Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Botosani Alba

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se cauta urgent barbati a repara drumul si a fii soferi! Se ofera 15,56 E / brut / oră,masa gratuita si cazare gratuita pentru zilele de munca! Se lucreaza pentru o firmă olandeză cu punct de lucru în Germania, muncitori la infrastructură. Este necesar permisul de conducere categoria C cu atestat profesional la zi. Munca constă în a fi șofer și a lucra manual la repararea asfaltului sau recondiționarea drumurilor. Se lucrează 4 zile pe săptămână a câte minim 10 ore: Luni, Marți, Miercuri și Joi. Cazarea este gratuită pentru zilele de Luni, Marți, Miercuri. Pentru restul nopților, cazarea se face în Olanda, contra cost. Pentru zilele de munca este asigurata si masa. Oferim: loc de munca atractiv, salarizare buna de 15,56 E / brut / oră, cazare, asigurare de sănătate și alte beneficii. Este necesar cunoașterea limbii engleze sau germane, permis de conducere C sau C+E cu ateastat. Reprezintă un avantaj: experiența pe teren, experiența pe camion.

 • SC angajam sofer profesionist pe tir pentru comunitate.

 • Cautam urgent persoane serioase pentru munca in germania , atat femei cat si barbati , se accepta si cupluri ,pentru ambalare si etichetare carne de porc si de vita. Salar minim 1000-1200 euro Se lucreaza 6 zile pe saptamana intre 8-12 h NU SE PERCEPE COMISION , TAXA DE DRUM NU TREBUIE PLATITA INTEGRAL DE CATRE DUMNEVOASTRA ! Mai multe informatii la telefon: 0743915669 0742415585

 • Caut fete pentru anglia , transport gratis , cazare gratis in conditii foarte bune , câștig foarte mare , doar fete cu posibilitatea de plecare din țară și care sunt interesate de acest tip de lucru cu câștig maxim si efort minim. Cer si ofer seriozitate . Sunați doar daca sunteti interesate. Nu deranjați inutil . Mai multe informații pe WhatsApp : +447440153218

 • la case si blocuri : reparatii generale acoperisuri -inlocuire tigla veche sau azbest cu tabla tip tigla metalica colorata -extinderi - modificari - recompartimentari poduri , - montaj jgheaburi si burlane , montaj sistem degivrare la acoperisuri b) hidroizolatii cu carton bitumat - sistem complet , termoizolare - antifonare poduri - montaj stablat/pazie lemn prefabricat tratat si lacuit sau OSB,tabla ,PVC , etc + frontoane OSB imbracate in tabla sau vopsite etc.

 • Firma de Constructii* Total.Angajam Meserias,pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este 200 lei/zi Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

 • Va plac animalele ? Va doriti sa fiti in preajma lor tot timpul ? La noi gasiti cele mai bune oferte in ferme de porci,vaci,cai la ingrijit,hranit, facut curatenie boxe in Germania.Salariul este de 1800euro + bonusuri,cazare si masa va este asigurata de angajator. Se luceaza 8 ore pe zi, de L-V , cu posibilitate de ore suplimentare. Contractele de munca se fac prin fortele de munca din strainatate!!

 • Salveaza cautarea