Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut un loc de muncă

 • 1

  Caut o familie la lucru la animale!!!

 • 15

  Pentru o companie din nordul Olandei căutăm muncitor în sere de flori. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. Se cere: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 90-100 euro/ săptămână/ persoană asigurare de sănătate 29,22 euro/ săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la telefon.

 • 2

  Suntem în căutare de șoferi pentru proiecte naționale (Olanda) sau internaționale (Belgia - Antwerp, Germania, Franța și Olanda). Compania cere: permis categorie C + CE și codul 95 card tahograf vorbirea, citirea sau scrierea în cel puțin una dintre limbile engleză, germană sau olandeză, nivel A2 minim 2 ani experiență, de preferat în străinătate cunoștințe de transport a containerelor navale și asigurarea/securizarea lor aspect plăcut Compania oferă: între 50 si 55 ore pe săptămână pentru șoferii naționali, acomodare pentru șoferii internaționali, 4 nopți în cabină și restul acomodare (casă) salariul începe de la 12,09 EUR / oră. Pentru intervalul orar 21 - 05 se oferă un spor de 119%, Sâmbătă 150% iar Duminica 200%. Orele suplimentare (peste 40 de ore) sunt plătite cu 130%. salariul poate să fie mai mare în funcție de experiență. FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la numărul de telefon:

 • 25

  Angajăm bărbați necalificați pentru abatoarele de porc și vită din Germania la firma Tonnies. Salarii Necalificați - (11 - 12 ora brut)(9 euro oră net în mînă) - Fasonatori (12 - 14.50 ora brut) - Ciontolitori (14.50 - 17.50 ora brut ). Cazarea este contra cost din salariu 200 de euro pe lună și este în condiții foarte bună ,se stă 2 persoane în cameră fiecare cu patul lui separat ,transportul de la cazare la locul de muncă este gratis. Salariul îl veți primi odată pe lună pe data de 15 pe card iar pînă în salariu veți primi în fiecare săptămînă cîte (50 - 100 ) avans de mîncare. Veți beneficia de sprijinul nostru pentru depunerea actelor de alocație în Germania, aveți asigurarea de sănătate și de pensie plătită de către angajator, vi se face anmeldung și card bancar . Nu se cere limba germană nu se cere calificare dar dacă o aveți cu atît mai bine veți fi apreciat și plătit pentru munca dvs. Avem plecări Miercurea și Sîmbăta din toată țara și se face în grup organizat cu firma de transport Atlassib și vă plătiți biletul la urcare în autocar. Sediul firmei se află în Schlos Holte Stukenbrock la o distanță de aproximativ 70 km de Dortmund. Pentru m-ai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț și vă dau toate detaliile necesare.

 • Angaj m tractorist, perioada iarna/vara, cu permis de conducere Salariu: 4000 RON Jude ul Prahova. Tel

 • Angajez îngrijitor animale pentru animale de carne (nu se mulg) doar scos pe p une. Accept m i familii. Ferma este la marginea islazului , exist curent electric, ap curent . Salariu : 3000 RON Jude ele: Buz u, Prahova, Bra ov, Constan a, C l ra i Relatii la tel

 • 3

  Pot fi si2,3familii care sa colaboreze inpreuna,pe termen lung,necesar macar una dintre persoane sa vorbeasca romana,oferta serioasa cu potential enorm de progres si dezvoltare.!

 • Societate comercială producătoare si distribuitoare națională de produse alimentare angajeaza Inginer mecanic pentru punctul de lucru Fabrica de nutreturi combinate din loc. Salcioara, jud. Vaslui.

 • 5

  Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm personal (femei, bărbați, cupluri) pe postul de muncitor general în agricultură. Activitățile se desfășoară la exterior, la temperaturi în funcție de condițiile meteo. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție: sortat, plantat, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. Cerințe: vorbirea limbii engleze reprezintă un avantaj posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj. Condiții: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 85-95/ săptămână/ persoană asigurare de sănătate 29,22/ săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură minim 38-40 ore pe săptămână (full-time) și posibilitatea de a face ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!

 • 6

  Agenție de recrutare și selecție personal, locuri de muncă în Olanda. Munca incepe din luna IULIE. Dacă sunteți interesați, vă rog să ne contactați telefonic. Căutăm personal (cupluri) VORBITORI DE LIMBA ENGLEZĂ în producția de plante, diverse flori, pe tot parcursul procesului de producție. Se plantează, culeg, sortează și împachetează florile. Se lucrează 8 ore/ zi într-un singur schimb. Salarizarea este 10,78 E brut/ oră. VORBIREA LIMBII ENGLEZE ESTE OBLIGATORIE! SE OFERĂ: - Loc de munca într-un colectiv plăcut - Salarizare atractivă conform unei convenții colective, începând de la 10,60 E brut/ oră - Cazare în locuință, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curenta, televiziune) - 85E/ săptămână - Asigurare de sănătate - Transport gratuit de la locul de muncă la cazare - Identitate olandeză, cont bancar olandez - Contract de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână - Salarizare săptămânală - FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Înscrieri și informații la telefon (butonul de apel din anunț) sau la https://www.eastwestrecruitment.ro/job-offer/enroll/

 • Angajez muncitori legumicultura.doamne .domnișoare bărbați cupluri.oferim un salariu de 4500 roni lunar bani în mina și cazare gratuit.se lucrează pe perioada lunga.si iarna.oferim și contract.salariu afișat se refera la muncitori calificați.angajam și necalificați cu un salariu de început de 3000roni lunar.cu mărirea acestuia periodic în funcție de experienta acumulata . virsta maxima de 55 ani.nu ne deranjează dacă aveți și un copil.conditii decente.

 • 36

  Plecari saptamanale!!!! 150 de locuri disponibile. Cautam femei si barbati pentru munca in agricultura sezon 2021-2022 in Germania pentru cules legume - fructe de sezon. Contract de munca pe termen de 2 luni cu prelungire, cazare asigurat din partea firmei contra cost. Transport organizat costul de transport se poate achita din primul salariu Salarizare de 8 euro net/ora, program de munca 9-12 ore/zi optional. Se lucreaza 6 zile din 7. Limita de varsta 18-55 de ani. Pentru depunere dosar se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr de telefon , intr-e orele 09:00-18:00, de luni- sambata

 • 1

  CANDIDATUL IDEAL: Minim diploma de liceu/scoala profesionala, studiile superioare tehnice constituie avantaj; Receptivitate si insusire a cunostintelor noi; Cunostinte de operare PC, lucrul cu bazele de date in Excel; Persoana disciplinata, responsabila cu capacitate de anticipare; Atent la detalii, implicat si eficient in executarea sarcinilor; Atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor, atasament fata de companie, orientat catre rezultat cu respectarea dispozitiilor si a limitarilor impuse; Disponibiltate pentru program prelungit, flexibil; Domiciliul stabil in Carei; Permis de conducere cat. B; RESPONSABILITATI: Desfasoara si urmareste activitatile de productie - incubatie pui de o zi, din cadrul statiei de incubatie; Interventii prompte la instalatia de incubatie in cazuri de urgenta; Se asigura formarea profesionala la locul de munca.

 • 1

  CANDIDATUL IDEAL: Diploma de liceu/scoala profesionala, curs mecanic de utilaje constituie avantaj; Receptivitate si insusire a cunostintelor noi; Cunostinte de operare PC, nivel mediu; Persoana disciplinata, responsabila cu capacitate de anticipare; Atent la detalii, implicat si eficient in executarea sarcinilor; Atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor, atasament fata de companie, orientat catre rezultat cu respectarea dispozitiilor si a limitarilor impuse; Disponibiltate pentru program prelungit, flexibil; Domiciliul stabil in Carei; Permis de conducere cat. B; RESPONSABILITATI: Desfasoara activitatile de receptie si livrarea marfuri din cadrul Bazei de Receptie; Interventii prompte la instalatiile de manipulare in cazuri de urgenta; Se asigura formarea profesionala la locul de munca.

 • 1

  Societate in domeniul viticol, angajează pentru punctul de lucru din localitatea Vernești, jud. Buzău, HORTICULTOR Obiective: Asigura managementul compartimentului din cadrul societatii Responsabilitati: - coordoneaza, indruma, controleaza si raspunde de intreaga activitate din cadrul sectorului; - ia masuri si raspunde de cresterea productivitatii muncii; - ofera consultanta de specialitate - elaboreaza schema de lucru pentru lucrari agricole de intretinere vie - monitorizeaza activitatile de productie - asigura managementul productiei - centralizeaza cererile de productie - controleaza prin sondaj si raspunde de pontajul personalului din subordine; Absolvent studii superioare tehnice specializarea în Agronomie/Hoticultura; Experiență minim 2 ani în domeniu Cunostinte operare PC Abilități de comunicare și ascultare activă; Atitudine proactivă și adaptabilitate; Limba engleza - nivel mediu; Permis de conducere cat B. Salariu motivant și contract de muncă perioada nedeterminată Telefon/mașină de serviciu

 • 10

  Cautam îngrijitori cai pentru Germania. Este necesara experienta. Limba germana sau engleza este un avantaj, la fel și permis de conducere. Nu se percep comisioane. Salariu motivant, cazare gratuită.

 • 10

  Cautam ingrijitor de cai 1100 pana 1800 netto Ingrijitor de cai, Ingrijitor de animale Sarcini: - scos balegarul din boxe, si umplerea boxelor cu paie - se scot caii afara - se hranesc caii - ingrijirea copitelor - longarea cailor Cerinte: - limba germana este un avantaj dar nu necesar - Formare profesionala in zootehnie, sau formare la locul de munca - Abilitatea de a lucra cu caii, sa nu aveti frica de cai - Permis conducere categoria B si masina proprie sunt binevenite - pregatit să lucreze pe termen lung Descrierea locului de munca: Împărtășești pasiunea pentru cai? Ești fiabil și angajat? Ești orientat spre echipă și vrei să fii intr-o echipă excelentă? Îți place să te confrunți cu provocările zilnice cu caii și să contribui la a face ca caii să se simtă confortabil cu noi? Noi iti oferim: - 1100 pana la 1800 net, in functie de orele lucrate - cazare gratuita cu apa/curent/incalzire incluse. - noi lucram 100% gratis pentru aplicantii nostrii! - Bonus dupa minim 6 luni de munca in Firma - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Asigurare privata cu Allianz - va este platita pensia

 • 3

  Cautam îngrijitori cai pentru pensiuni in Germania. Este necesara experienta. Limba germana sau engleza este un avantaj, la fel și permis de conducere. Nu se percep comisioane. Salariu motivant, cazare și utilități gratuite.

 • Salveaza cautarea