Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor Marghita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • AGENTIA WP Xawax s.r.o. Cehia, angajeaza cu contract de munca in fabrici AUTOMOTIVE din Cehia si Slovacia, muncitori necalificati, barbati, femei, cupluri.. Se ofera:. -contract de munca. -asigurare medicala. -transport din Romania gratuit. -cazare gratuita, in camine, pensiuni si hoteluri. -avans dupa prima saptamana de lucru. -bonusuri lunare si trimestriale. -scolarizare gratuita si translatori limba romana in fabrica. NU SE PERCEP COMISIOANE!!!. Telefon:0742530624

 • Pentru lunile: mai, iunie si iulie avem nevoie de 20 de femei la cules capsuni/zmeura in Germania.Salariul este 9.19 euro/ora (brut)...dupa plata taxelor si impozitelor 7 euro/ora net...se lucreaza 10 ore/zi dupa posibilitati 6 zile / saptamana ...pentru chirie se percep 3.50 euro/zi, in camera dorm 2 sau 3 mai rar 4 persoane.. pentru masa de pranz insemnand felul 1 si felul 2 se percep 3.50 euro/ zi..cu masa de dimineata si seara se descurca fiecare in parte...aveti facilitati pentru gatit...patronul ofera saptamanal un avans de 50 de euro pentru cumparaturi...la care aveti acces de asemenea saptamanal....inscrierile se fac pana in data de 24 februarie... Pentru alte detalii astept apelul d-voastra..VALABIL DOAR PENTRU JUD. BIHOR!

 • pensionar caut loc de munca detin atestat agent paza

 • pensionar caut loc de munca detin atestat agent paza

 • absolventa(2018) inginerie alimentara,master in siguranta alimentatiei caut loc de munca

 • bucatar cu peste 25 ani experienta mese festive,nunti,etc,meniu de zi,a la carta,patiserie,transat carne etc sint pensionar prefer loc de munca cu cazare ex pensiuni

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA ! NR TELEFON:0727 547 722

 • Caut loc de munca ca si electrician in oradea sau strainate

 • Angajăm vânzătoare magazin fructe&legume

 • Bună ziua! Eu sunt o fata tănâră și doresc să lucrez Ospătar/ Barman pe evenimente în zona Marghita. Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați pe e-mail.

 • Caut loc de munca in Marghita Am termnat liceul , am si Diploma de Bacalaureat Invat foarte usor, imi place sa lucrez atat in echipa cat si singur Mi-as dori sa lucrez ori la birou , ori la magazin .. am abilitati de comunicare , stiu si limba maghiara !

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Carrefour Market Marghita angajează manager magazin cu experienta! Pentru detalii va rog sa sunați la nr de tel 0754852145 sau sa va prezentati la magazinul nostru din Marghita !

 • Carrefour Market Marghita isi mărește echipa. Vino si tu in echipa noastra! Cautam colegi casieri,lucrători comerciali și funcționar economic. Pentru detalii va rog sa sunați la nr de tel 0754852145 sau sa va prezentati la magazinul nostru. Te asteptam in echipa noastra!!!

 • Salveaza cautarea