Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  angajez cioban

  Angajez cioban, ofer, cazare , masa si salar atractiv. 2500 lei inf. la telefon ;

 • Ingrijitor spatii verzi/Gradinar

  Firma din Paulesti, Prahova angajeaza personal cu si fara experineta in domeniul spatiilor verzi. Salariu de inceput 3000 lei, net, cu posibilitate de avansare rapida! Cerinte/activitati: permis categoria B (angajam si fara permis), abilitati de tundere gazon/plante si cosire vegetatie cu trimerul, cunostinte legate de plantare, abilitati de montare pavaje, usoare cunostinte de instalatii sanitare, usoare cunistinete legate de utilizarea si intetinerea masinilor de tuns gazon si a trimerelor, etc. Experienta in domeniu constituie un avantaj! Salariu de la 3000 lei pana la 4500 lei (bani in mana). Bonusuri pentru lucrari bine realizate Prime de sarbatori Prime la sfarsit de an Se lucreaza si in timpul iernii Transport de la Mc Donalds Nord Oferim echipament de lucru Colectiv tanar, prietenos Activitatea se desfasoara la firme si in curtile clientilor private Folosim echipamente de lucru moderne pentru a usura munca Posibilitate de avansare profesionala si salariala in scurt timp. Tel:

 • 2

  Angajez Cioban

  Ferma Angajez cioban cu experienta, Ofer conditii bune de salarizare, cazare in locuinta cu toate dotarile necesare unei case Avem in jur de 400 capre care stau in stabulatie. Ferma se afla in Prahova langa Campina .

 • 12

  Cioban Mulgator

  FERMA DIN SIBIU ANGAJEAZA : CIOBAN MULGATOR SALARIU ATRACTIV MANCARE TIGARI CAZARE

 • 5

  Angajez cioban

  Angajez cioban in zona Hateg. Ofer salariu atractiv stabilit de comun acord. Mai multe detalii doar la telefon.

 • 18

  Primim un tînăr serios iubitor de cai.

  angajăm un tînar călareț iubitor de cai la Domeniul Dracula Daneș cu cazare și masă un om care își dorește să ajungă la pensie -deci va avea carte de muncă - cu plata tuturor taxelor inclusiv pentru sănătate . Am prefera să posede carnet de conducere sau să fi lucrat cu tractor in agricultură , să nu fie ALCOOLIST sau băutor fruntaș , serviciul va fi pe lungă durată pentru informați puteți suna la tel .

 • 28

  Angajăm om serios care a lucrat cu cai -cai la Domeniul Dracula Daneș

  Angajăm un om bun care a lucrat cu cai la Domeniul Dracula Daneș cu cazare și masă un om care își dorește să ajungă la pensie -deci va avea carte de muncă - cu plata taxelor , serviciul va fi pe lungă durată sau pe sezon informați puteți suna la tel .

 • 6

  Angajez necalificat

  Angajez personal necalificat pentru lucrări agricole pentru manipulare produse cerealiere și produse de morarit !ofer salariu motivant cat și condiții de cazare și masă ! Tel

 • Angajez buldoexcavatorist

  Angajez operator pe Komatsu sau Jsb cu experienta foarte buna la descărcarea cu labele salariu pleaca de la 1000 euro se negociază la interviu detali la tel.

 • 60

  Venit suplimentar cu munca la domiciliu

  Sunteti femeie? Nu va scarba / va frica de melci, insecte, coropisnite, gandaci, etc.? Atunci puteti sa castigati usor 150,00 Euro lunar cu nici o ora de lucru pe zi. Sunt mai multe variante pt. colaborare in domeniu asta, pe exemplu insecte pt colectionari, nu este necesar calificare sau experienta profesionala dar este avantajos daca locuiti la sat / la tara - daca sunteti interesata trimiteti-ma un nr. de tel., va sunam si dam mai multe detalii.

 • 25

  Ingrijitor animale

  Ferma de vaci, angajam ingrijitor pentru animale. Oferim cazare, masa si salariu. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la telefon nr. 0723175341

 • Fermă agricolă din Dobrosloveni angajează tractorist

  Fermă agricolă din Dobrosloveni angajează tractorist cu experiență. Canditatul ideal: - Permis de conducere cat. B sau de tractorist - Conducere tractor, lucru cu GPS - Cunoștințe solide de mecanică - Capacitatea de a lucra în echipă Se oferă: - contract de muncă pe perioadă nedeterminată din prima zi - prime de campanie Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați telefonic la .

 • Inginer silvic, caut loc de munca

  Inginer silvic cu experienta, caut loc de munca. Ofer si rog seriozitate.

 • 1

  Angajez buldoexcavatorist

  Angajez operator buldoexcavator cu experienta detali la tel

 • 1

  Angajam muncitori în domeniul silvic în Cehia

  Loc de muncă de lungă durată în domeniul silvic la curățat de pădure în Cehia. 5 locuri disponibile .

 • 25

  Angajam 3 mecanici agricoli si 2 muncitori necalificati (zilieri)

  ITC SRL societate cu capital privat, integral romanesc, ce isi desfasoara activitatea in domeniul cultivarii cerealelor, angajeaza personal, in conditii avantajoase, la Punctul de lucru din localitatea Popesti Leordeni, Jud. Ilfov, 2 posturi de Mecanic agricol (tractorist) - calificare mecanic agricol (tractorist) - persoana serioasa cu aptitudini generale de invatare, comunicare, initiativa, memorie vizuala, cu abilitatea de a lucra in echipa. Descrierea postului: - executa lucrari ale solului (arat discuit) - insamantarea, intretinerea (erbicidat, prasit, tratamente fitosanitare) si recoltarea culturilor agricole. - intretinerea agregatelor agricole Tractoristul trebuie sa stie sa exploateze si intretina corect o gama foarte larga de tractoare, masini si utilaje agricole si mai ales sa aiba deprinderi si aptitudini care sa-i permita sa lucreze cu echipamente performante, unele dintre acestea de foarte mare putere si cu grad mare de computerizare. 1 mecanic agricol + loc de munca pentru sotie, cazare gratuita Se ofera: - salariu atractiv si tichete de masa; - cazare gratuita, decontarea cheltuielilor de transport; - asigurare medicala privata; 2 muncitori necalificati sau zilieri, pe o perioada de lucru de 3-6 luni (8 ore/zi) cazare gratuita, decontarea cheltuielilor de transport. - lucrari de manipulare marfa in agricultura (incarcare-descarcare, ambalare, stivuit saci cu cereale, etc). Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numerele de telefon:

 • Angajam Instalator

  Societate comerciala angajeaza pentru ferma de gaini din localitatea Muntenii de Jos instalator instalatii tehnico - sanitare si de gaze.

 • Angajam Inginer mecanic

  Societate comercială producătoare si distribuitoare națională de produse alimentare angajeaza Inginer mecanic pentru punctul de lucru Fabrica de nutreturi combinate din loc. Salcioara, jud. Vaslui.

 • 2

  Angajam Ingineri Horticultori

  Firma de amenajare peisagistica angajeaza Ingineri Horticultori, cu carnet de sofer categoria B, cu domiciliu in Bucuresti. Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV la adresa de e-mail: sau pe whatsapp la nr. de tel :

 • 14

  Angajam excavatorist

  SC. cu profil agricol, angajam excavatorist cu atestat. Conditii optime de lucru sediul nostru este pe soseaua Vrancei,km6, in fata este un peco,in apripiere de Odobeasti. Vas asteptam la sediu sau relatii suplimentatre la telf. aici lasati mesaj

 • Salveaza cautarea