Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Braila Braila Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam sofer TIR cu experienta pentru comunitate, containere si prelata. Pentru containere cunoasterea limbii engleze sau germane, nivel mediu, este obligatorie. Prelate telefon: Containere telefon: Salariu intre 2400 si 2600 euro

 • Firma Peopleworkservice din Olanda cauta cu incepere imediata 2 sudori Mig\Mag .Cerinte : Certificate de sudura 135 136 actualizate , sa poata lucra dupa un desen technic , si cunostinte bune de limba Engleza . Deasemenea cautam tot cu incepere imediata un vopsitor industrial PVC . Cerinte : Cunostinte ff bune de limba Engleza C1 in legatura cu complexitatea locului de munca . Compania ofera contract de munca legal in Olanda , cazare contra cost, asigurare medicala , transport de la locuinta la locul de munca si inapoi in masinile firmei, daca folositi propriul mijloc de transport firma plateste 0.19 \km . Salariile in conformitate cu normele CAO din Olanda , si vor fi discutate doar telefonic cu canditatii acestea fiind confidentiale intrind sub legea ocrotirii persoanelor in privat . Candidaturile vor luate in considerare doar insotite de un CV detaliat Informatii suplimentare intrebari despre salariu , la numarul de telefon sau . CV-ul il puteti trimite pe adresa de mail :

 • Iau lucrări în interior si exterior daca necesita deplasare ne si deplasăm inafara brăilei

 • 2

  Cautam un coleg pe postul de agent de vanzari , zona Braila - Galati , firma noastra (TIMO-SERV) comercializeaza snaks-uri/dulciuri (covrigei, fursecuri) si ofera seriozitate plus sistem bonusare corect pentru atingerea obiectivelor. Candidatul ideal Cerinte: - Minim 1 an experienta ca agent vanzari (preferabil FMCG, retail); - Cunoasterea pietei en gros si en detail - Bune abilitati de negociere si comunicare - Permis de conducere categoria B - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderent in teren; - Studii medii (studiile superioare constituie un avantaj); - Orientare spre indeplinirea obiectivelor si respectarea termenelor limita; - Capacitate de adaptare si asimilare rapida; - Abilitati de vanzare, negociere si relationare; - Bune abilitati de planificare; Descrierea jobului Responsabilitati post: - Promovarea imaginii companiei si a produselor din portofoliu; - Mentinerea unei bune relatii cu clientii din portofoliu si cu distribuitorii; - Realizarea planului de vanzari (cantitativ si calitativ); - Negocierea spatiilor pentru merchandising si realizarea merchandising-ului in punctele de vanzare; - Raportarea activitatii catre superiorul direct; - Stabilirea parteneriatelor comerciale B2B - Prospectarea pietei si identificarea oportunitatilor de dezvoltare a companiei - Monitorizarea concurentei. Beneficii: - Pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de realizari; - Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala - Mediu de lucru bazat pe comunicare deschisa Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti CV-ul dvs la timoserv[at]gmail . com

 • caut post de paznic full-time experiență de trei ani rog seriozitate la nr.tel. !!(casă de vacanță, vilă sau pensiune)am și alte abilități !!

 • Angajez mecanic auto serios si responsabil! Re lizar în bune condiții a lucrărilor d constatar mecanic g ner l , într țin r și repar ții utov hicul lor. Asigurarea satisfacției, loialității și a dorinței de recomandare a clienților; Organizarea propriilor resurse și activități; Cooperarea și lucrul împreună cu colegii din cadrul companiei; Respectarea normelor de securitate a muncii și PSI.

 • efectuez curățenie apartament , case , birouri . rog si ofer seriozitate, sunați doar strict de menaj

 • Salutari..! Șofer profesionist cu experiența BE,CE,DE ofer colaborare (caut jobs) dețin permis și atestate persoane și marfa+ADR unde este cazul.. M-a interesează mai exact transport persoane și colete naționale & internationale Atenție prefer colaborare doar cu companii serioase, rog cei neserioși să se aptina. Zona Brăila-Galați-București si internațional.. Mulțumesc!.

 • Foraje puturi apa denisipari prelungit piloni de susținere retubari puturi vechi pentru toate aceste sunați la numărul de telefon

 • 3

  Magazin cu o vechime de peste 10 ani angajează vânzătoare cu experiență pentru un magazin alimentar in zona Hipodrom. Mai multe detalii la telefon.

 • 2

  Angajam polizatori și vopsitori pentru punct lucru Tulcea și Braila in Șantierul naval,relație la telefon

 • 1

  Doamna, 45 ani caut urgent loc de muncă ca agent pază si securitate,dețin atestat..în Brăila .

 • 1

  Angajam cofetar/patiser cu experienta Cautam o persoana punctuala, sa fie capabila sa lucreze in echipa ,dornica de a invata lucruri noi , serioasa si corecta. Va rog nu trimiteti sms sau email.

 • 3

  Esti o persoana deschisa, plina de energie si iti place sa interactionezi cu oamenii? Compania RCS&RDS Braila, te asteapta sa fii parte din echipa! Ce implica postul? - prezentarea si promovarea serviciilor companiei (Televiziune, Internet, Telefonie fixa,Telefonie Mobila) catre persoanele fizice; - negocierea si incheierea de contracte cu persoane fizice; - activitate se desfasoara in mare parte pe teren. - disponibilitatea la deplasari Avantaje: - salariu fix plus bonusuri consistente in fuctie de performanta - acces la traininguri in vanzari pentru a te dezvolta profesional - posibilitatea de a te integra intr-o echipa tanara, profesionista, motivata. - program flexibil.

 • 5

  Angajăm electricieni cu experiență, permis cat. B . Pentru Germania . Pentru mai multe detalii contactati -ne la nr telefon 0751656581

 • Șofer cat b, c cqc cu expierenta. Disponibil deplasări

 • 14

  Angajez vanzatoare in Eurostil. sal intre 1300 si 1600 lei.persoana cu varsta maxima 40 ani.serioasa .responsabila .nefumatoare.rel.

 • 3

  angajez sofer tir intern prelata salariu 4000 lei plus carte de munca

 • 8

  Angajam soferi camion(containere) in Franta-Belgia.Salariu 2400 euro.Cerem si oferim seriozitate.Pentru mai multe detalii sunati la nr 0756133986

 • Salveaza cautarea