Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Agricultura, Silvicultura, Zootehnie Timisoara Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez muncitor sau cuplu la ferma de cai in Austria

  Angajez muncitor sau cuplu cu exprienta la ferma de cai. Este o ferma moderna la care se lucreaza mai multe din tractor.Hranit, curatat, dus paie si fan cu tractorul. Se ofera 1800+cazare pentru barbat, pentru femeie depinde ce vrei sa lucreze.Mai multe detalii la telefon!

 • 120

  Venit suplimentar cu munca la domiciliu

  Sunteti femeie? Nu va scarba / va frica de melci, insecte, coropisnite, gandaci, etc.? Atunci puteti sa castigati usor 150,00 Euro lunar cu nici o ora de lucru pe zi. Sunt mai multe variante pt. colaborare in domeniu asta, pe exemplu insecte pt colectionari, nu este necesar calificare sau experienta profesionala dar este avantajos daca locuiti la sat / la tara - daca sunteti interesata trimiteti-ma un nr. de tel., va sunam si dam mai multe detalii.

 • Oportunitate de lucru

  CĂUTĂM COLABORATORI IN AGRICULTURA PENTRU A ASISTA MANAGERUL CU CUNOAȘTEREA LIMBII MAGHIARA CV OBLIGATORIU ADRESA EMAIL

 • Angajez muncitori in agricultura in Austria 1800 + cazare

  Angajez 1 muncitor in agricultura in Austria.Trebuie sa ai permis categoria B si cunostinte cu tractorul la cosit, in agricultura la cules cartofi si dovleci catarit si ambalat.Se ofera 1700+ cazare, se poate si mai mult in functi de orele muncite!

 • Angajam Ingrijitor animale

  Angajam INGRIJITOR ANIMALE pentru ferma de pasari aflata in localitatea Boldur, judetul Timis. La cerere putem sa asiguram cazare. Responsabilitati: - urmareste si controleaza sitemele de ventilatie, apa si furjare; - verifica efectivul de animale ; - colecteaza oua; - face curatenie si igienizeaza spatiul de lucru; Cerinte: - persoana punctuala si responsabila; - capacitatea de a lucra in echipa; -capacitatea de a lucra in mod organizat; Beneficii: - salariu motivant; - bonuri de masa; - abonament medical la o clinica medicala privata;

 • Angajam Gradinar Iulius Mall Timisoara

  Responsabilități: Asigură întreținerea și curățenia spațiilor verzi cu rol decorativ din amplasamentul interior și exterior al mall-ului precum și aplicarea tratamentelor aferente pentru menținerea plantelor în condiții optime; Se ocupă cu udarea spațiilor verzi , precum și a plantelor din ghivece, în funcție de necesarul de apă al fiecarei specii de plantă în parte; Curăță și taie arbuștii și arborii în funcție de necesitățile estetice și de perioada de creștere; Curăță spațiile verzi de orice impurități și gunoaie adunate peste zi. Cerințe: Studii medii; Persoană harnică, serioasă, punctuală; Rezistență la muncă susținută; Discreție și loialitate. Beneficii: Program de lucru în schimburi; Salariu fix + bonusuri și prime; Tichete de masă (30 lei zi); Abonament servicii medicale private.

 • 2

  Olanda-locuri de munca in sere de castraveti si rosii

  Angajam personal pentru munca in sere de castraveti si rosii, in localitatile Boekel, Sevenum si Grubbenvorst din Olanda. Este foarte importanta experienta de munca in astfel de sere, minimum 3 luni. Avantaj : disponibilitate imediata si pentru cel putin 3-4 luni, detinerea permisului de conducere. Compania nu asigura transportul din Romania sau orice alta tara catre Olanda. NU se solicita niciun comision.

 • 4

  Căutăm colegi pentru lucrări de amenajare și întreținere spații verzi

  VISIONIS LANDSCAPE DESIGN caută colegi pentru lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi: - Inginer peisagist - Specialist irigații Activăm in domeniul activități de întreținere peisagistică din 2015. Punem pasiune si suntem buni în ceea ce facem, ne prețuim colegii și clienții, suntem dinamici și motivați. Daca esti în căutarea unui loc de muncă stabil, dorești să practici această meserie, dorești să evoluezi, ne-ar plăcea să te avem în echipa noastră! Ce presupune activitatea noastră: - întreținere spații verzi (tundere gazon, consmetizare și întreținere plante, aplicare îngrășământ); - plantare flori, arbuști și arbori; - manipulare materiale; - săpături (manuale și mecanizate); - instalare sistem de irigații; - reparații sisteme de irigat; - construcții ușoare (mobilier de grădină, alei pavate, camine de vizitare). CERINȚE DE BAZĂ PENTRU OBȚINEREA POSTULUI: - Corectitudine, responsabilitate, punctualitate; - Implicare și dorința de învățare perfecționare; IMPORTANT! - Permisul de conducere categoria B constituie un avantaj; - Studiile de specialitate în acest domeniu constituie un avantaj; - Daca nu ai experiență, insă îți dorești să te dezvolți în acest domeniu, noi îți putem oferi susținerea necesară. *Activitatea firmei se desfășoara în Timișoara și pe raza județului Timiș. *Programul de lucru este luni - vineri, în intervalul orar 08:00 17:00. BENEFICII: * Salariu motivant în funcție de cunostințe și performanțe; * Bonuri de masa; * Bonusuri pe bază de realizări și performanțe.

 • 18

  Caut personal pentru munca la animale

  Familia serioasa caut personal pentru munca la animale, ofer condiții decente, pentru mai multe detalii sunați la Dan. Ofer seriozitate și rog seriozitate

 • 1

  Om de curte la ferma

  Angajez om de curte la ferma .

 • Om la ferma de vaci

  Angajez om sau familie la ferma de vaci. Ofer salar , mancare, cazare , tigari etc

 • 1

  SC Horticultura SA angajează Facturist ă!

  Atribuțiile postului: Întocmește notele de intrare-iesire a mărfurilor, pe baza facturilor emise de furnizori numai dacă acestea poartă semnătura de primire a gestionarilor societății; Emite documentele de ieșire a mărfurilor calculate pe baza adaosurilor stabilite de conducerea societății și eliberează toate actele de însoțire a mărfurilor, conform legislației în vigoare; Utilizează conform legislației în vigoare documentele cu regim special: facturi, chitanțe, avize etc. Urmărește activitatea agenților comerciali ai societății despre stocul de marfă aflat în gestiunea lor, a respectării termenelor de plată de către clienții acestora și a întocmirii chitanțelor pentru sumele încasate; Întocmește borderoul de încasări ale chitanțelor, pe baza căruia completează monetarul și predă banii casieriei centrale; Aptitudini și competențe: - Bune abilități de utilizare a calculatorului (pachetul Microsoft Office); - Abilitate de a finaliza activitățile și de a executa mai multe sarcini simultan; - Atenție la detalii; - Amabilitate și empatie în relațiile cu clienți si colegii; - Spirit de echipă, de inițiativă; - Persoană deschisă spre învățare, acumulare experiențe noi; Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon Dacă sunteți interesat ă, vă rugăm să trimiteți cv-ul d-voastră la adresa de mail

 • 1

  Caut cioban la oi sterpe

  Caut un cioban serios pe o durată mai lungă de timp . ca și cazare la o rulotă ,mâncare gătită . Salar între 1500 ron lunar și 2500 ron lunar . Totul este în funcție de cunoștințe . Detali la Telefon

 • Caut om de curte ptr ferma vaci

  Angajez om de curte ptr ferma de vaci. Ofer salar, cazare , mancare etc

 • 13

  Angajam operator încărcător, tractorist îngrijitor animale

  Angajam tractorist, operator încărcător frontal,in ferma zootehnica ingrijitor animale.se ofera cazare carte munca, salariu atractiv, Rog seriozitate!

 • 7

  lucru in livada de mere Italia

  FIRMA Din ITALIA Zona VERONA - VENEZIA - FERRARA CAUTA : Persoane pentru munca in livada pe perioda 15 iulie - 20 decembrie Contract de munca , Plata 6,50 euro ora net . Ofera : Cazare gratuita ( baie , bucatarie si camera de dormit ) Pentru detalii sunati la tel. : intre orele 10-18 FARA COMISIOANE Va multumim !

 • 2

  Angajez ingrijitor animale

  Angajez ingrijtor animale la un Adapost de catei de langa Timisoara. Sarcini: hranire animale, curatenie, diverse activitati de reparare tarcuri gard custi (la nevoie). Se ofera salariu motivant si cazare. Pentru mai multe detalii, sunati la nr de tel:

 • Caut urgent ciobani !

  Caut urgent persoane serioase apte de munca, ofer salariu atractiv , cazare si mâncare ,rog seriozitate ! Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactați!

 • 4

  Oportunitate de lucru

  CAUTAM AGENTI DE VANZARE PRODUS PENTRU AGRICULTURA, PENTRU ZONA TIMIS CARAS SEVERIN - DEVA CV OBLIGATORIU ADRESA EMAIL

 • 3

  SC Horticultura SA angajeaza soferi cu permis categoria C!

  SC Horticultura SA angajeaza soferi categoria C! Perioada: determinata Cerinte: - permis categoria C; - seriozitate; - abilitati de a lucra atat in echipa, cat si individual. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis

Localități

Timisoara
Salvează căutarea