Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor Livada-de-bihor

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam agent vanzari textile la nivel national. Asteptam CV-urile la adresa de e-mail office@textileromania.ro . Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744539978.

  • Caut sofer categoria B pentru comunitate pe autoutilitara marca Fiat Ducato 10 euro paleti. Cerinte: Sa fie serios, promt, comunicativ si sa aiba simt al raspunderii. - pricepere la utilizarea sistemelor de navigatie si introducerea coordonatelor GPS. -rezistenta la condus si incadrarea in timpul de tranzit dat - cunostinte in completarea documentelor necesare transportului de marfa intracomunitar. - Autoutilitara pe care se va lucra este NOUA echipata cu pat de dormit.aer conditionat, gps,webasto,statie emisie receptie vb etc. -Salarizare atractiva in functie de km. Nu raspund la mesaje sau mail, contact doar telefonic.

  • Firma de coasere echipament sportiv angajeaza: - operatori CNC pentru industria textila. - operator confectii Clientii nostrii sunt firme de prestigiu. Conditii : cunostiinte operare PC, studii medii,, seriozitate, punctualitate si flexibilitate. Asiguram transport gratuit la sediul firmei - Livada de Bihor - , salariu motivant, tichete de masa, bonusuri si prime cu ocazia diferitelor evenimente. Asteptam CV - uri la adresa office@livaro.ro. informatii la tel : 0259 /415393

  • Salveaza cautarea