Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor Tileagd

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • caut sofer profesionist pentru camion de 40 tone,curse interne,duba sau prelata. plata este intre 1300 pana la 1600 euro lunar,in functie de sofer.

  • Angajez sofer profesionist pt. curse tur-retur Romania-Italia sau Romania-Germania. ofer salr 10euro% plus 250euro salar fix.

  • Şeful de manevră este persoana calificată şi autorizată să conducă şi să organizeze activitatea de manevră, a vehiculelor feroviare în condiţii de siguranţă feroviară. Şeful de manevră îşi desfăşoară activitatea în cadrul companiilor/societăţilor sau agenţilor economici, autorizaţi ca Operatori de transport/manevră feroviară. În timpul serviciului, şeful de manevră coordonează, conduce şi execută toate operaţiile legate de executarea manevrei vehiculelor feroviare conform procesului tehnologic stabilit pe baza unui plan de manevră întocmit de impiegatul de mişcare. Manevra este operaţia de mişcare a vehiculelor feroviare pe aceeaşi linie sau de pe o linie pe alta, în cadrul căreia se compun-descompun trenuri, se pun vagoanele la încărcare –descărcare, se leagă şi se dezleagă vagoanele între ele, se asigură vagoanele cu frâne şi/sau saboţi de mână etc. Manevra se execută de către partida de manevră, formată din şeful de manevră care este conducătorul manevrei şi agenţii din partida de manevră (manevrant vagoane).

  • Salveaza cautarea