Conditii decente Detalii la telefon

 • Angajez cioban la 150 oi

  Angajez cioban la 150 oi Salar atractiv , masa , cazare, țigări incluse!! Rog seriozitate!! Tel:

 • 5

  angajez Tractorist

  angajez Tractorist, zona Simand - Arad

 • 1

  Angajam ingrijitoare animale

  sc Interglobal srl ferma de bovine din Pecica Arad Angajeaza ingrijitoare de animale

 • 9

  Loc de muncă Austria

  Caut 4 persoane harnice Pentru cules căpșuni in Austria, Salar 1700euro+cazare Incepere din 1 iunie Mai multe informații la telefon.

 • 26

  Angajez îngrijitor cai pentru Germania

  Cautam îngrijitori cai pentru Germania. Este necesara experienta. Limba germana sau engleza este un avantaj, la fel și permis de conducere. Nu se percep comisioane. Salariu motivant, cazare gratuită.

 • 51

  Angajăm îngrijitori animale pentru Germania!!!

  Cautam ingrijitor de cai 1100 pana 1800 netto Ingrijitor de cai, Ingrijitor de animale Sarcini: - scos balegarul din boxe, si umplerea boxelor cu paie - se scot caii afara - se hranesc caii - ingrijirea copitelor - longarea cailor Cerinte: - limba germana este un avantaj dar nu necesar - Formare profesionala in zootehnie, sau formare la locul de munca - Abilitatea de a lucra cu caii, sa nu aveti frica de cai - Permis conducere categoria B si masina proprie sunt binevenite - pregatit să lucreze pe termen lung Descrierea locului de munca: Împărtășești pasiunea pentru cai? Ești fiabil și angajat? Ești orientat spre echipă și vrei să fii intr-o echipă excelentă? Îți place să te confrunți cu provocările zilnice cu caii și să contribui la a face ca caii să se simtă confortabil cu noi? Noi iti oferim: - 1100 pana la 1800 net, in functie de orele lucrate - cazare gratuita cu apa/curent/incalzire incluse. - noi lucram 100% gratis pentru aplicantii nostrii! - Bonus dupa minim 6 luni de munca in Firma - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Asigurare privata cu Allianz - va este platita pensia

 • 2

  STRINAPOLI SRL din Sat Capruta, Arad ANGAJEAZA Muncitori necalificati in silvicultura

  STRINAPOLI SRL din Sat Capruta, Arad ANGAJEAZA Muncitori necalificati in silvicultura

 • 6

  Angajam tractorist

  Angajam tractorist in Santana , mai multe detalii la nr de telefon

 • 1

  Angajam ingrijitor animale

  ASOCIATIA PAWS UNITED din ARAD, jud. Arad, angajeaza 2 ingrijitori de animale.Cerinte: studii generale si limba engleza. CV-ul se trimite pe adresa de e-mail: pana pe data de 14 martie 2024 ora 14:00. Concursul va avea loc in data de 14 martie 2024, ora 17:00.

 • 1

  Caut muncitor la ferma de vaci.Inclusiv familie

  Caut muncitor la o ferma de vaci,inclusiv familie. Ofer cazare,mâncare și internet gratis! Mai multe detalii la telefon

 • 1

  Angajez ingrijitor spatii verzi

  Companie de intretinere si amenajare gradini angajeaza muncitor cu experienta in aceasta activitate.

 • 3

  Caut doi băieți sau chiar fete pentru a forma o echipa de tuns oi

  Caut doi băieți sau chiar femei pentru a forma o echipa de tuns oi ln jud Arad daca ai experiența ln tunsul oilor și ați dorești să form-am o echipa nu ezita să mă suni .iar chiar daca n-ai experiența și dorești să devi tunzator de oi nicio problema vom face treining. sezonul tunsului lncepe de prin Luna Mai dar eu vreau sa formez o echipa de pe acuma cine are experiență la tuns oi și chiar cine n-are experiența dar vrea să lnvete și să formăm o echipă mă puteți suna

 • 6

  Angajez muncitor in agricultura

  Angajez muncitor in agricultura, salariu motivant. Se asigura transport si o masa calda la pranz. Permisul de conducere cat. B constituie un avantaj, dar nu este obligatoriu.

 • 3

  Operator presa ulei

  Responsabilitati: - Indeplinirea activitatilor pentru desfasurare procesului de productie conform planificarii productiei; - Respectarea instructiunilor si procedurilor de lucru, a standardelor de calitate si de productivitate - Verificarea materiilor prime necesare productiei. Cerinte: -Studii medii tehnice (liceu sau scoala profesionala) -Calificarea sau experienta in domeniu reprezinta un avantaj; -Experienta de lucru in mediu industrial preferabila; -Capacitate de invatare si adaptare rapida la solicitarile specifice postului; -Disciplina, seriozitate si spirit practic; -Disponibilitatea de a lucra in schimburi(3 schimburi) -Disponibilitate pentru a efectua munca fizica . Beneficii : Salar motivational (se discuta la interviu) abonament servicii medicale

 • 11

  Sera Automatizata Arad

  Sera automatizata Arad Angajam muncitor agricol necalificat Program de lucru : un singur schimb, de L-V (iarna ) (vara 06:00 14:30) Salariul brut : 4582 lei, Salariu net : 3150 lei net + 30 lei zi, tichete de masa, Transport asigurat gratuit din Arad. Telefon :

 • 5

  Legator sau drujbist la padure.

  Cautam legator sau drujbist la padure, cu sau fara calificare. Oferim cazare. Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon: .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad
Salvează căutarea