Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Timis Timisoara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Societate agricolă cauta personal cu experiența in agricultura: conducator utilaje cu responsabilitati in întreținerea și reparația utilajelor agricole ( tractoare Case Quadtrac, Massey Ferguson, Deutz, New Holand, Claas, masina erbicidat 36m Matrot, semanatoare Horch si Vaderstad 8m). Cerințe obligatorii: - persoana serioasă și muncitoare; Beneficii: - castig atractiv, între 600-1.200 , in functie de experienta dovedita; - posibilitate de cazare, pentru cei de la distanță. Pentru mai multe informati sunati la : .

 • 21

  Sunteti femeie? Nu va scarba / va frica de melci, insecte, coropisnite, gandaci, etc.? Atunci puteti sa castigati usor 150,00 Euro lunar cu nici o ora de lucru pe zi. Sunt mai multe variante pt. colaborare in domeniu asta, pe exemplu insecte pt colectionari, nu este necesar calificare sau experienta profesionala dar este avantajos daca locuiti la sat / la tara - daca sunteti interesata trimiteti-ma un nr. de tel., va sunam si dam mai multe detalii.

 • 8

  Pepiniera de brazi din Germania angajam urgent muncitori sezonieri care sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Salariu: 9,35 EUR brut pe ora. Se lucreaza 8-10 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Se asigura cazare contra cost. Detinerea unui permis de conducere cat. B constituie un avantaj. Anuntul este adresat persoanelor care se afla deja in Germania. Informatii: 004915778441083 intre orele: 11-20.

 • 8

  Ferma agricola din Germania angajam urgent un sofer cu permis CE, T sau B . Este de dorit sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Salariu 9,5-12 EUR brut pe ora sau in acord. Se lucreaza 8 10 ore pe zi 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de telefon si va sunam noi.

 • 4

  Ferma agricola din Germania angajam femei cu experienta la cules capsuni, mure, zmeura, afine. Se face contract de munca sezoniera. Plata se bazeaza pe performanta. Salariu: 1500-2000 Eur. Perioada de lucru: 20.05-31.07. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de tel si va sunam noi. .

 • 5

  Ferma agricola din Germania angajam urgent un sofer cu permis CE, T sau B . Este de dorit sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Salariu 9,5-12 EUR brut pe ora sau in acord. Se lucreaza 8 10 ore pe zi 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de telefon si va sunam noi.

 • 12

  Ferma agricola din Germania angajam femei la cules capsuni, mure, zmeura, afine. Se face contract de munca sezoniera. Plata se bazeaza pe performanta. Salariu: 1500-2000 Eur. Perioada de lucru: 20.05-31.07. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de tel si va sunam noi.

 • 4

  Ferma agricola din Germania angajam femei cu experienta la cules capsuni, mure, zmeura, afine. Se face contract de munca sezoniera. Plata se bazeaza pe performanta. Salariu: 1500-2000 Eur. Perioada de lucru: 20.05-31.07. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de tel si va sunam noi.

 • 6

  Ferma agricola din Germania angajam urgent un sofer cu permis CE, T sau B . Este de dorit sa vorbeasca sau sa inteleaga limba germana. Salariu 9,5-12 EUR brut pe ora sau in acord. Se lucreaza 8 10 ore pe zi 6 zile pe saptamana. Se face contract de munca. Informatii: scrieti un mesaj cu nr de telefon si va sunam noi.

 • 23

  S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza ambalatori manuali Beneficii: - Venituri brute incepand de la 3000 lei; - Program de lucru intr-un singur schimb; - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie; - Bonusuri; - Tichete de masa; - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun; - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe; Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate; - Spirit de echipa; Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL . *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • 1

  domn serios ofer servicii de grădinărit, caut și chirie decentă,contra întreținere gospodării . amănunte de condiții financiare de negociat . tel.0774598495

 • 3

  Sc Landisa Plant SRL cu sediul in Dumbravita, Timis angajeaza muncitor pentru incarcare, descarcare, livrare la clienti si intretinere plante ornamentale. Cerinte: -seriozitate -disponibilitate la a invata produsele comercializate - permis conducere categoria B reprezinta un avantaj Oferim salariu atractiv! Informatii la numarul de telefon:

 • 4

  buna ziua suntem o ferma de animale din germania cautam Personal Avem un Loc LIBER IN ZONA DE MUNCHEN SALARIU ATRACTIV NU SE CERE COMISION SAU TAXE OFERIM TRANSPORT DE LA ADRESA LA ADRESA/PLATIT DE FERMA DE ANIMALE DIN GERMANIA SALARIU ESTE 1300 CAZARE GRATUITA/ SE STA SINGUR IN CAMERA!

 • 13

  Se ofera contract German de munca Salariu 1400-1600 Euro Net Cazare gratuita NU SE PERCEP TAXE SAU COMISIOANE Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic; (OFERIM TRANSPORT DE LA ADRESA !DIN ROMANIA PANA LA DESTINATIE IN GERMANIA)(GRATUIT)

 • 4

  Tai lemne cu drujbe profesionale. Tai lemne cu drujbe profesionale. Tai lemne cu drujbe profesionale.Tai lemne cu drujbe profesionale.

 • Societate Agricola angajeaza mecanic agricol (tractorist,combainier) cu experienta in agricultura. Locul de munca este in localitatea Liebling. Pentru informatii suplimentare puteti sa sunati la numarul de telefon:

 • 3

  Cautam pentru angajare brutar cu experienta .Se lucreaza in doua schimburi- dupa masa si noaptea..Oferim salariu ,2200 lei ,sambata libera. Rugam seriozitate . tel 0744792247

 • 4

  Angajam ingrijitor de cai, oferim salariu atractiv. Cautam o persoana iubitoare de animale,cu experienta in ingrijirea cailor, fara vicii, atenta , grijulie, curata si serioasa. Pentru detalii sunati la .

 • Caut cioban sau familie după preferintele voastre , care sa știe sa mulga si sa tundă. Avem un efectiv de 350 de oi din care doar 220 de oi se mulg . Se oferă 2.000 lei ,mancare și tigari dar pentru mai multe detalii și negociere putem discuta telefonic : .

 • 1

  Angajez gradinar, cu experienta, pt. lucrari de intretinere gradina, vie, livada, spatiu verde si mici lucrari de intretinere si reparatii in gospodarie. Locatia este in zona Uzinei de Apa din Plopi. Programul va fi de 8 ore pe zi de luni pana vineri.

 • Salveaza cautarea