Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Agricultura, Silvicultura, Zootehnie Galati - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Caut loc de muncă!

  Bună ziua, mă numesc Gabriel și caut un loc de muncă temporar,sezonier,salahor,cu PLATA la ZI.Sunt din Galați oraș și nu dețin permis de conducere sau mijloc de transport.Ofer seriozitate și fac deplasări în județul Galați.Relații la telefon

 • 7

  Angajez Tractorist

  Societate comerciala angajeaza tractorist pentru culturi vegetale din comuna Tudor Vladimirescu sau localitatile limitrofe. Este necesar permis de conducere cat. B. Nu se cere experienta.

 • 8

  Angajam Electrician

  Societate comerciala angajeaza pentru punctul de lucru din loc. Bucesti, jud. Galati electrician de intretinere si reparatii, stivuitorist, crescatori pasari.

 • 2

  Angajam Inginer Zootehnist Crescator pasari Mecanic (pasari carne)

  Ferma Avicola de pasari din Liesti, jud. Galati angajeaza : -inginer zootehnist; -crescator pasari; -mecanic. Cunostinte necesare: Cunoasterea tehnologiei de crestere a puilor de carne, experienta minim 1-2 ani. C.V.-urile se depun la adresa Relatii la telefon:

 • 14

  Angajam muncitori pentru ferma zootehnica

  Societate comercială angajeaza pentru punctul de lucru Ferma Bucesti, com. Ivesti, jud. Galati : - ingrijitori animale, - crescatori pasari, - manipulanti marfuri, - sortatori produse, - mecanici utilaje. Se ofera salariu negociabil, masa calda la pranz, contract de munca perioada nedeterminata.

 • 6

  Tractorist

  Angajam tractorist ptr lucrari agricole ,salar 5000 lei(perioada de lucru 8-9 luni an) ,in perioada de iarna cand se sta acasa 2500 lei ,iar in perioada intretinere utilaje 4000lei. Se ofera cazare si decontare transport cand se pleaca acasa de 3ori an. Detalii la telefon:

 • 4

  Angajam personal neclificat pentru sere de flori in OLANDA

  Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm personal (femei, bărbați, cupluri) pe postul de muncitor într-o seră de trandafiri. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ. SE CERE: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj (nu este obligatoriu).. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 EUR săptămână persoană asigurare de sănătate aprox 35,8 EUR săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză, cont bancar olandez contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la telefon.

 • Angajam zilieri pentru irigat ZONA BADALAN GALATI

  Angajam zilieri pentru irigat culturi agricole in zona BDALAN GALATI, pentru mai multe detalii va rog sa sunati la urmatoarele numere de telefon:

 • 1

  Angajam muncitor necalificat

  Sc Agroconfort SRL, cu sediul în comuna Foltesti, angajează, cu carte de munca: Femeie de serviciu muncitor necalificat pentru diverse activități în ferma agricola. Salariu atractiv! Detalii la telefon , sau la sediul societății din comuna Foltesti!

 • 1

  Angajăm muncitori plantații și amenajare spatii verzi

  S.C. Grădina Mea 2012 S.R.L. din Șendreni, jud Galați, , angajează muncitori plantații și amenajare spații verzi.

 • 1

  Angajez mecanic agricol pe Tractor sau Combina

  Societate agricolă angajează Tractorist Cerințe : - posesor permis categoria B / Tr. - este adresat și celor care doresc o reconversie profesională. - experiența constituie un avantaj Se oferă salariu atractiv, bonuri de masa, contract de muncă. Este adresat doar celor din judetul Galați. Jud Galați, mun. Galati Tel zero 754 sapte3725doi

 • 9

  caut persoane adecvate, pt administrare gospodarie turistica zona rurala,jud.brasov

  caut persoane adecvate,indragostite de viata la tara,in mijlocul naturii,cu ceva cunostinte in gradinarit,floricultura,pomicultura,iubitori de animale,etc,pt administrare gospodarie turistica in zona rurala,jud.brasov,pt colaborare reciproc avantajoasa.

 • 7

  ingrijitor ferma animale

  Societate angajam ingrijitor ferma ,oferim cazare ,detalii la telefon.

 • angajam

  manipulant cereale program flexibil

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Galati
Salvează căutarea