Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC DDD Nord Angajeaza operator DDD pe zona Bucuresti Daca tu crezi ca esti printre cei mai buni sau vrei sa devii unul dintre cei mai buni operatori DDD din domeniu, inseamna ca trebuie sa ne contactezi. Inainte sa devii colegul si prietenul nostru trebuie sa stii ca suntem pe locul 1 in ceea ce priveste calitatea serviciilor si tu ne vei reprezenta in fata clientilor. Candidatul ideal: 1. Experienta in domeniu D.D.D. de minim 1 an. 2. Permis de conducere categoria B. 3. Dispus sa lucreze in mai multe schimburi Descrierea jobului: 1. Executarea interventiilor DDD ( Deratizare - Dezinsectie- Dezinfectie) 2. Vei lucra singur pe masina sau vei face parte dintr-o echipa de minim 2 oameni. Beneficii: Salariu: 2500-3500 lei NET, se discuta in cadrul interviului Bonusuri in functie de realizari , procent din incasari nu exista o limita maxima Masina permanenta , telefon Locatie: BUCURESTI + ILFOV Descrierea companiei: SC DDD Nord SRL ofera servcii de Deratizare- Dezinsectie- Dezinfectie. Ne intereseaza colaborari pe termen lung, persoane responsabile si capabile sa coordoneze activitatile de deratizare , dezinsectie si dezinfectie. Crezi ca esti printre cei mai buni in domeniu? Vino si stai de vorba cu noi si sigur gasim cea mai buna varianta pentru tine. Pentru relatii suplimentare : 0746236789

 • Caut sa angajez personal pentru o ferma (oi și vaci) localizata in Măgura, Teleorman. Salariul va fi oferit in funcție de experiența fiecăruia. Beneficii asigurate: mâncare, țigări, cafea. Oferim casa la dispoziție in incinta fermei cu utilități incluse: tv cablu, aragaz, frigider, mașina de spălat. Exclus persoane care au probleme cu alcoolul. Rugam seriozitate.

 • Caut loc de munca ca tehnician veterinar, am 18 ani și celelalte abilități o să le găsiți în C.V. Atestat nivel 4

 • Inginer agronom caut loc de munca Tel: 0744 892011

 • societate agricola angajeaza tractoristi pentru cultura mare . asiguram salariu atractiv ,masa si cazare. tel 0724393476

 • Caut tractorist cu experienta pe combine claas si new holland

 • Sap curat întrețin gradina plante pomi vie întrețin permanent gospodarii . Tel 0762025323

 • Salve!Persoană serioasă dinamica și cu voie de muncă, curăț terenuri abandonate de tot felul de arbuști, spini, pomisori, tufișuri, copaci, etc!!! Tot ce trebuie să faceți dumneavoastră este să mă contactați telefonic ca să pot stabili un preț cât mai exact pentru terenul care îl aveți de curățat!!! Prețurile depind de ce probleme întâmpinam în teren!!! Ofer maximă seriozitate!!!

 • Angajam sef ferma gaini ouatoate cu experienta in domeniu, o hala gaini si statie de sortare, salariu negociabil in functie de cunostiinte. Atributii de lider, conducator, dar si muncitor experienta necesara minim 3 ani, ferma noua stabila de 75000 pasari. Salariu Target 6000 ron.

 • Angajam personal pentru gradinarit muncitori ne/calificati in Timisoara CV - salariul incepand de la 3000 lei Net si crescand in functie de performante +carte de munca +asigurare medicala+bonusuri lunare +prime de sarbatori -constituie avantaje experienta si permis auto.

 • Loc de munca in Olanda (atat barbati cat si femei) pentru munca in fabrica de lactate . Se munceste la imbutelierea peturilor de lapte, etichetare si asezarea in cutii Salariul oferit este de 2150 euro NET / luna. Programul de munca este 8h/zi 5 zile/saptamana si orele suplimentare efectuate se platesc in plus.Cazarea este gratuita si veti avea si 2 mese/zi asigurate. Alte informatii la 0738 | 665 , 423 ; 0737 | 308 . 774 .

 • Sarcini:-Efectuarea operatiunulor de hranire si curatenie pentru animale. Beneficii:-Contract individual de munca - Salar motivant de 1850euro+ ore suplimentare -Cazare in interiorul fermei-3 mese pe zi asigurate -Asigurare medicala pe toata durata contractului. Informatii detaliate la 0738 * 665 423 ; 0737 / 308-774 .

 • Angajam Muncitori necalifcati pentru ferme de vaci in Olanda. Se ofera salarii avantajoase (2150 euro net), cazare, 2 mese pe zi si asigurare de sanatate pe toata perioada contractului. De asemenea, orele suplimentare sunt platite cu 8/9 euro per ora. Informatii detaliate la 0738 * 665 423 ; 0737 / 308-774 .

 • Angajam necalifcati pentru ferme de porci in Olanda. Se ofera salarii avantajoase (2150 euro net), cazare, 2 mese pe zi si asigurare de sanatate pe toata perioada contractului. De asemenea, orele suplimentare sunt platite cu 8/9 euro per ora. Informatii detaliate la 0738 * 665 423 ; 0737 / 308-774 .

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0738 * 665 423 ; 0737 / 308-774 .

 • Tehnician veterinar cu experienta in ferme,doresc loc de munca veterinar,sef ferma, administrarea ferma,nu am nevoie de medic veterinar. Ma descurc singur..solicit cazare si salariu minim 3000net, negociabil , mentionez ca detin permis cat b...

 • Angajez oameni la ferma de animale cazare si masa 1700 lei

 • Foarte seriosi, experienta in cultivarea si recoltarea culturilor, intretinere utilaje agricole .Salariul este in functie de capacitatea fiecarei persoane.

 • Caut îngrijitor vaci ofer cezar casa cu 2 camere si un salar atractiv.In sat Chirileu comuna Sinpaul jud.Mures.

 • AVIROM PLUS SRL, companie care a preluat fosta AVICOLA TG-JIU si-a finalizat reconstructia intregii avicole, angajaza: 1.Manipulanti(muncitori necalificati) 2.Ambalatori /transatori(nu se necesita neaparat o calificare) 3.Crescatori pui(nu se necesita neaparat o calificare) 4.Electrostivuitorist 5.Fochist 6.Frigotehnisti 7.Operatori cantar 8.Sefi ferme(medici veterinari/ingineri zootehnisti) 9.Ingineri productie(industrie alimentara) 10.Ingineri calitate(industria alimentara) 11.Medici veterinari 12.Ingineri mecanici/electro-mecanici/automatisti Se ofera:-un loc de munca sigur cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata -salariu atractiv -tichete de masa -masa calda -prime de productivitate -toti angajatii companiei pot beneficia de training-uri in tara si strainatate Contact. tel.0728.899.999/0728.285.273;filimon.tiriplica@laprovincia.ro;sediul companiei din TG-JIU,Str.Margaritarului nr.68

 • Salveaza cautarea