Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Personal pentru ambalat si etichetat borcane de dulceata, in Olanda. Persoanele interesate sa fie apte de munca, fara probleme de sanatate sau legale si vor avea beneficii pe masura activitatii prestate. Salariul:2160 de euro, NET cazare si masa asigurate si ore suplimentare platite separat. Informatii detaliate la telefon 0720 / 525358 .

 • Cautam personal (femei, barbati) pentru munca in ferma la porci in Olanda. Cautam persoane apte de munca si fara probleme legale care vor beneficia de cazare si 3 mese/zi si un salariu intre 2160 -2150 euro. De asemenea orele suplimentare sunt platite. Informatii detaliate la telefon 0720 / 525358 .

 • Caut de munca pa animale

 • Suntem in cautarea de muncitori in ferme vegetale si zootehnice pentru zonele Dambovita, Calarasi, Oltenita. Seriozitate, responsabilitate, fara antecedente penale, sanatate fizica si psihica bune, abilitati si indemanare, dragoste fata de animale, organizare, autogospodarire si perseverenta. Se asigura: - cazare - masa -salariu fix si contract de munca - alte beneficii Asteptam urgent sa ne contactati la nr 0770705645

 • Suntem in cautare de tractorist/mecanizatrori/operatori utilaje pentru diferitele ferme si zone unde detinem suprafete agricole. Se cere: - experienta minima, constituie avantaj - 8 calse, 10 clase constituie avantaj - cunostinte de mecanica, minime - permis categoria B, constituie avantaj - disponibilitate si dorinta de munca - responsabilitate si dorinta de a invata Se ofera: - pachet salarial competitiv - cazare - masa - ore suplimentare - alte beneficii Sunati urgent la nr. 0770705645

 • caut 2 ciuobani,seriosi,harnici,ofer casa si masa,in judetul galati,poate fii o familie .telefon 0756821790

 • Mecanic agricol cu experienta tractoare romanesti si combine virsta 45 aninon alcool ofer servicii

 • Ferma de animale Tecuci, Judetul Galati, angajam ingrijitor de animale. Se asigura conditii bune. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul 0758877581.

 • Suntem Dicor Land SRL, o companie de vanzari utilaje agricole, partener cu furnizori europeni consacrati (Maschio Gaspardo, Olimac, Steyr, Irtec, Pasto, Madara, Zanon, Pom Brodnica, Daniele Giraudo, Dal Degan, Femac, reprezentant direct al fabricii autohtone Mecanica Ceahlau, si cautam colegi care sa ni se alature. Mai multe detalii despre postul de Referent marketing on-line: Responsabilități: Reprezintaompania in relatiile cu furnizorii de servicii de marketing; Planificarea si implementarea campaniilor de comunicare si promovare; Identificarea canalelor optime pentru cresterea vizibilitatii companiei; Organizeaza evenimente de prezentare produse, promovare, etc (interne si externe); Administrarea paginilor de social media; Dezvoltarea si imbunatatirea website-ului firmei. Aptitudini: Studii medii sau superioare; Experienta minim 3 ani intr-o functie similara; Experienta in realizarea, administrarea si coordonarea de site-uri; Uşurinţă în exprimarea ideilor, deprinderea de a vorbi în public; Riguros, organizat, responsabil, cu grad mare de implicare; Cunoașterea unei limbi straine de circulatie internationala (limba engleza nivel avansat); Abilitati de comunicare si organizare; Bune cunostinte de utilizare PC, pachetul Office (Word, Excel, PowerPoint) Cunoasterea programelor de procesare foto-video; Constituie avantaj cunoasterea: Google Analytics, , Facebook Ads, social mediaFacebook, Instagram, YouTube, Twitter, Google+, Reddit, LinkedIn, etc.), platformaordPress, magazine on-line. Beneficii: Pachet salarial motivant; Telefon de serviciu; Tichete de masa; Tichete de vacanta; Prime de Paste si de Craciun; Apartenența la o echipă de profesioniști; Posibilitate de dezvoltare personală și profesională.

 • Iti doresti un loc de munca sigur si bine rasplatit? Suntem Dicor Land SRL, o companie de vanzari utilaje agricole si cautam colegi care sa ne ajute sa dezvoltam in continuare compania. Avem o echipa de vanzatori profesionisti si producatori recunoscuti la nivel international cu care colaboram. Tot ce trebuie sa faci este sa te integrezi in echipa noastra si sa ne aduci un plus valoare prin cunostintele tale. Tot ce vrem de la tine este sa fii harnic si serios iar noi iti promitem ca o sa te apreciem si o sa-ti respectam munca si timpul liber. Mai multe detalii despre postul de Asistent manager: Aptitudini: studii superioare, preferabil economice; experienta pe un post similar de minim 2 ani; bune cunostinte de operare PC (Word, Excel, Internet, Outlook); excelente abilitati de comunicare, relationare, organizare; atentie distributiva si capacitate de a rezolva sarcini multiple; capacitate de organizare, planificare si prioritizare a activitatiilor; prezenta agreabila, zambitoare, pozitiva; comunicare excelenta atat verbal cat si scris; cunostinte de limba engleza (scris, vorbit) nivel avansat; permis de conducere categoria B; Responsabilitati / atributii: executa lucrari de secretariat/office; stionarea corespondentei (posta, e-mail, fax, telefon); gestionarea corespondentei (posta, e-mail, fax, telefon); mentine agenda de evenimente a companiei si a activitatilor directorului general (instiintare, programare evenimente, etc.); se va ocupa de aspecte administrative: rezervari bilete de avion, cazare; asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele companiei; executa activitati ce tin de protocol (primirea vizitatorilor si a partenerilor de afaceri); convoaca participantii la sedintele firmei, participa la sedintele de lucru si redacteaza minuta intalnirilor; poate participa la targuri si expozitii; intocmeste rapoarte de activitate in functie de solicitari; gestioneaza relatiile cu firma de avocatura si biroul notarial. Beneficii: Pachet salarial motivant; Telefon de serviciu; Tichete de masa in valoare de 15,18 ron/zi lucrata; Tichete de vacanta; Prime de Paste, de Craciun, zi de nastere, la casatorie, nastere copil; Apartenența la o echipă de profesioniști; Posibilitate de dezvoltare personală și profesională.

 • Ai experienta in activitatea de gestiune? Iti doresti un loc de munca sigur si bine rasplatit, intr-un sector in plina dezvoltare? Atunci te asteptam in echipa noastra! Suntem Dicor Land SRL, o companie de vanzari utilaje agricole, cu sediul in com. Branistea, jud. Galati si cautam colegi care sa ne ajute sa dezvoltam in continuare compania. Mai multe detalii despre postul de Gestionar: Responsabilitati: - intocmirea actelor de intrare–iesire din gestiunea societatii; - organizarea spatiilor in vederea depozitarii; - organizarea, primirea, depozitarea si conservarea fara pierderi, degradari sau sustrageri a bunurilor si luarea de masuri pentru depozitarea in bune conditii, conform normelor tehnice de depozitare si prevenire a incendiilor, precum si de protectie a muncii si a mediului; - verificarea conformitatii produselor la receptie; - receptia si depozitarea produselor ordonate pe grupe, si sort-tipo-dimensiuni; - participarea la efectuarea inventarierii bunurilor din gestiune, impreuna cu comisiile constituite de conducerea societatii; - predarea zilnic la biroul de contabilitate a tuturor documentelor privind primirea sau eliberarea bunurilor din gestiune; - intocmirea documentelor de receptie la momentul primirii stocurilor; Cerinte: Experienta in lucrul cu evidenta informatica de gestiune ; Cazier judiciar curat; Studii :minim medii profil tehnic/economic; Experienta : minim 3 ani in functia de gestionar; Cunoasterea programului ATTOSOFT -GESTIUNE constituie avantaj; Autorizatie ISCIR pentru motostivuitorist constituie avantaj; Alte cerinte: Seriozitate, cunoasterea legislatiei in domeniu; Cunostinte MS Office (Word, Excel, Outlook); Foarte bune abilitati de comunicare si organizare; Perseverenta si atitudine proactiva; Atentie distributiva; Asumarea raspunderii. Beneficii: Pachet salarial atractiv; Tichete de masa; Tichete de vacanta; Prime de Craciun si de Paste; Prime zi de nastere, prima casatorie, prime la nasterea copiilor; Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala; Apartenenta la o echipa de profesionisti.

 • Angajez ingrijitor animale la o ferma din Tecuci, jud. Galati. Detalii la tel 0722576994

 • Angajez ingrijitor animale la o ferma din Tecuci. Relati la telefon 0722 661 733 sau la nr. 0722 576 994

 • Firma de cercetare de piata caută INGINERI AGRONOMI SI ZOOTEHNISTI pentru colaborare. • Disponibilitate pentru munca pe teren si pentru deplasari in localitatile adiacente; • Permis de conducere categoria B reprezinta un plus dar nu este obligatoriu; • bune abilități de comunicare • punctualitate, responsabilitate și seriozitate Numai persoanele selectate vor fi selectionate si sunate pentru interviu. Va informam ca prin aplicatia dumneavoastra transmisa pentru aceasta pozitie, indiferent de canalul de transmitere ales, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prezente in CV-ul dumneavoastra si/sau transmise si prin alte forme de comunicare. De asemenea, va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa/de a actualiza datele cu caracter personal, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra din bazele noastre de date.

 • Salveaza cautarea