Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor Biharia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez tineri din Biharia sau Oradea, cu varsta intre 20-40 ani, pentru munca in constructii. Tel: 0746.334.657

 • Castiga bani rapid si usor coduri de 4 cifre castig garantat inre 150 200 $ in câteva ore nu ai nimic de pierdut merita încercat https://obmoney.xyz/8646948061140/

 • Firma specializata in Termoizolatii cautam colaboratori pentru vile,gradinite,spatii comerciale,blocuri cu 4-5-8-10-11 nivele Bucuresti reabilitari blocuri vechi si noi. Oferim plata la M2 pe etape Oferim pentru echipe cu SRL 37 ron M2 sau 27 fara decorativa Oferim pentru echipe fara SRL 35 ron M2 sau 25 fara decorativa Apartamente cu 3 camere cu plata chiriei esalonat pe perioada executiei lucrarilor Plata la timp Cerem si oferim seriozitate

 • Avem nevoie urgentă de muncitori ospitalieri. Lucrătorii trebuie să fie un absolvent de diplomă de licență sau altele grade. Lucrătorul trebuie să aibă o experiență de lucru de cel puțin 2 ani. Muncitorul va lucra de luni până vineri. Vom oferi lucrătorului cu cazare gratuită. Lucrătorul trebuie să aibă abilități excelente de gestionare a timpului și capacitatea de a prioritiza munca. A face contact cu al tău CV pentru mai multe informații despre oferta de locuri de muncă pentru a fi trimis la tine.

 • Ești in liceu, facultate sau la muncă? Ai timp liber și vrei să obții niște venituri suplimentare? Trimite-mi un mesaj cu adresa de email

 • Firma de Constructii* Total.Angajam Meserias,pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este 200 lei/zi Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

 • Angajam sofer categoria B din Biharia, Cauaceu, Tamaseu sau Oradea pentru vanzare butelii la domiciliu. Informatii la telefon 0746014473.

 • Firma de constructii angajeaza: - 1 operator Buldoexcavator JCB 3CX - 1 operator Excavator pneuri JCB JS 145 WT Cerinte: - Seriozitate; - Categoria permis: B si/sau Tr (pentru Buldoexcavator, incarcator telescopic, excavator pneuri); - Calificare; - Intretinere utilaj. Pentru lucrari in deplasare se ofera cazare si diurna (25 lei/zi), salariul intre 3000 – 3500 lei. Detalii la nr. de telefon: 0747 636 362, de Luni – Vineri intre 8-17.

 • Firma de constructii civile si drumuri angajeaza: - 1 inginer constructor specializarea CCIA (SANTIER / EXECUTIE) Cerinte: - Studii superioare de specialitate in domeniul civile; - Experienta in executie (santier); - Cunostinte de baza tehnice si de legislatie in domeniu; - Intocmire Cartea Constructiei aferenta lucrarii/santierului; - Permis categ. B Asteptam cv-uri pe adresa de mail: colosseumprint@yahoo.com Tel: 0744 627 525.

 • Salveaza cautarea