Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Mehedinti Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez îngrijitor animale se oferă salariu atractiv masă și cazare in ferma

 • 20

  Agenție de recrutare și selecție personal. Căutăm personal (femei, bărbați sau cupluri) VORBITOR DE LIMBA ENGLEZĂ în producția de plante, diverse flori, pe tot parcursul procesului de producție. Florile se culeg, sortează și se fac buchete. Se lucrează 8 ore/ zi într-un singur schimb. Salarizarea este 10,36 brut/ oră. VORBIREA LIMBII ENGLEZE ESTE OBLIGATORIE! Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier. Munca se desfășoară stând în picioare. Detalii DOAR la telefon. Se oferă: - Loc de munca într-un colectiv plăcut - Salarizare atractivă conform unei convenții colective - Cazare în locuință, singură în cameră, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curenta, televiziune) - 85/ săptămână - Asigurare de sănătate contra cost - Transport gratuit de la locul de muncă la cazare - Identitate olandeză, cont bancar olandez - Contract de muncă, se asigura 40 ore pe săptămână - Salarizare săptămânală - FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Înscrieri la https://www.eastwestrecruitment.ro/job-offer/enroll/

 • Caut familie pentru ingrijire animale (100 de capre). Mai multe detalii la telefon.

 • 4

  Firma franceza, angajeaza muncitori in viticultura -salariu 1600 -contract de munca sezonier . -Salariu se plateste pe card bancar in euro, -se asigura transport Romania-Franta, transportul se retine din primul salariu. -Nu se retine comisioane pentru angajare. Pentru detalii sunati la .

 • 2

  Angajam personal la o ferma de porci in apropiere de Drobeta Turnu Severin.Se oferă transport din Drobeta și masa de prânz .se lucrează in schimburi ,concediu plătit și carte de munca.Căutam persoane cu permis de conducere cât b ,nu este obligatoriu dar prezintă o prioritate.salariu 2500 RON și grila de bonusare .cerem și oferim seriozitate .informații la telefon după ora 16 sau mesaj.

 • Salveaza cautarea