Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Ialomita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 7

  Cautam familie harnica, pe termen lung, pt ingrijire gospodarie, animale, gradina si curatenie, in jud. Ialomita. Exclus consumatori de alcool.

 • 3

  Cautam muncitori pentru ferma piscicola situata in jud. Ialomita. Exclus consumatori alcool. Oferim cazare, salariu, contract de munca.

 • 5

  Ferma piscicola jud Ialomita angajeaza pe termen lung paznici, pescari si muncitori piscicoli, de preferat cu experienta sau fara experienta dar dornici de munca. Oferim contract de munca, salariu, bonusuri in functie de performante, cazare si utilitati. Exclus domiciliu jud. Ialomita, puturosi, betivi si hoti. Informatii suplimentare: 0762008500

 • 1

  Ferma piscicola, localizata in jud. Ialomita, angajeaza paznici cu experienta in domeniu (paza balti) sau dispusi sa invete. Cerinte: persoane serioase, neconsumatoare de alcool, care nu au domiciliul/locuiesc in jud. Ialomita. Salariu de inceput: 1500 lei. Angajare numai cu contract de munca. Se ofera cazare gratis. Posibilitate de angajare sotie. Informatii suplimentare: 0762008500, 0762008512.

 • Ferma piscicola, localizata in judetul Ialomita, doreste colaborare cu pescari profesionisti. Se asigura cazare. Plata la procent. Pt informatii suplimentare: 0762008500, 0762008512.

 • 1

  Caut bărbat, pentru o ferma de oi, ofer cazare gratuită, singur sau cu familia. Salariul se discuta în funcție de ceea ce știe să facă.

 • Locatie : Judetul Constanta : - Studii medii; - Implicare și orientare spre atingerea obiectivelor; - Capabilitate dе a lucra individual și ,de asemenea, ca membru în cadrul unei echipe; - Capacitate dе lucru în picioare pe durate lungi dе timp, efectuare mișcări repetitive și mișcări dе aplecare, răsucire sau îndoire a corpului; Descrierea jobului - Asigura si rеalizеаzа hranirea si ingrijirеa аnimalеlor; - Asigurа bunastarea аnimаlelor; - Participa lа actiuni de igienizаrе, dеzinfectiе si dezinsectie a halelor; - Respecta cu strictete masurile de biosecuritate ale fermelor; Beneficii - Salariu atractiv, peste medie; - Masa de pranz asigurata; - Decontare transport sau cazare asigurata; - Carne de porc de 3 ori/an; - Bonus de performanta.

 • Caut cioban sau ajutor la stână pentru a locui acolo, stână se află pe raza județului Ialomița, cer si ofer seriozitate,mai multe detalii la telefon:0721944818.Salriu motivant.

 • Salveaza cautarea