Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Alba Cugir

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cerințe: - studii medii/superioare tehnice; - limba engleza; - experienta in domeniu - constituie avantaj. Beneficii: - posibilitatea perfectionarii profesionale; - loc de munca stabil.

 • Cerințe: • Absolvent liceu/scoala profesionala cu profil tehnic; • Cunostinte avansate de desen tehnic si aparate de masura. • Experienta in meserie minim 3 ani. Beneficii: • Salariu motivant; • Tichete de masa; • Prime performanta.

 • Cerințe: Absolvent liceu / Scoala Profesionala cu profil tehnic Cunostinte desen tehnic si despre utilizarea instrumentelor de masura si control Experienta pe masini cu comanda numerica; Experienta in domeniul productiei;

 • 1

  Angajez sofer profesionist categoria c + e pe intern (cap tractor + semiremorca prelata tip perdea). Program de lucru : de Luni pana Vineri. Se poate face angajarea si pe perioada determinata. Se achita si un plin de carburant pentru deplasare pentru cei care opteaza salariul in functie de performanta.

 • 1

  Cautam CONSULTANT DE VANZARI pentru un magazin de telefonie din CUGIR. Ce cautam: -persoana responsabila, comunicativa, cu spirit de echipa si de initiativa, implicata si atenta la nevoile celor din jur -sa aiba cunostinte de operare calculator -sa aiba bune abilitati de persuadare -sa cunoasca produsele din portofoliu -sa identifice corect nevoile clientilor si sa le propuna cele mai bune variante inspre vanzare Ce oferim: -program de pregatire -o echipa tanara, dinamica si prietenoasa -stabilitate -program de lucru de 8 ore -posibilitate de crestere si de avansare -posibilitatea maririi salariului in functie de vanzarile realizate Program + salariu: -luni-vineri, 09-17; 2 sambete pe luna 09-13 -salariu fix + bonusuri din vanzari. Detalii la nr din anunț. Așteptăm CV-ul dvs!

 • 1

  COMPETENTE NECESARE: Experienta de lucru pe strunguri conventionale si/sau cu comanda numerica; Capacitatea si abilitatea de citire si interpretare ale desenelor tehnice si instructiunilor primite de la responsabilii de productie; Lucrul pe strunguri cu comanda numerica de tip DMG - constituie un avantaj; Abilitatea de reglaj si setare a piesei pe strungul CNC si conventional; Verificarea programelor selectate pe strungurile CNC, pentru a corespunde indicatiilor gamei de fabricatie; Realizarea auto-controlului in conformitate cu indicatiile din fisele tehnice sau din gamele de productie; Posibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi; Experienta in domeniu 1-3 ani.

 • 2

  COMPETENTE NECESARE: Aptitudini de utilizare masina de masurat in coordonate (3D) Zeiss si crearea programelor de masurare; Cunostinte utilizare masini control tridimensionale CMA; Cunostinte temeinice de desen tehnic, abateri si tolerante, familiarizat cu principalele aparate si instrumente de masura si control  3D utilizate in industria de prelucrare a metalelor; Efectuarea măsurătorilor pentru produsele noi/produc ia unicat sau de serie; Controlul calitatatii produselor, executarea  lucrarilor de masurare tridimensionala pe masina de masurat 3D Zeiss; Analiza ecarturilor  de calitate, intocmirea fiselor de neconformitati si propunerea de actiuni corective; Cunostiinte masuratori 2D Micro Hite 3 si 600.

 • 1

  Cunostinte operare, reglaj si programare pe freza CNC 3 sau 5 axe; Cunostinte desen tehnic si masuratori piese; Cunostinte despre limbajul CNC HEIDENHAIN reprezinta avantaj; Realizarea de piese unicat sau serii mici dupa specificatiile tehnice; Stabilirea metodei de frezare, pregatirea utilajului si a sculelor specifice, programarea prin interfata controllerului masinii; Posibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi; Experienta in domeniu 1-3 ani.

 • Firmă producătoare de scaune cu sediul în incinta Parcului Industrial Cugir, angajează cusător. Salariu atractiv. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr de telefon .

 • 1

  caut 4 oamenii ne calificării 150 la zi mincare cazare care pote sa se deplaseze prin țara

 • Se caută persoane cu un nivel conversațional de lb. germană și minimum de experiență în domeniul îngrijirii vârstnicilor. NU AVEM CAZURI FARA lb. GERMANA! Pentru mai multe informații, va stam la dispozitie la numărul de telefon: . Nu se percepe comision! Transportul dus-întors, cazarea și masa sunt asigurate GRATUIT Asigurare privata de sanatate pentru Germania si Romania Salarii atractive Cazuri în funcție de experiența deținută ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Firmă producătoare de scaune cu sediul în incinta Parcului Industrial Cugir, angajează contabil part time. Angajăm tineri absolventi în acest domeniu. Experiență în domeniul financiar-contabil constituie un avantaj. Cerințe: - bune cunoștințe de utilizare PC (Word, Excel); - capacitatea de a învăța un program software specializat de contabilitate; - cunostinte contabilitate primara Cautăm persoane responsabile, atente la detalii, analitice și cu dorința de a învăța permanent. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr de telefon

 • Firmă producătoare de scaune cu sediul în incinta Parcului Industrial Cugir, angajează contabil/economist cu experiență. Cerințe: - experiență în domeniu constituie un avantaj - bune cunoștințe de utilizare PC (Word, Excel); - capacitatea de a învăța un program software specializat de contabilitate; - cunostinte contabilitate primara - salar brut 4320 lei Cautăm persoane responsabile, atente la detalii, analitice și cu dorința de a învăța permanent. Pentru mai multe informații ne puteți contacta la nr de telefon

 • Cerințe: studii medii sau scoala profesionala; autorizatie de electrician; experienta in domeniu - costituie avantaj. Responsabilități: Prevenirea defectiunilor, repararea si controlul masinilor unelte.

 • Salveaza cautarea